Investeren in ons bedrijfsleven. Juist nu!

Regiodirecteuren Albert Lammers, Eric Rhijnsburger en Martijn de Groot (NLInvesteert Rotterdam) over investeren in het MKB in crisistijd.

Bij NLInvesteert investeert u in ondernemingen in uw regio of in interessante bedrijven in andere regio’s. En voor een goed rendement. Ons gemiddeld netto rendement ligt boven de 7,5%. Maar uw geld is meer waard! Zeker in deze tijd dient investeren in het MKB meer dan ooit een ander belang; met elkaar houden wij de Nederlandse economie overeind.

Toch begrijpen wij ook dat u zich in deze onzekere tijden wellicht minder comfortabel voelt om uw spaargeld of vermogen actief te investeren. Onrust op de beurzen, negatieve economische voorspellingen en praktijkverhalen van ondernemers in zwaar getroffen sectoren, voeden deze onzekerheid. 

Als NLInvesteert zijn we ons hiervan bewust. Bovenop de gebruikelijke analyses die wij doen kijken we, uitgaande van diverse scenario’s, daarom nadrukkelijk naar de impact van Corona. In onze praktijk zien wij gelukkig nog steeds robuuste en verantwoorde investeringskansen voor private investeerders.

Zodra de financieringsbehoefte is ingevuld volgt een actieve beheerrelatie; standaard onderdeel van onze werkwijze. Zo kunnen we bijsturen waar nodig. Als investeerder informeren wij u actief door inzicht te verschaffen in de actuele performance van de projecten waarin u geïnvesteerd heeft. 

Zodoende, met zorgvuldigheid vooraf en blijvende betrokkenheid gedurende de looptijd, kunt u verantwoord investeren in kansrijke Nederlandse proposities. Juist ook in deze tijd.
Benieuwd wat NLInvesteert kan betekenen voor u als investeerder? Bekijk eens onze proposities en check onze portefeuilledetails.

Meedoen kan vanaf EUR 1000,--. U kunt zich ook vrijblijvend als investeerder aanmelden, zodat u voortaan per mail geïnformeerd wordt over onze projecten. Mocht u meer willen weten dan zijn wij graag bereikbaar. Neem hier contact op met ons team in uw regio of mail ons via: rotterdamrijnmond@nlinvesteert.nl. Wij vertellen u graag meer over onze investeringsmogelijkheden.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl