Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Amsterdam

Regiodirecteur Carlos Verschueren heet jou welkom! 

Met vestigingen in Amsterdam en Amstelveen financiert NLInvesteert Amsterdam ondernemingen met groeiambities in de metropoolregio Amsterdam.

Het kernteam van NLInvesteert Amsterdam bestaat uit ervaren professionals met ondernemerservaring en expertise op een breed terrein van strategie, financiering en investeren tot ondernemen.

Financiering vraagt om een goede voorbereiding en gedegen analyse om  de financieringsvraag succesvol in te vullen. Het team van NLInvesteert Amsterdam kent dit proces en weet daarmee zowel uit de eigen achterban van investeerders als bij een breed netwerk van geldverstrekkers jouw financiering te realiseren.

Carlos Verschuerengaat graag het gesprek met jou aan op de vestiging in Amsterdam aan de Zuid-as of op het nieuwe kantoor in Amstelveen.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Amsterdam


Ben jijondernemer en heb je behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert jouw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij je in de buurt. Voor de regio Amsterdam zijn wij jouw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat jouw contact gegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.

Zakelijke financiering voor ondernemers in Amsterdam

 
De rol van NLInvesteert Amsterdam gaat verder dan puur financieren. We hebben een passie voor het oplossen en voorkomen van problemen. Feitelijk zijn we regisseur van financiële vraagstukken. We denken mee en lossen graag samen met de ondernemer zijn of haar puzzel op. We gaan echt een stapje verder voor een tevreden relatie. We zijn onafhankelijk; voor ons telt het belang van de ondernemer het zwaarst. We vervullen een cruciale rol die anderen een beetje hebben laten liggen; we bieden expertise, ondernemerschap en een open mind. We geven ondernemers toegang tot een breed scala aan investeringsinstrumenten en zijn niet gebonden aan specifieke financieringsproducten.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringssmaak voldoet vandaag de dag niet meer. Daarom werken we samen met traditionele (banken, lease en factoring) én alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan jouw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Klant aan het woord

"NLInvesteert Amsterdam heeft mij actief en kundig geholpen door het realiseren van een overbruggingskrediet en het aantrekken van aanvullende financiering voor mijn organisatie.

Dit team zorgt voor resultaat, heeft een goed netwerk, communiceert helder en geeft altijd thuis (ook tijdens zijn vakantie). Een fijne partij!"

Ruben Hoefnagels. Tandarts Today.
"Flexibel en meedenkend, het proces liep vlot en snel. We werden goed geadviseerd en ontzorgt hoe de informatie te presenteren zodat voor iedereen duidelijk is wat de kansen en daarbij behorende passende risico's zijn."

Luke Liplijn, Matrixian Group B.V.
"De ondersteuning tot het verkrijgen van de lening is erg goed. 

Mijn ervaring is erg goed en zeker oplossingsgericht."

Eric Venghaus, Zorg Vastgoed Managment B.V.

Het verhaal van NLInvesteert Amsterdam

Carlos Verschueren is na vijftien jaar bij een Nederlandse grootbank als laatste aangesloten in 2019. Hij heeft bij de internationale investment bank en de lokale bank in inhoudelijk en managementfuncties ervaring opgedaan.

Hij gaat graag het gesprek met jou aan op hun locatie op de Zuidas of het nieuwe kantoor in Amstelveen.

Interview Into Business

‘Wat we doen is niet persé uniek, maar hoe we dat doen, en voor welke doelgroep, is dat denk ik wel. We richten ons op de MKB en MKB+ markt. Veelal met een financieringsbehoefte van € 5 ton tot 1,5 miljoen, maar uiteraard komen ook  financieringvragen met een grotere omvang voorbij. We merken dat financiering bij traditionele financieringspartijen voor deze doelgroep vaak lastiger ligt. Wij duiken met liefde in dat gat, we zijn ervan overtuigd dat daar onze kracht ligt. Als intermediair met een eigen achterban van meer dan 10.000 aangesloten investeerders kunnen we vaak een oplossing realiseren.’

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 


ScaleHub 

Opening van twee nieuwe locaties


"ScaleHub Offices is een kantoorconcept voor kleine bedrijven van 4 tot 40 man. Wij bieden flexibele kantoorruimten. Wij zochten financiering voor twee nieuwe locaties die we wilden openen. Dat hebben we gedaan met hulp NLInvesteert  A'dam.

We hebben om twee redenen gekozen voor NLInvesteert: aan de ene kant de klik die ik had met de regiodirecteur van NLInvesteert A'dam die ook ondernemer is geweest, waardoor ik het gevoel had dat hij mij goed begreep. Aan de andere kant heeft NLInvesteert hele goede contacten met zowel banken als particulieren en uiteindelijk hebben we via het platform van NLInvesteert letterlijk binnen 5 minuten ons bedrag opgehaald."

Thom van Wijk
Eigenaar 
Matrixian en NLInvesteert

Een kijkje achter de schermen


"De hoeveelheid beschikbare data neemt exponentieel toe en dus ook de mogelijkheden om deze op een creatieve wijze om te zetten naar betrouwbare inzichten en tools waarmee de wereld een beetje slimmer, duurzamer en veiliger kan worden gemaakt." Matrixian Group is een innovatief en snelgroeiend bedrijf. Om deze groei verder te kunnen voortzetten heeft NLInvesteert samen met haar investeerders geholpen met een groeifinanciering. 

Hoe dat gaat? Dat zie je in de video.

Wij staan voor jou klaar in Amsterdam!

Bent jij ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat jouw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.