Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert West Brabant

Regiodirecteur Sandra Schrauwen heet u welkom!

De zakelijke markt van de regio West Brabant groeit nog steeds. Naar verwachting zal alternatief financieren (niet-bancair) en het stapelen van financieringen door blijven groeien, om de ondernemers te kunnen helpen. De komende jaren zal de creditrente voor spaartegoeden vermoedelijk laag blijven en zal investering met middelen van investeerders middels co-financiering toenemen.

Het kernteam van NLInvesteert West Brabant bestaat uit ervaren professionals met ondernemerservaring en expertise op een breed terrein van strategie, financiering en investeren tot ondernemen.

Financiering vraagt om een goede voorbereiding en gedegen analyse om  de financieringsvraag succesvol in te vullen. Het team van NLInvesteert West Brabant kent dit proces en weet daarmee zowel uit de eigen achterban van investeerders als bij een breed netwerk van geldverstrekkers uw financiering te realiseren.

We komen graag met u in gesprek om uw financieringsbehoefte zo optimaal mogelijk te structureren zodoende dat u zich kan bezig houden met waarin u goed bent: Ondernemen!

Financiering voor ondernemers in West Brabant


Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan contact met ons op. Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf 
​​​​​​​€ 250.000,-, bij u in de buurt. Voor West Brabant ben ik vanuit Breda uw contactpersoon.
                                            Sandra Schrauwen
                                             sschrauwen@nlinvesteert.nl
                                          +31 6 3829 2095


Co-financiering maakt meer mogelijk 


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we co-financiering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Zakelijke financiering voor ondernemers in West Brabant


De brede ervaring en persoonlijke betrokkenheid in combinatie met het vanuit NLInvesteert kunnen bieden van maatwerk advies, de toegang tot een groot netwerk van financiers in combinatie met het optreden als co-financier maakt ons en NLInvesteert West Brabant uniek. Samen met het professionele team van West Brabant zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor u als ondernemer te realiseren.

Klant aan het woord

Postieve ervaring!
Wij hebben NLInvesteert ervaren (en nog) als een zeer begaan bedrijf, wat goed op de hoogte is van de mogelijkheden. Met Sandra Schrauwen als begeleider is het gelukt financiering te krijgen, wat niemand daarvoor was gelukt. Het samen opstellen van een plan, het eraan houden en meedenken in afwijkende situaties zijn enkele van de kenmerken. Het buiten de box denken als bedrijf en geloven in ons als klant hebben wij als zeer positief ervaren. Ik zou iedereen in mijn omgeving zeker aanraden aan te kloppen bij NLInvesteert als dat nodig is.

Esther Lagendijk. Chocolagendijk
Zeer tevreden!
“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met NL Investeert. Sandra en haar team denken goed mee over mogelijke financieringsconstructies. Als zij zeggen dat ze iets gaan financieren, dan gaan ze er ook echt voor en dan regelen ze het. Wat ik heel fijn vind aan NL Investeert, is dat ze meerdere bronnen hebben van funding. Je kan bancair financieren, ze hebben informele investeerders en zelfs een crowdfund platform. Wat ik het belangrijkste vind, is dat ze ook hele grote tickets aan kunnen en dat is voor een bedrijf als de onze fantastisch. En met hun hulp hebben we nu ook weer een deal voor ons leaseplatform kunnen doen, we hebben net wat motoren gefinancierd dus het begin van een hele goede samenwerking”

Max , Berkel en Rodenrijs. APOC Aviation

Het verhaal van Sandra


"Ik ben 16 jaar in het bankwezen werkzaam geweest en heb ik mijn ervaring als financier opgedaan. Hierna ben ik in de functie als CFO en Investmentmanager bij een ondernemer werkzaam geweest en ik ervaring met verkooptrajecten en recovery opgedaan. Vanaf 2012 heb ik alle kennis en ervaring gebundeld en het bedrijf Liquidity opgericht waar ik als Corporate Finance adviseur de MKB ondernemers heb begeleid. Begin 2019 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de financieringen in de regio West Brabant, omdat ik hier samen met een professioneel team beter in staat ben om op creatieve wijze de financiering voor de ondernemer te realiseren. Samen kun je meer bereiken dan alleen en naast regisseur ben ik nu ook co-financier, omdat ik een platform en investeerders achter mij heb staan. Zo kan ik ondernemers nog meer toegevoegde waarde bieden.

Vanuit mijn jarenlange expertise als financieringsspecialist en corporate finance adviseur begeleid ik graag ondernemers om hun doel te bereiken. Met mijn gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid help ik ondernemers de strategie van hun bedrijf te wijzigen, hun bedrijf rendabeler en financierbaar te maken. Ik ben een sparringspartner van de ondernemer en geen standaard financier. Ook na een succesvolle bedrijfsfinanciering blijf ik graag persoonlijk betrokken bij de toekomst van uw bedrijf!

Ik ben een enthousiast, gedreven en ondernemend persoon en houd van open en eerlijke communicatie."

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie.

Wij staan voor u klaar in West Brabant!

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met
ons op, of laat uw contactgegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.