Ondernemers, investeerders en

financiers komen samen bij

NLInvesteert.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Debiteurenfinanciering


Kapitaal van een onderneming kan vast zitten in vorderingen op debiteuren. Hierdoor is er onvoldoende liquiditeit voorhanden om bijvoorbeeld nieuwe voorraden aan te leggen of crediteuren tijdig te betalen. Met een debiteurenfinanciering verwerf je werkkapitaal voor je onderneming.


Debiteurenfinanciering voor het MKB


NLInvesteert is gespecialiseerd in het organiseren van een MKB debiteurenfinanciering. Door debiteuren op korte termijn liquide te maken kunt u als ondernemer blijven bouwen aan uw onderneming.


Debiteurenfinanciering in combinatie met voorraadfinanciering


Naast de mogelijkheid om de debiteurenportefeuille te financieren is het mogelijk om een voorraadfinanciering te organiseren in samenwerking met NLInvesteert. Net als bij debiteuren er veel kapitaal “op de plank” liggen, hetgeen de groei en winstgevendheid van de onderneming sterk kan afremmen. Wij helpen u om de waarde van uw voorraad liquide te maken zodat u kunt blijven investeren in de groei van uw onderneming.


Debiteurenfinanciering vanaf EUR 250.000,-


Wij organiseren debiteurenfinancieringen vanaf EUR 250.000,-.  Wij werken samen met banken, particuliere investeerders en factoringmaatschappijen. Onze financieel specialisten zijn regionaal georganiseerd en kennen de weg in het (regionale) financieringslandschap. Wij behartigen uw belangen en ontzorgen u bij de aanvraag van de debiteurenfinanciering. Ook na de totstandkoming van de financiering staan wij u als ondernemer bij met raad en daad.


Vraag een debiteurenfinanciering aan!


Neem via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Direct telefonisch contact kan natuurlijk ook: 085 4018 705.

​​​​​​​