Vastgoedfinanciering


Bankvrij vastgoed financieren
NLInvesteert maakt het voor ondernemers mogelijk om bankvrij vastgoed te financieren. Wij organiseren zakelijke vastgoed financiering tegen de beste voorwaarden. Als regisseur van vastgoedfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de meest optimale oplossing.


In deze tijd is het vastgoed financieren een specialisme. De onderhandeling met de bank en/of het combineren van verschillende financieringsvormen vereist expertise, ervaring en een netwerk. In dit proces begeleiden we u en wordt u volledig ontzorgd. 

100% vastgoedfinanciering
Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van uw financieringsbehoefte. Hiermee zijn wij uniek in de Nederlandse markt.


Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering in de vorm van een zakelijke hypotheek, met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers en ons platform met private investeerders. Deze vorm van financieren, waarbij verschillende financieringsvormen gecombineerd worden, noemen we ook wel cofinanciering of stapelfinanciering. Ook als het bancair financieren van vastgoed niet (helemaal) lukt kunnen wij u vaak toch helpen. 

Financieren van vastgoed in de praktijk

In het werkveld komen we veel ondernemers tegen die dromen van een eigen bedrijfspand. Door elke maand aflossing te betalen komt een pand ‘naar je toe’, waardoor u als ondernemer vermogen opbouwt voor later. 


Een mooi voorbeeld van een onderneming die een eigen bedrijfspand heeft gerealiseerd met behulp van NLInvesteert is Kuipers Administratie & Advies. Lees hier hoe we Dhr. Kuipers hebben begeleidt in de financiering van een nieuwbouwpand in Groningen.

Financiering vastgoed met acceptabele maandelijkse lasten
Wij achten het van groot belang dat de maandelijkse rente en aflossing van het onroerend goed ontspannen voldaan kan worden. De specialisten van NLInvesteert staan u ook na de totstandkoming van de vastgoedfinanciering bij met raad en daad.


Vraag nu uw vastgoedfinanciering aan!
Wilt u zelf de mogelijkheden ontdekken? Doe dan hier uw aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw vastgoed? Dien direct uw aanvraag in.