NLInvesteert organiseert

zakelijke vastgoed financiering tegen de beste voorwaarden.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw vastgoed? Dien direct uw aanvraag in.

Vastgoedfinanciering


Bankvrij vastgoed financieren

NLInvesteert maakt het voor ondernemers mogelijk om bankvrij vastgoed te financieren. Wij organiseren zakelijke vastgoed financiering tegen de beste voorwaarden. Als regisseur van vastgoedfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de meest optimale oplossing.

In deze tijd is het vastgoed financieren een specialisme. De onderhandeling met de bank en/of het combineren van verschillende financieringsvormen vereist expertise, ervaring en een netwerk. In dit proces begeleiden we u en wordt u volledig ontzorgd. 

100% vastgoedfinanciering

Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van uw financieringsbehoefte. Hiermee zijn wij uniek in de Nederlandse markt.

Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering in de vorm van een zakelijke hypotheek, met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers en ons platform met private investeerders. Deze vorm van financieren, waarbij verschillende financieringsvormen gecombineerd worden, noemen we ook wel cofinanciering of stapelfinanciering. Ook als het bancair financieren van vastgoed niet (helemaal) lukt kunnen wij u vaak toch helpen. 

Financieren van vastgoed in de praktijk

In het werkveld komen we veel ondernemers tegen die dromen van een eigen bedrijfspand. Door elke maand aflossing te betalen komt een pand ‘naar je toe’, waardoor u als ondernemer vermogen opbouwt voor later. 

Een mooi voorbeeld van een onderneming die een eigen bedrijfspand heeft gerealiseerd met behulp van NLInvesteert is Kuipers Administratie & Advies. Lees hier hoe we Dhr. Kuipers hebben begeleid in de financiering van een nieuwbouwpand in Groningen.

Financiering vastgoed met acceptabele maandelijkse lasten

Wij achten het van groot belang dat de maandelijkse rente en aflossing van het onroerend goed ontspannen voldaan kan worden. De specialisten van NLInvesteert staan u ook na de totstandkoming van de vastgoedfinanciering bij met raad en daad.


Financiering winkelpand

Zoekt u een winkelpand financiering? NLInvesteert begeleidt ondernemers bij het organiseren van een passende financiering. Bij de aankoop van een winkelpand en eventuele bijkomende verbouwingskosten ontstaat een forse financieringsbehoefte. Ondernemers wenden zich doorgaans tot een bank voor een zakelijke hypotheek. Hierbij worden ondernemers vaak geconfronteerd met de terughoudendheid van banken en de vereiste inbreng van eigen kapitaal.


De financieringsspecialisten van NLInvesteert kennen de weg bij banken, weten exact welke informatie aangeleverd moet worden en welke voorwaarden passen bij de financiële situatie van uw onderneming. Tevens beschikt NLInvesteert over een eigen platform met private investeerders die aanvullend kapitaal kunnen verstrekken, waardoor tot 100% van het winkelpand gefinancierd kan worden. Wilt u sparren over uw mogelijkheden om een winkelpand te financieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Financiering projectontwikkeling

NLInvesteert heeft veel ervaring met het financieren van projectontwikkeling. Denk hierbij aan het financieren van woningbouwprojecten, de transitie van een bedrijfsgebouw naar 16 appartementen en de realisatie van een zorgboerderij.

In de afgelopen jaren hebben we tientallen vastgoedprojecten succesvol gefinancierd. Door deze ervaring zijn wij in staat de haalbaarheid van een project goed te beoordelen en een passende projectontwikkeling financiering te organiseren. In dit proces staan wij u als ondernemer bij met kundig advies. Ontzorging is hierbij van groot belang; u richt zich op projectontwikkeling, wij op de financiering.


Banken zijn terughoudend met het financieren van projectontwikkeling. Financieringsaanvragen duren lang en het proces is vaak moeizaam en stroperig. De specialisten van NLInvesteert kennen de weg in het financieringslandschap, weten exact wat nodig is om een financiering te organiseren en beschikt over een eigen platform met investeerders. Wij staan u graag bij met een snelle en doeltreffende realisatie van uw vastgoedproject.

Vraag nu uw vastgoedfinanciering aan!

Wilt u zelf de mogelijkheden ontdekken? Doe dan hier uw aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.