Vastgoedfinanciering


Welkom bij NLInvesteert
Wij organiseren zakelijke financiering tegen de beste voorwaarden. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de meest optimale oplossing. U wordt volledig ontzorgd.


100% vastgoedfinanciering
Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van uw financieringsbehoefte. Hiermee zijn wij uniek in de Nederlandse markt.


Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers en ons platform met private investeerders. Ook als het bancair niet (helemaal) lukt kunnen wij u vaak toch helpen.


Ontdek zelf de mogelijkheden
Wilt u zelf de mogelijkheden ontdekken? Doe dan hier uw aanvraag. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw vastgoed? Dien direct uw aanvraag in.

"NLInvesteert maakt voor ons bedrijf mogelijk wat met alleen een traditionele financier niet mogelijk was. De samenwerking met NLInvesteert is erg prettig verlopen. Het persoonlijke contact maakt het toegankelijk. Ook nu kijken we weer tegen een investering aan en de wetenschap dat NLInvesteert met je meedenkt maakt het voor ons als ondernemers mogelijk, in de aanloopfase van dit project, om in kansen in plaats van onmogelijkheden te denken."

 

Henk de Graaf, Driestroomhuis De Bosk B.V.