Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Stapelfinanciering: de perfecte financieringsmix!


Stapelfinanciering is vandaag de dag dé oplossing om tot een perfecte financiering te komen. Bij stapelfinanciering, ook wel cofinanciering genoemd, worden verschillende financieringsvormen gecombineerd om het benodigde kapitaal te verkrijgen.

Groeiplannen waarmaken met stapelfinanciering

Voor elk goed plan vinden we bij NLInvesteert een weg naar een passende financiering. Nog altijd verstrekken banken het grootste gedeelte van de bedrijfsfinancieringen. Een bancaire lening kan aangevuld worden met alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals private investeerders, overheidsgelden en kredietunies.

Door verschillende kapitaalsoorten te combineren komen we tot de perfecte financieringsmix. Wij achten het van groot belang dat je de financieringslasten met ontspanning kunt voldoen. De specialisten van NLInvesteert staan naast je als ondernemer en begeleiden je van A tot Z. Ook na de totstandkoming van de stapelfinanciering staan wij jou bij met raad en daad.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

De financieringsvormen op een rij

Een stapelfinanciering kan bestaan uit twee of meerdere financieringspartners. Per situatie wordt bekeken met welke partners we de best mogelijke financieringsvoorwaarden kunnen realiseren. Hieronder tref je enkele financieringspartners binnen onze portfolio.

  1. Banken. Wij werken nauw samen met een groot aantal banken. Banken kunnen doorgaans meer financieringsaanvragen honoreren bij een gestapelde financiering.
  2. Crowdfunding. NLInvesteert beschikt over een eigen platform met private investeerders.
  3. Regionale overheid en ontwikkelingsmaatschappijen. Wij hebben nauwe contacten met lokale overheden die de regionale economie willen stimuleren door een financiering te verstrekken.
  4. Leasemaatschappijen. Voor financiering van bedrijfsmiddelen. Denk hierbij aan bedrijfsauto's, machines en computers.
  5. Factormaatschappijen. Bij Traditionele factoring krijg je een krediet op basis van een percentage van je totale uitstaande debiteurenportefeuille (aantal klanten + omvang facturen). Bij American factoring krijg je geen vast krediet, maar kun je losse facturen indienen om voor te financieren.

Waarom NLInvesteert inschakelen?


Er is een drietal redenen om NLInvesteert in te schakelen bij jouw stapelfinanciering:

  1. NLInvesteert is een betrokken, ervaren en onafhankelijk financieel specialist.
  2. Wij beschikken over een groot netwerk financieringspartners. Hierdoor zijn we in staat een financieringsbehoefte in te vullen met de best mogelijke voorwaarden.
  3. Je wordt volledig ontzorgd.


Laat je contactgegevens achter!

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw stapelfinanciering? Laat dan via onderstaande knop je  contactgegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op, geheel vrijblijvend.