Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert het Groene Hart

Regiodirecteur Patrick Verdoold heet je welkom!

NLinvesteert Groene Hart is gevestigd in Woerden. Vanuit ons kantoor helpen wij ondernemers gevestigd in Woerden, Leiden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn of Gouda bij het invullen van hun financieringsbehoefte. Zoek jij een bedrijfsfinanciering in onze regio? Dan staan wij je graag bij met raad en daad.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in 't Groene Hart


Vanuit het Groene Hart van Nederland is Patrick Verdoold actief voor NLInvesteert. Wij helpen ondernemers met het verwezenlijken van hun dromen door het organiseren van zakelijke financieringen vanaf € 250.000,-. Ben jij ondernemer en heb je behoefte aan financiering? Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct jouw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Patrick Verdoold
pverdoold@nlinvesteert.nl 
Hoe werkt NLInvesteert het Groene Hart?

"Maatwerk is hierbij de kracht. Gaat het om de financiering van je werkkapitaal of is er tijdelijk geld nodig? Samen met een analist gaan wij aan de slag om te kijken op welke wijze de vraag ingevuld kan worden. “Ons doel is om de beste deal voor de ondernemer uit de markt te halen. Wij zien daarom vaak dat een stapeling van financieringen goed werkt om bijna elke financieringsbehoefte in te vullen. Wij zijn beide al jaren ondernemer en spreken de juiste taal. Patrick: “Onze taak is dan ook dat wij zorgen voor de juiste informatie bij alle partijen, zodat het ook snel geregeld wordt." Wij komen ook graag in contact met investeerders die op een verantwoorde wijze rendement willen maken door te investeren in het MKB."
Cofinanciering maakt meer mogelijk

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan jouw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van jou als ondernemer. Wij ontzorgen je bij de
organisatie van jouw financiering én helpen jouw onderneming om ook in de
toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de
duurzame relatie.

Het verhaal van Patrick


"De financiering als kapstok om een ondernemer verder te helpen. Ik heb een brede ervaring op het gebied van financieringen, ondernemerschap en bedrijfskundige begeleiding. Dit zet ik graag in om ondernemers meer te laten ondernemen.

Mijn startpunt is om de ondernemer en de onderneming goed te leren kennen. Vanuit een vertrouwensrelatie aan het werk om de financieringsvraag op te lossen. De kracht van NLInvesteert is dat het dan niet op hoeft te houden. Ik blijf graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming.

Het is mij de uitdaging om uitdagende en complexe situaties met de nodige creativiteit aan te pakken en hierbij helpt het netwerk van NLInvesteert."

Kunnen wij jou helpen met een financieringsvraagstuk?


Vul dan bovenstaand contactformulier in of laat hieronder jouw contactgegevens achter. In beide gevallen ontvang je binnen 24 uur een reactie van een van ons. Geheel vrijblijvend.

Wij staan voor jou klaar in het Groene Hart!

Ben jij ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.