Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Drechtsteden

Regiodirecteuren Gertjan Sip, Robert van der Waal en Wilbur van der Bas heten je welkom!

De zakelijke markt van de regio Drechtsteden is groot en groeit nog steeds. Regio Drechtsteden is bekend als ‘Samen stad aan het water’. Water is onze verbindende factor. De rivieren Beneden-Merwede, De Noord en De Oude Maas komen in het hart van de regio samen. We vormen, na Rotterdam en Amsterdam, het derde maritieme knooppunt van Nederland.

Onze maritieme maakindustrie (inclusief off-shore) en waterbouw zijn van oudsher sterk. We bieden ruimte aan ongeveer 820 maritieme bedrijven, met zo'n 7.500 werknemers. Veel van die bedrijven zijn internationaal toonaangevend. Bijvoorbeeld Boskalis, IHC Merwede, Bakker Sliedrecht, Bosch Rexroth, Pon Power, Oceanco en Slob. Daarnaast zijn er ook veel kleinere bedrijven in deze sector en in de aanverwante maritieme dienstverlening actief.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Drechtsteden


NLInvesteert organiseert jouw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Drechtsteden zijn wij jouw contactpersoon. Ben jij ondernemer en heb jij behoefte aan financiering? Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct jouw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.                                                                   
Gertjan Sip

Robert van der Waal

Wilbur van der Bas

                                              


Cofinanciering maakt meer mogelijk

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Hoe werkt NLInvesteert Drechtsteden?


NLInvesteert Drechtsteden is een hecht cluster met onderlinge relaties op het gebied van toeleveranties, innovatie, co-creatie en opleidingsfaciliteiten. Maar er zijn ook veel deel- en werkgebieden in de regio Drechtsteden. Elk gebied heeft zo haar eigen dynamiek en werkwijze. Dit geeft ons extra uitdaging en past goed bij de manier waarop NLInvesteert werkt. We zijn regionaal georganiseerd. Van vastgoed, scheepvaart,  industrie tot retail en van handel tot professionele dienstverlening hebben we al vele ondernemers mogen helpen. De directe, zakelijk en no-nonsense mentaliteit overheerst in de regio. Dat past heel goed bij ons.

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van ondernemers. Wij ontzorgen je bij de organisatie van jouw financiering én helpen jouw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie.

Onafhankelijk financieel regisseur 


NLInvesteert Drechtsteden is een onafhankelijke regisseur voor bedrijfsfinancieringen met toegang tot een groot aantal financiers zowel reguliere banken alsook non-bancaire financiers. Daarnaast beschikken we over een eigen crowdfunding platform en hebben toegang tot een groot aantal particuliere kapitaal investeerders. Alles is in huis om jouw bedrijfsfinanciering tot een succes te maken voor alle partijen.


Zakelijke financiering voor ondernemers in Drechtsteden


Bedrijfsfinanciering is maatwerk. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd in Drechtsteden. Hier kiezen we heel bewust voor. Want wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. Door persoonlijke betrokkenheid en een slimme werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Drechtsteden bereikbaar. Als geen ander kennen wij de regionale financieringsmarkt en maken volop gebruik van wat in de regio beschikbaar is. Van overheid tot investeringsclubs en van accountants tot adviesbureaus. Het verbinden van partijen, gecombineerd met ons eigen platform maakt ons slagvaardig. Juist in de samenstelling van de optimale bedrijfsfinanciering, zit onze toegevoegde waarde. 

Kunnen wij jouw helpen met een financieringsvraagstuk?


Vul dan bovenstaand contactformulier in of laat hieronder jouw contactgegevens achter. In beide gevallen ontvangt je binnen 24 uur een reactie van een van ons. Geheel vrijblijvend.


Het verhaal van Gertjan Sip

“De afgelopen jaren is het financieringslandschap voor ondernemers sterk veranderd. In dit veranderende landschap is het een uitdaging voor veel bedrijven om op de juiste manier gefinancierd te blijven.

Met 15 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in de verschillende fases van hun ondernemerschap zet ik me graag in om de meest passende financiering voor jouw plannen te realiseren.  Daarnaast regisseer ik niet alleen jouw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om je te kunnen te ondersteunen en scherp te houden.

Vanuit mijn kennis en ervaring heb ik veel ondernemers mogen bijstaan. Soms in tijden van groei en uitbouw van de bedrijfsactiviteiten,  maar ook heb ik vanuit de afdeling Bijzonder Beheer ondernemers mogen begeleiden door moeilijke tijden in de bedrijfsvoering. Financieren is vooral een zaak van vertrouwen over- en-weer. Als ondernemer wil je op je financier kunnen bouwen en als financier wil je erop vertrouwen dat een financiering wordt terugbetaald. Op dit snijvlak van vertrouwen opereer ik graag en help ik graag ondernemers om op een vertrouwde manier zaken te doen met financiers.

Ik heb mij in 2019 bij NLInvesteert aangesloten om dat NLInvesteert staat voor persoonlijke en betrokken begeleiding van ondernemers in financieringstrajecten. Daarbij onderscheid NLInvesteert zich door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen en toont ook haar verantwoordelijkheid om ook na verstrekking van de financiering betrokken te blijven voor zowel de ondernemer als voor de financier/investeerder. “

Het verhaal van Robert van der Waal

"Vanuit mijn 22 jaar ervaring als arbeidsdeskundige en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen heb ik een enorm netwerk opgebouwd en diverse bedrijven mogen begeleiden. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap waarbij mijn insteek meestal gebaseerd was op re-integratie heb ik bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken en vaak meegedacht aan structurele verbetertrajecten. Deze kennis en ervaring heb ik vervolgens toegepast in adviestrajecten waarbij ik veel MKB ondernemers geadviseerd heb bij het structureren en van hun onderneming. Vaak was ik degene achter de schermen die de bedrijfsprocessen, maar ook de structuur aanbracht. Mijn ervaring als arbeidsdeskundige was daarbij een goede combinatie omdat ik met de managers en personeel in gesprek ging om een breed draagvlak te creëren, zodat het traject ook een succes werd.

Vaak was het een combinatie van psychologie, analytische aanpak en heldere doelstellingen neer te leggen om de gestelde doelen te realiseren. Een ondernemer is gebaad bij een financiering op maat. Mijn focus ligt op het ontzorgen van de ondernemer en hem daar bij de juiste financiële ruimte te bieden om zijn doel te bereiken.

Vanuit NL investeert werk ik als zelfstandig ondernemender binnen mijn eigen regio en netwerk met als back up een landelijke organisatie om ondernemers te helpen bij het vinden van een passende financieringsoplossing."

Het verhaal van Wilbur van der Bas


“Wij leven in een open economie waarbij veel met elkaar geconnect is. Veranderingen gaan daardoor steeds sneller. Voor ondernemers is het daarom steeds uitdagender om een passend antwoord te hebben op alle uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Het hebben van een passende financiering is daarom van groot belang. Helaas maken banken mede als gevolg van regelgeving een steeds verder terugtrekkende beweging, terwijl de behoefte van de ondernemer aan een goede begeleiding als gevolg van deze uitdagende omstandigheden, groter wordt.

Met bijna 20 jaar aan advieservaring in het bankwezen, van financieringen, fusies en overnames tot Bijzonder Beheer trajecten, heb ik ondernemers mogen begeleiden in allerlei stadia van de levencyclus van hun onderneming. Ik heb daarbij een schat aan ervaring opgedaan, die ik graag in wil zetten om het beste uit jouw onderneming te halen.

Helaas heb ik bij Bijzonder Beheer te vaak meegemaakt dat de onderneming of niet goed was gefinancierd of dat de ondernemer zelf onvoldoende (op tijd) in actie kwam om het tij te kunnen keren. Dat is voor mij één van de belangrijkste redenen geweest om voor mijzelf te starten als business coach. Ik wil ervoor zorgen dat ik op tijd aan tafel kom om dergelijke scenario’s te voorkomen.  Bij NLInvesteert heb ik een organisatie gevonden, die staat voor kwaliteit en voor de lange termijn van de onderneming. Juist in een wereld waarin alles steeds gehaaster en korte termijn-gericht lijkt te zijn, is dat volgens mij de perfecte manier om je te onderscheiden.

‘De proof of the pudding is echter in the eating’, zeg ik altijd maar. Het gaat er niet om hoe mooi het taartje eruit ziet, maar om hoe het taartje smaakt. Ben jij op zoek naar een financiële sparring partner die jou kan challengen op jouw financiën, strategie en financieringsstructuur, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.”

Wij staan voor jouw klaar in Drechtsteden!

Ben jij ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.