NLInvesteert Noord Nederland

Regiodirecteuren Gerrit van Yperen, Paul Rodenburg en Dave de Groot heten jou welkom!

NLInvesteert Noord financiert ondernemingen met groeiambities verspreid over het noorden van Nederland. Verschillende ondernemers in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe zijn al geholpen aan een bedrijfsfinancieringen door Gerrit van Yperen, Paul Rodenburg, Dave de Groot en Jos Blom. 

Gerrit, Paul, Dave en Jos zijn ervaren professionals met expertise op een breed terrein van strategisch ondernemen binnen verschillende sectoren tot aan financiering en investeringen. Daarnaast houden zij van eerlijke, snelle communicatie, no-nonsense en pragmatisch samenwerken. Zij streven naar een hoge kwaliteitstandaard met een dosis humor en energie. "Wij zetten ons volledig in voor alle ondernemers die een financieringsbehoefte hebben.”

Een zakelijke financiering vraagt om de juiste voorbereiding en een op maat gemaakte analyse om de aanvraag succesvol te laten verlopen. Het team van NLInvesteert Noord is kundig in dit proces en heeft met zijn grote Noordelijke netwerk al een breed scala aan gevarieerde ondernemers geholpen aan een bedrijfsfinanciering. 

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Noord Nederland

Ben jij ondernemer en heb jij behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert jouw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Noord zijn wij jouw contactpersonen.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Gerrit van Yperen
Paul Rodenburg
+31 6 3806 3968
+31 6 5027 8236


Dave de Groot
+31 6 5570 7967


Cofinanciering maakt meer mogelijk 

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.


Blijvend betrokken in Noord Nederland

Wij spreken de taal van ondernemers. Wij ontzorgen jou bij de organisatie van jouw financiering én helpen jouw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Klant aan het woord

"Door de veranderde opstelling van banken bij de financiering van ondernemersplannen is er al twee keer behoefte geweest bij onze bedrijven voor aanvullende financiering voor onze ondernemingsplannen. NLInvesteert heeft ons hierbij perfect ondersteund, ook in de communicatie richting de huisbank."

Frank Bruggeman, Ommen
"Professioneel en zeer plezierig!
Goed, betrokken en snelle communicatie!"

Johan, Klazienaveen

Het verhaal van Gerrit van Yperen

"Waar anderen stoppen, realiseer ik dromen! In een snel veranderende financiële wereld breng ik overzicht voor ondernemers. In complexe situaties kom ik tot de kern. En als zich onverwachte situaties voordoen houd ik het hoofd koel en verzin ik oplossingen. Graag werk ik naar een doel toe en ben pas tevreden als er ook echt resultaten zijn bereikt. Als mens en ondernemer herken jij mij in de 4 D’s: Dromen, Durven, Doen en Doorzetten."

Het verhaal van Paul Rodenburg

"Naast de ondernemer staan en hem verder helpen bij het realiseren van zijn ambities, dat is in het huidige financieringslandschap een steeds grotere uitdaging. Het geeft mij energie om deze uitdaging aan te gaan, ik stop niet voordat er een oplossing is gevonden. Deze vind ik door goed te luisteren naar de ondernemer en door zijn verdienmodel te doorgronden. Vervolgens reizen we door het steeds veranderende financieringslandschap. Onderweg sparren we over ambitie, visie en strategie. Ik breng hierbij 27 jaar ervaring in de bancaire sector, creativiteit en een groot netwerk van financieringspartners in. Met een mensgerichte aanpak en humor ben ik jouw reisleider."

Het verhaal van Dave de Groot

"Al bijna 25 jaar hou ik mij bezig met allerlei vormen van bedrijfsfinancieringen. Dit heb ik gedaan voor een aantal banken en de laatste 9 jaar voor een investeringsfonds. Bij NLInvesteert komen deze werelden samen en dit biedt een perfecte basis voor mij.  Voor mij is er niets mooier dan ondernemers helpen bij hun financieringsvraag, met als doel om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Maatwerk is de standaard! Meer weten? Bel mij!"

Sinds 15 november 2022 versterkt Jos Blom NLInvesteert Noord Nederland. Lees hier ons verhaal:

Bedrijfsfinanciering in Noord Nederland


Wij zijn gespecialiseerd in financiering in Noord Nederland. Een prachtig, ruimtelijk gebied, waar veel kansen liggen voor ondernemers. Benieuwd naar actuele cases? Lees verder in het artikel hieronder!

Kunnen wij jou helpen bij een financieringsvraagstuk in Noord Nederland?

Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct jouw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.