NLInvesteert Noord en Zwolle

Regiodirecteuren Gerrit van Yperen en Paul Rodenburg heten u welkom!


Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Noord Nederland

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Noord en Zwolle zijn wij uw contactpersoon.

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

Uw gegevens

Gerrit van Yperen
Paul Rodenburg

gvanyperen@nlinvesteert.nl  prodenburg@nlinvesteert.nl  

+31 6 3806 3968

+31 6 5027 8236


Cofinanciering maakt meer mogelijk 


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Het verhaal van Gerrit van Yperen

"Waar anderen stoppen, realiseer ik dromen! In een snel veranderende financiële wereld breng ik overzicht voor ondernemers. In complexe situaties kom ik tot de kern. En als zich onverwachte situaties voordoen houd ik het hoofd koel en verzin ik oplossingen. Graag werk ik naar een doel toe en ben pas tevreden als er ook echt resultaten zijn bereikt. Als mens en ondernemer herkent u mij in de 4 D’s: Dromen, Durven, Doen en Doorzetten."


Het verhaal van Paul Rodenburg

"Naast de ondernemer staan en hem verder helpen bij het realiseren van zijn ambities, dat is in het huidige financieringslandschap een steeds grotere uitdaging. Het geeft mij energie om deze uitdaging aan te gaan, ik stop niet voordat er een oplossing is gevonden. Deze vind ik door goed te luisteren naar de ondernemer en door zijn verdienmodel te doorgronden. Vervolgens reizen we door het steeds veranderende financieringslandschap. Onderweg sparren we over ambitie, visie en strategie. Ik breng hierbij 27 jaar ervaring in de bancaire sector, creativiteit en een groot netwerk van financieringspartners in. Met een mensgerichte aanpak en humor ben ik uw reisleider."

Kunnen wij u helpen met een financieringsvraagstuk?


Vul dan bovenstaand contactformulier in of laat hieronder uw contactgegevens achter. In beide gevallen ontvangt u binnen 24 uur een reactie van een van ons. Geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u helpen bij een financieringsvraagstuk?

Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.