NLInvesteert Limburg

Regiodirecteur Harold Dirks heet je welkom!

Ondernemend en innovatief Limburg. Het hart van Europa. Met oneindig veel mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking en het vormen van (internationale) netwerken. En bovenal - een toplocatie voor ondernemers. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan bedrijfsfinanciering? Wij organiseren zakelijke financiering vanaf € 250.000,-. En dat doen we bij jou in de buurt.

Bedrijfsfinanciering Limburg


De Limburgse financieringsmarkt ken ik tot in de puntjes. Ik ben hier geboren en getogen - en nog steeds woonachtig. Wij richten ons dan ook graag op innoverende bedrijven met een focus op groei en uitbreiding. Ben je op zoek naar een passende bedrijfsfinanciering? Voor de regio Limburg ben ik jouw contactpersoon. Ik sta dicht bij zowel ondernemers als investeerders. Tijd en persoonlijke betrokkenheid voor jou als ondernemer en het leveren van maatwerk vind ik heel belangrijk. Want voor mij staat de relatie voorop.

Meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend je bedrijfsfinanciering aan via het formulier rechtsboven, of laat je contactgegevens achter via onderstaande knop. Je ontvangt in beide gevallen binnen 24 uur een reactie.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Harold Dirks
Regiodirecteur Limburg

MKB-financiering


Het Limburgse MKB helpen groeien, de dromen van ondernemers helpen waar te maken. Dat is waar ik elke dag fluitend voor uit bed stap. En omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, zijn wij regionaal georiënteerd. Omdat we op die wijze dicht bij ondernemers én investeerders staan. Elk bedrijf heeft zijn eigen ontwikkeling met bijbehorende (financierings-)vraag. Hierin zijn wij specialist: het combineren van financieringsoplossingen voor bedrijfsfinanciering. We zoeken voor ondernemers de best passende route in het oerwoud aan financieringsmogelijkheden. En hoe we dat precies doen, daar vertel ik je graag meer over. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op.

Alternatieve bedrijfsfinanciering 


De financieringsmarkt is volop in ontwikkeling. Ondanks dat bancair krediet nog de belangrijkste bron is voor externe financiering voor het MKB, neemt het belang van niet-bancaire financiering - en de combinatie hiervan - aanzienlijk toe. Het combineren van verschillende kapitaalsoorten noemen we cofinanciering. Denk aan bancair gecombineerd met achtergestelde leningen, borgstellingskredieten of een cofinanciering met een factormaatschappij. Maar ook MKB-investeringen middels extern eigen vermogen stijgen sterk. Wij bieden je als ondernemer een uniek platform. Naast onze ruim 70 financieringspartners, kunnen we ook ons eigen platform met private investeerders inzetten voor je bedrijfsfinanciering.  
Blijvend betrokken

Mijn kernwoorden: persoonlijke benadering, relatiegericht - en bovenal blijvend betrokken. Wij spreken de taal van jou als ondernemer. Wij ontzorgen je bij de organisatie van jouw bedrijfsfinanciering én helpen je onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Het verhaal van Harold


"Als financieel specialist ben ik onafhankelijk denkend en gedreven - met langjarige ervaring in het bankwezen. Naast mijn bancaire ervaring heb ik gedurende 15 jaar ervaring opgedaan als commissaris op de aandachtsgebieden financiën en vastgoed. Binnen én buiten Limburg. Zo ben ik ook een aantal jaren werkzaam geweest in Amsterdam. In al die jaren heb ik vele ondernemers mogen ontmoeten. Ondernemers met hun eigen dromen, wensen en ambities. Ik help ze graag met de realisatie hiervan, door het geven van mijn oprechte en volle aandacht op de momenten die voor mijn klant van belang zijn. Als NLInvesteert Limburg doen we dat door verder te gaan dan traditionele financiers, waarbij de relatie en blijvende betrokkenheid voortdurend centraal staat."

Kan ik je helpen met een financieringsvraagstuk?
Vul dan bovenstaand contactformulier in of laat hieronder je contactgegevens achter. In beide gevallen ontvang je binnen 24 uur een reactie van mij. Geheel vrijblijvend.