Alles voor investeerders
Wilt u investeerder worden? Ontdek onze investeringskansen.

Alles voor investeerders


NLInvesteert is een platform  dat diverse investeringsprojecten aanbiedt voor investeerders. Een onzekere beurs en een lage spaarrente leveren tegenwoordig weinig rente op. Wanneer u zoekt naar meer rendement op uw vermogen dan is ons platform een uitkomst!  

Via NLInvesteert kunt u investeren in diverse projecten in het MKB. Op ons platform vindt u verschillende projecten die op zoek zijn naar financiering. Naast het geld van private investeerders wordt er ook kapitaal van regionale overheden, investeringsfondsen, ontwikkelingsmaatschappijen en banken bij elkaar gebracht. Onze cofinanciering wordt dus breed gedragen. Voor zowel ondernemers als investeerders creëren wij een win-win situatie. Waar een ondernemer financiering binnen kan halen om een bedrijf verder te ontwikkelen, ziet u als investeerder uw rendement groeien.  

Wist u dat steeds meer ondernemers uit het MKB gebruik maken van alternatieve financieringsvormen waardoor wij steeds meer investeringsprojecten op ons platform kunnen aanbieden? "Alleen al in het eerste kwartaal van dit jaar (2023) kregen we opdrachten met een totaal financieringsvolume van meer dan 200 miljoen euro. Dat is veel meer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar", aldus Dirkjan Takke, Algemeen Directeur van NLInvesteert.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Waarmee kunnen wij u op weg helpen?


Investeerders kunnen om uiteenlopende zaken op zoek zijn naar investeringskansen. Bent u benieuwd hoe ons platform werkt of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Navigeer dan naar onderstaande pagina’s voor meer informatie over ons platform en onze investeringskansen en ontdek waarmee wij u van dienst kunnen zijn. In onze animatie video onderaan de pagina geven we daarnaast een beknopte uitleg over de mogelijkheden van ons platform.

Investeringskansen


Wij presenteren een selectie van de door ons georganiseerde financieringen. Wilt u meedoen aan een van deze projecten? Dat is in veel gevallen mogelijk middels een lening of aandelenkapitaal. Ziet u projecten die nog niet op 100% staan, dan kunt u nog investeren in het project. Registreer u als investeerder en blijft op de hoogte van al onze investeringskansen. 
→ Bekijk hier een aantal projecten en lees meer over investeren in bedrijven en investeren in vastgoed. 
→ Nog meer investeringsprojecten bekijken? Bekijk hier meer projecten.

Hoe werkt het?


Wilt u weten hoe u zich kan inschrijven voor een investeringsproject? Bekijk dan onze ‘Hoe werkt het’ pagina. Op deze pagina leggen wij de werking van ons platform uit. Wanneer u zich inschrijft op ons platform krijgt u een persoonlijk account met een persoonlijke omgeving waar u alle informatie vindt over uw investeringen. Mocht u na het lezen van de pagina alsnog vragen hebben? Neem dan contact met ons op.

Investeren in bedrijven


Bij ons investeert u in ondernemingen in uw regio of in andere regio’s. Waneer u kiest voor een project in uw eigen regio, stimuleert u de lokale economie. Zo profiteert u niet alleen van een positief rendement op uw investeringen, maar geeft u uw eigen omgeving ook een economische impuls. Wilt u liever zakelijk investeren in het MKB? Ook dat is mogelijk via ons platform!

Investeren in het MKB


Als er over het investeren in het MKB wordt gesproken, gaat dit meestal over participeren. Dit houdt in dat uw medeaandeelhouder wordt. Bij NLInvesteert is het echter ook mogelijk om te investeren middels leningen. Dit is wel afhankelijk van het risicoprofiel en de fase waarin een onderneming zich bevindt. De beoordeling van het bedrijfsrisico speelt hierin een cruciale rol. 

Fondsen NLInvesteert


Via een Bedrijfsleningenfonds en een Vastgoedfinancieringsfonds bieden wij u de kans om mee te doen in de financiering van ondernemers die door ons zijn geselecteerd. Het voordeel hiervan is dat u met een gerust hart een goed rendement kan realiseren op uw investering. De ondernemers die worden geselecteerd door NLInvesteert worden actief gemonitord zodat risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. 

Duurzaam investeren


Investeren in duurzame beleggingen biedt investeerders de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mens en milieu. Een goed gespreid portefeuille in geselecteerde duurzame investeringen is in de meeste gevallen goed voor een rendement variërend tussen de 6% en de 10%. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan onze kansen en investeer in een project waarmee u impact kunt maken. 

Veelgestelde vragen


Als investeerder heeft u waarschijnlijk een aantal vragen voordat u zich inschrijft voor een project. Bekijk het animatie filmpje hirenaast en ontdek hoe ons platform werk. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op.

Dirkjan Takke

Algemeen Directeur


Na het behalen van mijn master in Business Economics ben ik gaan werken in de financiële wereld. Ik heb o.a. gewerkt bij KPMG en Turner. Sinds 2014 ben ik actief als medeoprichter en directeur bij NLInvesteert. Samen met mijn collega's waarborg ik de hoogst haalbare kwaliteit in onze dienstverlening aan ondernemers, investeerders en samenwerkingspartners. Met gedrevenheid en professioneel plezier maken wij onze beloftes waar, iedere dag weer. Niet voor niets is NLinvesteert de nummer 1 in cofinanciering.