Coöperatie NLInvesteert U.A.

Investeren in Nederlandse bedrijven met spreiding van risico en een aansprekend rendement.


De Coöperatie NLInvesteert U.A. biedt investeerders via een bedrijfsleningenfonds en een vastgoedfonds de kans om mee te doen in de financiering van ondernemers die door NLInvesteert B.V. zijn geselecteerd. Naast dat u op deze wijze een directe impuls geeft aan het Nederlandse bedrijfsleven, realiseert u ook een goed rendement op uw investering. Er vindt een zorgvuldige selectie plaats voordat ondernemers gebruik kunnen maken van de fondsgelden, bovendien worden gefinancierde ondernemers ook actief gevolgd vanuit een continue monitoring. 


De NLI-fondsen bieden een alternatief voor of aanvulling op obligaties die door de lage vergoedingen geen/nauwelijks bescherming geven tegen inflatie en voor beleggingen op de beurs met een hogere volatiliteit. De NLI-fondsen geven bovendien de gelegenheid om vermogen te alloceren in verschillende risicoprofielen.


Nieuw in 2020

Gaat u voor een gedegen rendement (6,25%) met volledige hypothecaire dekking? Informeer dan naar het NLI-woonfonds 2020.


Meer informatie?

Meedoen kan vanaf EUR 100.000,=. Vraag voor meer informatie de prospectus aan, of neem contact op met Marianne Reintjes (06-23 673 761‬ / mreintjes@nlinvesteert.nl) of Peter Strabbing (06-23 618 412 / pstrabbing@nlinvesteert.nl).

​​​​​​​

Aanvraag prospectus

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

  • Goed rendement.
  • Ruime risicospreiding.
  • Zorgvuldige risicobeoordeling.
  • Doorlopende monitoring en informatie.​​​​​​​


   


Marianne Reintjes
directeur investeringen
Peter Strabbing
directeur asset management
Arjan Bijman
voorzitter a.i.
 Louis van Vliet
secretaris / penningmeester a.i.