NLInvesteert Midden-Gelderland

Regiodirecteur Paul Tolboom heet u welkom! 


Financiering voor ondernemers in Midden-Gelderland

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Midden-Gelderland ben ik uw contactpersoon.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Direct contact? 
Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Paul Tolboom


Bel mij!

Laat hier uw gegevens achter en ik bel u binnen 24 uur terug.

Uw gegevens

“Ondernemers ontzorgen op financieringsgebied. Daar ligt mijn ambitie. De laatste jaren is er in Nederland op financieringsgebied veel gebeurd. Naast banken zijn er enorm veel nieuwe aanbieders van financiering en/of kapitaal bijgekomen. Hierdoor is er steeds meer mogelijk, maar moet je wel de weg weten. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij verschillende banken heb ik de nodige kennis en ervaring op het gebied van financieren. Ik help graag ondernemers om tot een zo goed mogelijke financieringsoplossing te komen zodat ondernemers zich primair kunnen richten op de kernactiviteiten van de onderneming”.