NLInvesteert Gelderland-Zuid

Regiodirecteur Kjeld van Dijk heet je welkom! 

NLInvesteert Gelderland-Zuid kenmerkt zich door een scherpe analyse van bedrijven en een goede inschatting van de financierbaarheid. Dit leidt tot een goede match met financiers. Daarnaast blijven zijn wij blijvend betrokkenheid nadat de financiering is verstrekt. Wij werken met veel plezier voor onze klanten en hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Gelderland-Zuid

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert je zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Gelderland-Zuid ben ik jouw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend.

Bel mij terug

Laat hier je gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt je dezelfde werkdag nog terug.

Je gegevens

Cofinanciering maakt meer mogelijk 


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van jou als ondernemer. Wij ontzorgen je bij de organisatie van je financiering én helpen je onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Het verhaal van Kjeld van Dijk


“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Gelderland-Zuid(Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor je te kunnen uitonderhandelen bij jouw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen je bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om je te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden”.


Wij staan voor je klaar in Midden Nederland!

Ben je ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.