NLInvesteert Noord-Holland

Regiodirecteur Annette Bakker heet u hartelijk welkom!

Ondernemers financieren is mijn vak, en Noord-Holland is mijn regio. Ik heb er altijd gewoond en gewerkt. Ik spreek dan ook dezelfde taal als de ondernemers in Noord-Holland. Begrijpelijk, direct, duidelijk. En ik heb dezelfde nuchtere mentaliteit. Heeft u als ondernemer een financieringsbehoefte? Mijn jarenlange evaring als financieringsspecialist (van kredietanalist tot specialist bedrijfsovernames en complexe financiering) komt goed van pas bij uw financieringspuzzel. Ik ontmoet u graag!

Bedrijfsfinanciering Noord-Holland 


NLInvesteert organiseert zakelijke financiering vanaf € 250.000 bij u in de buurt. Voor de regio Noord-Holland ben ik uw contactpersoon. U krijgt van mij eerlijk en oprecht advies. U weet bij mij ten alle tijden waar u aan toe bent. Daarnaast weet ik hoe, en waarop, financieringsaanvragen worden beoordeeld. Hierdoor kunnen we het proces effectief en efficiënt doorlopen en zal er geen onnodige tijd verloren gaan. 

Ik help ondernemers in Noord-Holland, vanaf het kanaal tot en met Texel. Zit jij met jouw bedrijf in (de buurt van) de volgende plaatsen Den Helder, Middenmeer, Schagen, Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Purmerend en Landsmeer, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Annette Bakker
Regiodirecteur Noord-Holland
+31 6 3051 5977

Cofinanciering - Bedrijfsfinanciering op maat gemaakt


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers in de regio mogelijk. Dit doen we door verschillende financieringsvormen te combineren tot de best passende oplossing. Het combineren van financieringsvormen noemen we cofinanciering. In samenwerking met o.a. banken, overheden, kredietunies, ontwikkelingsmaatschappijen, investeerders en crowdfunders komen we tot een op maat gemaakte bedrijfsfinanciering die past bij u en uw ondernemersdroom. Als regisseur van bedrijfsfinanciering zorgen wij ervoor dat u als ondernemer volledig wordt óntzorgd.

MKB-financiering in Noord-Holland


Bedrijfsfinanciering is dus maatwerk. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd. Een bewuste keuze. Want wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. De financieringsmarkt in Noord-Holland ken ik als geen ander en daardoor kan ik gebruik maken van wat er al is in deze regio (en daarbuiten). Traditionele en alternatieve financiering worden gecombineerd om in de totale financieringsbehoefte te voorzien. Zo maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB bereikbaar. En dat doen we met een persoonlijke en blijvende betrokkenheid. Daar vertel ik u graag (veel) meer over. In begrijpelijke taal. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met mij op.

Klant aan het woord

Je komt zelden zo’n doortastend figuur tegen als Annette Bakker. Onvoorstelbaar efficiënt, straight forward en bijzonder ervaren en kennisintensief communiceren, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk.

Als DGA heb ik Annette ervaren als de enige senior bankier in mijn hele carrière die wel het verschil maakte, tot de kern kwam in a split second (hetgeen ook qua snelheid buitengewoon gewenst was), in een stressvolle situatie en met humor de oplossing zocht en vond in de ruimte die er was. Toegevoegde waarde zonder pretentieus gedoe. 

Elke partner, werkgever en/of klant mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen om met Annette te kunnen samenwerken.

Marcel van der Laan. Meyenhagen B.V.
Annette's verhaal 

"Als dochter van een ondernemer en met meer dan twintig jaar ervaring in het vak bij een grootbank, was het tijd om zelf te kiezen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap geeft mij de ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen en meer van mezelf kwijt te kunnen bij de bediening van mijn klanten. Ondernemen in mijn eigen woon- en leefomgeving, dat geeft nog een extra dimensie. Het is fijn om met ondernemers samen te werken die dezelfde nuchtere en praktische mentaliteit hebben."

Waarde(n)vol
"NLInvesteert straalt een aantal waarden uit die ik heel belangrijk vind: professioneel, relatiegericht, en oplossingsgericht. Het hele team, een netwerk van ondernemers, staat voor én achter deze waarden. Dat geeft mij een gevoel van verbondenheid."
Heeft u een financieringsvraag? Ik ontmoet u graag!

Bent u ondernemer en heeft u een financieringsbehoefte? Vul dan het contactformulier boven aan de deze pagina in of laat hieronder uw contactgegevens achter. In beide gevallen ontvangt u binnen 24 uur een reactie van mij. Geheel vrijblijvend.
​​​​​​​