NLInvesteert Zwolle

Regiodirecteuren Alex Klein, René Bosgoed en Rien Zwart heten u welkom!


Financiering voor ondernemers in Zwolle
Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. René Bosgoed vormt met Alex Klein het ondernemersduo dat samen met collega Rien Zwart vanuit NLInvesteert Regio Zwolle, het gelijknamige marktgebied bedient. “Wij nemen de rol van regisseur op ons. Wij brengen partijen bij elkaar” legt René uit. Ondernemers hebben een grote behoefte aan vaste gesprekspartners. Wij vullen deze behoefte in; we hanteren korte lijnen, persoonlijk contact en vanuit ons zakelijk netwerk zoeken we steeds naar de beste match.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Kunnen wij u helpen bij een financieringsvraagstuk?
Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

Uw gegevens

Direct contact? 


Alex Klein
aklein@nlinvesteert.nl
06 5145 8299

René Bosgoed
rbosgoed@nlinvesteert.nl
06 5582 5447

Rien Zwart
rzwart@nlinvesteert.nl
06 5354 8785


Alex Klein
"Energie! Dat is wat ik krijg van het uiteindelijk vinden van de beste (co)financieringsoplossing voor de ondernemer. Het financieringslandschap verandert in rap tempo, waar traditionele partijen zich terugtrekken, treden nieuwe toe. Kapitaal is in principe voldoende beschikbaar, maar de juiste match zoeken vereist vakwerk, kennis en ervaring. Het is mijn uitdaging telkens die verbinding te maken. Daar gá ik voor."
René Bosgoed
“Ik haal veel voldoening uit het helpen en verder brengen van ondernemers. Daarbij denk ik liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Bij NLInvesteert krijg ik de ruimte en de mogelijkheden om als regisseur de best passende financieringsoplossing te vinden voor de ondernemer. Vanuit ons zakelijk netwerk zoeken we steeds naar de beste match, ook na het verstrekken van de financiering blijven we betrokken bij de ondernemer. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. We zijn er voor de klant”.
Rien Zwart
"Als beginnend accountmanager in de bancaire wereld las ik de slogan “zakendoen wordt bepaald door mensen”. In de afgelopen 40 jaar is dat mijn leidraad gebleven in de zakelijke bancaire dienstverlening. De tijd nemen en vertrouwen opbouwen zijn voor mij cruciale ingrediënten om daadwerkelijk als partners te kunnen samenwerken met je relatie. Ook na mijn actieve bancaire loopbaan breng ik dat in de praktijk voor NLInvesteert. Dus: zoekt u een gesprekspartner met kennis en ervaring binnen de zakelijke dienstverlening die de tijd voor u neemt? Bel gerust!"