Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

NLInvesteert Zwolle

Regiodirecteur Sjoerd Scholte heet u welkom! 

Regio Zwolle is met 22 gemeenten, 780.000 inwoners en zo’n 70.000 bedrijven de vierde economische regio van Nederland. De regio is rijk aan een diversiteit van ondernemingen en groeit nog steeds. Dat geeft mij de uitdaging om al die bedrijvigheid ook passend gefinancierd te krijgen. Bij NLInvesteert werken we regionaal. Als Zwollenaar die actief is in de hele regio Zwolle (Zwolle, Kampen, Steenwijkerland, Staphorst, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Raalte, Noordoostpolder, Urk, Dronten en Lelystad) ken ik het gebied als financier goed. Dat is belangrijk om een goede aansluiting te hebben bij onze relaties.

Bedrijfsfinanciering Zwolle


Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,- bij u in de buurt. Voor de regio Zwolle ben ik uw contactpersoon. Neem direct contact met mij op, of laat uw contact gegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op. Geheel vrijblijvend.
Sjoerd Scholte
                                                                         

    

Cofinanciering maakt meer mogelijk


Wij realiseren groeikapitaal voor ondernemers. Dat doen we door diverse kapitaalsoorten te combineren. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringsoplossing voldoet vandaag de dag niet meer. Daarom werken we samen met traditionele (banken, lease en factoring) én alternatieve financieringsbronnen. Na een grondige analyse gaan we op zoek naar de best passende financieringsmix voor de ondernemer. Eerst bancair als het kan, met alternatieve financiering als dat beter passend is. We hebben een uniek aanbod voor ondernemers: naast onze ruim 70 financieringspartners, kunnen we ook ons eigen platform met private investeerders inzetten voor uw zakelijke financiering. Terwijl u werkt aan uw droom, zorgen wij voor de bedrijfsfinanciering die daarbij past.

Zakelijke financiering in regio Zwolle


Bedrijfsfinanciering is maatwerk. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd. Hier kiezen we heel bewust voor. Want wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. Door persoonlijke betrokkenheid en een strategische werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Zwolle goed bereikbaar. Traditionele en alternatieve financiering worden gecombineerd in één MKB financieringsmix voor de totale financieringsbehoefte. Als geen ander kennen wij de Zwolse financieringsmarkt en maken volop gebruik van wat er al is. Van overheid tot investeerders en van accountants tot adviesbureaus. Het verbinden van partijen, gecombineerd met ons eigen platform, maakt ons heel effectief. Onze toegevoegde waarde zit juist in de samenstelling van de optimale bedrijfsfinanciering. Hoe we dat precies doen vertellen we u heel graag. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.
Volg je hart dan weet je dat het klopt.

Van industrie tot retail en van handel tot professionele dienstverlening heb ik vanuit mijn werk in de financiële sector al vele ondernemers mogen helpen. Samen het beste resultaat behalen. Hierbij gaat het niet om korte termijn gewin of winnen of verliezen; alle betrokken partijen winnen, nu en op de lange termijn.

Bedrijfsfinanciering is maatwerk


Elk bedrijf en elke ondernemer is uniek en vraagt een eigen financieringsoplossing. Vanuit NLInvesteert bieden we alles dat nodig is om tot de beste oplossing te komen. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, stellen wij de juiste cofinanciering samen voor uw bedrijfssituatie; met een complete en unieke bedrijfsfinanciering als gevolg. Elke zakelijke financieringsaanvraag stellen we samen met een financieringsspecialist. We bundelen samen onze financieringservaring en kennis van de regionale markt. Wij leggen de contacten met de financieringspartijen in en/of rondom Zwolle. Partijen waar u zelf niet aan denkt of misschien niet eens kent. 

Ook vastgoedfinanciering is steeds meer maatwerk


Ook voor vastgoedfinanciering kunt u bij ons terecht. Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van uw financieringsbehoefte. We combineren de mogelijkheden van bancaire financiering met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers én ons platform met private investeerders. Wij hebben geen voorkeur voor bepaalde aanbieders, opereren onafhankelijk en zoeken echt naar de beste match tussen vraag en aanbod. Daarbij staat het belang van de ondernemer bij ons altijd voorop.


Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. We gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Ik sta voor u klaar in regio Zwolle!


Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf in regio Zwolle. Neem direct vrijblijvend contact met mij op, of laat uw contactgegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.