klik voor contactgegevens op onze specialist in uw regio
Regiodirecteuren
Albert Lammers, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen bij hun groeiplannen. Hen te begeleiden bij het scherpstellen van hun bedrijfsplan, om vervolgens de juiste financiering mogelijk te maken. Ik heb 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in het bankwezen. Ik heb gemerkt dat het voor een ondernemer soms lastig is om een passende financiering krijgen, ook door de vele aanbieders die er zijn. Wij brengen de partijen bij elkaar, als onafhankelijke partij kennen wij de weg in het complexe financieringslandschap."
Albert Lammers
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Annette Bakker, regiodirecteur Noord-Holland
“Ondernemers financieren is mijn vak. Als dochter van een ondernemer en met meer dan twintig jaar ervaring in het vak bij een grootbank, ben ik per 1 januari 2020 gestart bij NLInvesteert als regiodirecteur Noord-Holland. Noord-Holland is mijn regio. Ik heb er altijd gewoond en gewerkt en spreek dezelfde taal als de ondernemers met dezelfde nuchtere en praktische mentaliteit.
Bent u ondernemer en heeft u een financieringsvraag? Ik ontmoet u graag! U krijgt van mij eerlijk en oprecht advies, u weet bij mij ten alle tijden waar u aan toe bent. Daarnaast weet ik hoe en waarop financieringsaanvragen worden beoordeeld zodat het proces effectief en efficiënt doorlopen kan worden en er geen onnodige tijd verloren gaat.”
Annette Bakker
regiodirecteur Noord-Holland
Anthony Hoogeveen, regiodirecteur Amsterdam
"Met mijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van kansrijke ondernemingen. Het raakvlak van strategie en financiering is de invalshoek die ik hanteer. Als NLInvesteert bieden wij de noodzakelijke combinatie van gedegen advisering, financiering en begeleiding om ambities van ondernemers te realiseren, met een team dat streeft het beste uit anderen en zichzelf te halen."
Anthony Hoogeveen
regiodirecteur Amsterdam
Carlos Verschueren, regiodirecteur Amsterdam
"Ik zoek de best mogelijke financieringsoplossing voor de onderneming. Ik help graag ondernemers door heldere oplossingen aan te bieden. Hierbij maak ik een duidelijke analyse van de vraag samen met mijn klant.
In vijftien jaar heb ik in diverse inhoudelijke en managementrollen voor een Nederlandse bank het financieringsvak geleerd. Omdat ik uit een ondernemersgezin kom help ik graag ondernemers en weet ik wat het belang is voor ondernemingen om toegang te behouden tot passende financiering."
Carlos Verschueren
regiodirecteur Amsterdam
Eric Rhijnsburger, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
“Uit eigen ervaring weet ik dat je als ondernemer naast eigen talenten en vaardigheden ook anderen nodig hebt om jouw ondernemersdromen te realiseren. Mijn jarenlange kennis en ervaring, opgedaan in het bankwezen en als ondernemer, zet ik graag in om de financiering van MKB ondernemingen mogelijk te maken. Daarbij kijk ik verder dan cijfers alleen; een goed plan en het kennen van de ondernemer en de onderneming zijn essentieel. Ik bouw graag aan een vitale relatie die niet alleen in de aanloop naar een financiering, maar ook daarna wederzijds gewaardeerd wordt. Met het team van NLInvesteert in de regio Rotterdam-Rijnmond zijn wij een creatieve en oplossingsgerichte verbinder tussen kapitaal en ondernemerschap.”
Eric Rhijnsburger
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Gerrit van Yperen, regiodirecteur Noord
"Waar anderen stoppen, realiseer ik dromen! In een snel veranderende financiële wereld breng ik overzicht voor ondernemers. In complexe situaties kom ik tot de kern. En als zich onverwachte situaties voordoen houd ik het hoofd koel en verzin ik oplossingen. Graag werk ik naar een doel toe en ben pas tevreden als er ook echt resultaten zijn bereikt. Als mens en ondernemer herkent u mij in de 4 D’s: Dromen, Durven, Doen en Doorzetten."
Gerrit van Yperen
regiodirecteur Noord
Gertjan Sip, Regiodirecteur Drechtsteden
“De afgelopen jaren is het financieringslandschap voor ondernemers sterk veranderd. In dit veranderende landschap is het een uitdaging voor veel bedrijven om op de juiste manier gefinancierd te blijven.

Met 15 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in de verschillende fases van hun ondernemerschap, zet ik me graag in om de meest passende financiering voor uw plannen te organiseren. Ik organiseer niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen te ondersteunen en scherp te houden.

Ik heb mij in 2019 bij NLInvesteert aangesloten omdat NLInvesteert staat voor persoonlijke en betrokken begeleiding van ondernemers in financieringstrajecten. Daarbij onderscheidt NLInvesteert zich door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen en toont ook haar verantwoordelijkheid om ook na verstrekking van de financiering betrokken te blijven, voor zowel de ondernemer als voor de financier/investeerder.“
Gertjan Sip
Regiodirecteur Drechtsteden
Gijsbert Boer, regiodirecteur Midden
"Na een mooie carrière van ruim 20 jaar bij een van de grootbanken van Nederland, ben ik datgene blijven doen waar ik al die tijd al veel plezier aan beleefde. Namelijk ondernemers ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming. Ik ervaar de gesprekken met de ondernemer over alle facetten van zijn/haar onderneming altijd als zeer inspirerend. Als regiodirecteur Midden bij NLInvesteert zorg ik er met mijn kennis, creativiteit en gedrevenheid voor dat ondernemers op een passende manier gefinancierd worden. In mijn aanpak ben ik bovendien relatiegedreven. Ik blijf dan ook na de succesvolle transactie graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming."
Gijsbert Boer
regiodirecteur Midden
Greg Thorburn, regiodirecteur Haaglanden e.o.
Impact door verbinding! Als zelfstandig ondernemer binnen NLInvesteert maak ik graag de verbinding tussen ondernemer, financier en investeerder om groeiplannen voor het MKB mogelijk te maken. Dit doe ik samen met een team van gedreven professionals die iedere dag bezig zijn om onze klantbeloftes waar te maken.

Door gebruik te maken van mijn netwerk en ervaring word ik blij als ik voor MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. de beste financieringsoplossing kan regelen. Ook na de verstrekking van de financiering blijven wij betrokken voor zowel de ondernemer, investeerder en financier. Ik bouw graag aan vitale lange termijn relaties. Wilt u van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden die NLInvesteert biedt? Neem gerust contact met mij op. Graag kom ik bij u langs om u en uw onderneming te leren kennen.
Greg Thorburn
regiodirecteur Haaglanden e.o.
Hans Jongerden, regiodirecteur Midden
"Na jarenlange bankervaring heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert, omdat het financieringsconcept mij aanspreekt. De financieringsmogelijkheden via de vele partners en het eigen plat​form zijn zeer uitgebreid. Alternatieve financieringen, ook in combinatie met bancaire financiering, geven veel mogelijkheden.

De ondernemer kunnen helpen zijn doelstellingen te bereiken is voor mij de grootste drijfveer. Op basis van het bedrijfsplan en de kwaliteiten van de ondernemer en zijn organisatie zoek ik niet alleen de best passende financieringsoplossing, maar blijf ik ook betrokken bij de onderneming om de plannen ook daadwerkelijk te realiseren. Loop​t het net even anders, dan kan ik snel reageren, ik ken de onderneming en de gang van zaken immers.

Bent u nog niet zover om een financiering aan te vragen, maar wilt u daar wel graag over van gedachte wisselen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kom ook graag langs om uw bedrijf te leren kennen!"
Hans Jongerden
regiodirecteur Midden
Hans Tabbernal, regiodirecteur Midden
"Voor mij is er niets mooier dan het bedenken en vervolgens opzetten van een succesvolle financiering van een ondernemer die zijn toekomstdromen wil uitvoeren. Uitzoeken waarom het bedrijf iets wil, inschatten hoe de kansen liggen en hoe de concurrentie zal reageren en vervolgens alle belanghebbenden op 1 lijn krijgen zodat de financiering ook rond komt tegen goede voorwaarden."
Hans Tabbernal
regiodirecteur Midden
Harold Dirks, Regiodirecteur Limburg
"Het MKB is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. En al die ondernemers hebben hun eigen dromen, wensen en ambities. Ik help ze graag met de realisatie hiervan, door het geven van mijn oprechte en volle aandacht op de momenten die voor mijn klant van belang zijn. Hierdoor breng ik de echte vragen goed in beeld en kunnen de best passende financieringsoplossingen gezocht worden. Het contact met ondernemers inspireert mij en geeft mij energie.
In de regio Limburg doe ik dat op een professionele, enthousiaste wijze met een persoonlijke aanpak. Ook na de realisatie van de oplossing blijf ik graag betrokken bij de onderneming. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"
Harold Dirks
Regiodirecteur Limburg
Jan de Kleijne, regiodirecteur Oost-Brabant
"Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden."
Jan de Kleijne
regiodirecteur Oost-Brabant
Kjeld van Dijk, regiodirecteur Zuid Gelderland
“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Zuid-Gelderland (Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor u te kunnen uitonderhandelen bij uw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden”.
Kjeld van Dijk
regiodirecteur Zuid Gelderland
Krijn Tiggelman, regiodirecteur Zeeland
"Met ruim 25 jaar ervaring binnen de MKB-tak van één van de grootbanken in de regio Zuidwest Nederland, aangevuld met mijn ervaring als zelfstandig bedrijfskundig adviseur, voel ik me senang in mijn rol als financieringsregisseur bij NLInvesteert. Met name de combinatie van datgene waar ik de meeste voldoening uit haal, namelijk het sparren met ondernemers en het ondersteunen bij het uitbouwen of versterken van hun onderneming op zowel financieel als bedrijfskundig gebied, maken dat ik me daarbij als een vis in het water voel.

In mijn aanpak hecht ik vanzelfsprekend veel waarde aan een goede relatie en blijf dan ook na een succesvol financieringstraject graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming.
De persoonlijke en betrokkene aanpak, zoals NLInvesteert die in de afgelopen jaren in de praktijk heeft laten zien, past daar wat mij betreft perfect bij. Daarbij onderscheidt NLInvesteert zich ook nog eens door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen.

Kortom: maatwerk, kwaliteit en betrokkenheid."
Krijn Tiggelman
regiodirecteur Zeeland
Adrie Grootenboer, regiodirecteur Zeeland
"Ondernemers voor ondernemers, dat is wat mij aanspreekt in NLInvesteert. Inmiddels ben ik zelf een kleine 15 jaar werkzaam als ondernemer. Een bewuste stap die ik heb gezet om met mijn achtergrond ondernemers en organisaties te adviseren en ondersteunen op een breed gebied. Zelf afkomstig uit een ondernemersgezin, wil ik mij ook professioneel voor de ondernemer inzetten. In de jaren dat ik als interimmanager werk heb ik in vele sectoren geopereerd. Mijn doel is om altijd van toegevoegde waarde te zijn.

Als adviseur en regisseur in het financieringsproces ben ik in staat samen met andere collega’s bij NLI om de ondernemer bij te staan in tijden dat er behoefte is aan financiering op maat. Het gehele proces neem ik uit handen, zodat u kunt focussen op waar u goed in bent en dat is ondernemen."
Adrie Grootenboer
regiodirecteur Zeeland
Louis Noordman, regiodirecteur Groene Hart
"Vanuit mijn ervaring in productontwikkeling en productieprocessen ben ik succesvol geweest in commercie en marktontwikkeling, zowel in uitvoerende- als leidinggevende rollen. Via een MBI traject heb ik ervaring opgedaan met het zelfstandig ondernemerschap waarbij de nadruk lag op operationele en financiële herstructurering. Deze kennis en ervaring heb ik vervolgens toegepast in adviestrajecten waarbij ik diverse ondernemers geassisteerd heb bij het structureren en uitbouwen van hun ondernemingen. Ik pas hierbij een juiste combinatie van denken en doen toe. Door mijn pragmatische en analytische aanpak in combinatie met creativiteit en probleemoplossend vermogen help ik de ondernemer om gestelde doelen te realiseren.
De propositie van NLInvesteert spreekt mij aan omdat de ik de combinatie van financiering en advies een uitstekende tool vindt om ondernemers te helpen bij het uitbouwen van hun onderneming. Door als regisseur in het financieringsproces op te treden kan ik de ondernemer ontzorgen, zodat hij zich volledig kan focussen op hetgeen hij het liefst doet: het uitbouwen van zijn onderneming. Het bij elkaar brengen van ondernemers, investeerders en financiers maakt het een interessant speelveld. Daarnaast vind ik het prettig om zelfstandig te werken maar toch deel uit te maken van een landelijke organisatie waarbij kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn.
Ik kom graag in contact met ondernemers die ambitieuze plannen hebben en die een kritische sparringpartner niet schuwen."
Louis Noordman
regiodirecteur Groene Hart
Martijn de Groot, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Mijn persoonlijke ambitie is het om ondernemers echt vooruit te helpen met een maatwerk advies. Dit doe ik met een hoge mate van betrokkenheid, heel persoonlijk en natuurlijk professioneel. Servicegerichtheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn daarbij voor mij essentieel met als uiteindelijk doel een hopelijk zeer tevreden relatie! Opgeleid en verder ontwikkeld als zakelijk bankier in alle segmenten van het MKB ben ik met stevige financiële bagage, een brede marktkennis en veel praktijkervaring uitgegroeid tot een deskundige, praktische adviespartner met een goed gevoel voor de wensen en uitdagingen van de ondernemer."
Martijn de Groot
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Natale Valente, Regiodirecteur Veluwe
Natale Valente
Regiodirecteur Veluwe
Nico Gerritsen, regiodirecteur West-Brabant
"Ondernemen is kansen zien en ervoor gaan. Met mijn ervaring als accountant (RA), adviseur en CFO heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van uw onderneming. Door als sparringpartner te fungeren, ondersteun ik ondernemers om hun strategie te vertalen in rendabele kansen om o.a. financiering mogelijk te maken. Daarbij kijk ik verder dan cijfers alleen; een goed plan en het kennen van de ondernemer en de onderneming zijn essentieel. Ik bouw graag aan een vitale relatie die niet alleen in de aanloop naar een financiering, maar ook daarna waardevol voor u als ondernemer blijft."
Nico Gerritsen
regiodirecteur West-Brabant
Patrick Verdoold, regiodirecteur Groene Hart
"De financiering als kapstok om een ondernemer verder te helpen. Ik heb een brede ervaring op het gebied van financieringen, ondernemerschap en bedrijfskundige begeleiding. Dit zet ik graag in om ondernemers meer te laten ondernemen.

Mijn startpunt is om de ondernemer en de onderneming goed te leren kennen. Vanuit een vertrouwensrelatie aan het werk om de financieringsvraag op te lossen. De kracht van NLInvesteert is dat het dan niet op hoeft te houden. Ik blijf graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming.

Het is mij de uitdaging om uitdagende en complexe situaties met de nodige creativiteit aan te pakken en hierbij helpt het netwerk van NLInvesteert."
Patrick Verdoold
regiodirecteur Groene Hart
Paul Rodenburg, regiodirecteur Noord
"Naast de ondernemer staan en hem verder helpen bij het realiseren van zijn ambities, dat is in het huidige financieringslandschap een steeds grotere uitdaging. Het geeft mij energie om deze uitdaging aan te gaan, ik stop niet voordat er een oplossing is gevonden. Deze vind ik door goed te luisteren naar de ondernemer en door zijn verdienmodel te doorgronden. Vervolgens reizen we door het steeds veranderende financieringslandschap. Onderweg sparren we over ambitie, visie en strategie. Ik breng hierbij 27 jaar ervaring in de bancaire sector, creativiteit en een groot netwerk van financieringspartners in. Met een mensgerichte aanpak en humor ben ik uw reisleider."
Paul Rodenburg
regiodirecteur Noord
Paul Tolboom , regiodirecteur Midden-Gelderland
“Ondernemers ontzorgen op financieringsgebied. Daar ligt mijn ambitie. De laatste jaren is er in Nederland op financieringsgebied veel gebeurd. Naast banken zijn er enorm veel nieuwe aanbieders van financiering en/of kapitaal bijgekomen. Hierdoor is er steeds meer mogelijk, maar moet je wel de weg weten. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij verschillende banken heb ik de nodige kennis en ervaring op het gebied van financieren. Ik help graag ondernemers om tot een zo goed mogelijke financieringsoplossing te komen zodat ondernemers zich primair kunnen richten op de kernactiviteiten van de onderneming”.
Paul Tolboom
regiodirecteur Midden-Gelderland
Robert van der Waal, regiodirecteur Drechtsteden
"Vanuit mijn 22 jaar ervaring als arbeidsdeskundige en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen heb ik een enorm netwerk opgebouwd en diverse bedrijven mogen begeleiden. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap waarbij mijn insteek meestal gebaseerd was op re-integratie, heb ik bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken en vaak meegedacht aan structurele verbetertrajecten.

Een ondernemer is gebaad bij een financiering op maat. Mijn focus ligt op het ontzorgen van de ondernemer en hem daar bij de juiste financiële ruimte te bieden om zijn doel te bereiken.

Vanuit NLInvesteert werk ik als zelfstandig ondernemer binnen mijn eigen regio en netwerk met als back-up een landelijke organisatie om ondernemers te helpen bij het vinden van een passende financieringsoplossing."
Robert van der Waal
regiodirecteur Drechtsteden
Sandra Schrauwen, regiodirecteur West-Brabant
"Vanuit mijn jarenlange expertise als financieringsspecialist en corporate finance adviseur begeleid ik graag ondernemers om hun doel te bereiken. Als zelfstandig ondernemer en sparringpartner help ik ondernemers de strategie van hun bedrijf te wijzigen, hun bedrijf rendabeler en tevens financierbaar te maken. Daarnaast heb ik als regiodirecteur West-Brabant en cofinancier toegang tot een groot netwerk van financiers en investeerders. Met een professioneel team zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor u als ondernemer te realiseren. Graag blijf ik ook na de succesvolle financieringscampagne betrokken bij de toekomst van uw bedrijf."
Sandra Schrauwen
regiodirecteur West-Brabant
Thomas Frankhuizen, regiodirecteur Haaglanden e.o.
“Ondernemen is het mooiste wat er is! Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om daarbij goede mensen om je heen te verzamelen. Mensen met andere kwaliteiten en andere inzichten, maar vooral ook mensen die je kunt vertrouwen. Daarbij is de focus op de lange termijn voor mij erg belangrijk. Met NLInvesteert, haar strategie, partners en investeerders, kan ik dit bieden. Mijn ambitie is om jouw sparringpartner op het gebied van financieringen te zijn. Samen brengen wij jouw bedrijf verder.”
Thomas Frankhuizen
regiodirecteur Haaglanden e.o.
Wilbur van der Bas, regiodirecteur Drechtsteden
“Met bijna 20 jaar aan advieservaring in het bankwezen, van financieringen, fusies en overnames tot Bijzonder Beheer trajecten, heb ik ondernemers mogen begeleiden in allerlei stadia van de levencyclus van hun onderneming. Ik heb daarbij een schat aan ervaring opgedaan, die ik graag in wil zetten om het beste uit uw onderneming te halen.

Helaas heb ik bij Bijzonder Beheer te vaak meegemaakt dat de onderneming of niet goed was gefinancierd, of dat de ondernemer zelf onvoldoende (op tijd) in actie kwam om het tij te kunnen keren. Dat is voor mij één van de belangrijkste redenen geweest om voor mijzelf te starten als business coach. Ik wil ervoor zorgen dat ik op tijd aan tafel kom om dergelijke scenario’s te voorkomen. Bij NLInvesteert heb ik een organisatie gevonden, die staat voor kwaliteit en voor de lange termijn van de onderneming. Juist in een wereld waarin alles steeds gehaaster en korte termijn-gericht lijkt te zijn, is dat volgens mij de perfecte manier om je te onderscheiden.

‘De proof of the pudding is in the eating’, zeg ik altijd maar. Het gaat er niet om hoe mooi het taartje eruit ziet, maar om hoe het taartje smaakt. Ben jij op zoek naar een financiële sparring partner die jou kan challengen op jouw financiën, strategie en financieringsstructuur, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.”
Wilbur van der Bas
regiodirecteur Drechtsteden
Willem Wolffgramm, regiodirecteur Amsterdam
Willem Wolffgramm
regiodirecteur Amsterdam
Landelijk team
Arne van Ophem, specialist bedrijfsfinanciering
"Door een strategische gesprekspartner voor de ondernemer te zijn probeer ik waardecreatie voor het bedrijf te realiseren. Ik geloof in het op een bewuste manier omgaan met mensen en middelen, om hier op langere termijn een optimaler resultaat uit te halen. Op deze manier werk ik voor NLInvesteert samen met de ondernemer aan het optimale businessplan voor zijn onderneming."
Arne van Ophem
specialist bedrijfsfinanciering
Corina Arkes,
"NLInvesteert maakt financiering mogelijk die met alleen een traditionele financier in deze tijd niet meer mogelijk is. NLInvesteert ontzorgt ondernemers en brengt hen samen met een groot netwerk aan investeerders en financieringspartners. Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van NLInvesteert, een bedrijf dat net een stapje meer doet om de plannen van ondernemers te realiseren."
Corina Arkes
Dirkjan Takke, algemeen directeur
"NLInvesteert is de nummer 1 in cofinanciering. We beloven de hoogst haalbare kwaliteit in onze dienstverlening aan ondernemers, investeerders en samenwerkingspartners. In ons team zit een enorme gedrevenheid én is er een groot professioneel plezier in het waarmaken van die belofte, iedere dag weer. De spirit en het kritisch vermogen die daarbij horen geven mij de energie om de betekenis van onze organisatie in de Nederlandse economie verder uit te bouwen. Vanuit slimme schaalbaarheid voor alles wat we landelijk kunnen doen, tegelijkertijd persoonlijk en dichtbij door regionale aanwezigheid."
Dirkjan Takke
algemeen directeur
Erik Scholte, specialist bedrijfsfinanciering
"Financieren is een vak, meer dan het invoeren van cijfertjes en daar is uw antwoord. Financieren is het lezen van een plan, de ondernemer in de ogen kijken en het plan achter het plan te doorgronden. Het optimaal benutten van de mogelijkheden die er zijn, bij alle aanbieders en in alle vormen die het verschil kunnen maken voor het slagen van de onderneming. Dat vak, dat is mijn vak. Samen met de ondernemer en mijn collega’s zoeken naar die optimale oplossing. Natuurlijk met oog voor de cijfers, maar zeker ook met oog voor de ondernemer en zijn plan. Op die manier een solide basis creëren voor het succes van een onderneming. Voor die uitdaging ben ik graag beschikbaar."
Erik Scholte
specialist bedrijfsfinanciering
Marianne Reintjes, directeur investeringen
“Vanuit uw essentiële doelen waarde toevoegen aan uw vermogen”
NLInvesteert geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis, ervaring en netwerk te verbinden aan een organisatie met betrokken en ondernemende professionals die staat voor ondernemers,
investeerders en samenwerkingspartners in de Nederlandse economie.

Ik lever graag mijn toegevoegde waarde door mee te bouwen aan de hoogwaardige klantbediening en groei van de investeerders van NLInvesteert.
Marianne Reintjes
directeur investeringen
Niels Doorenspleet, senior risk manager
“Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Sinds 2001 vormt dat het uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe de hazen lopen wanneer het om financiering gaat. Uw voordeel? Ik ben uw uitgesproken klankbord wanneer het gaat om bedrijfsplan, doelstellingen en realisatie. Nadat we samen het doel hebben bepaald, neem ik verantwoordelijkheid die doorloopt wanneer u over het geld beschikt. Klanten waarderen mijn inzet, met name bij situaties die een doeltreffend optreden vereisen zoals een incident of juist snelle groei.”
Niels Doorenspleet
senior risk manager
Pascal Emens, marketing & service coördinator
"In de 10 jaar die ik in het bankwezen actief ben geweest, heb ik ervaren dat er veel goede ondernemers zijn die hun groeiplannen niet gefinancierd krijgen. Kapitaal is er voldoende, maar vraag en aanbod bereiken elkaar maar moeizaam. NLInvesteert overbrugt beide werelden op een gezonde manier, met tevreden ondernemers én geldverstrekkers als gevolg. Als marketing & service coördinator draag ik hier met veel plezier aan bij."
Pascal Emens
marketing & service coördinator
Peter Strabbing, directeur asset management
"Persoonlijke aandacht en langetermijnrelaties staan voor mij op nummer 1. Altijd op zoek naar maatwerkoplossingen in vermogensbeheer, exclusief voor leden van de Coöperatie NLInvesteert UA. Nauwkeurig wordt in samenspraak bepaald welk rendement mag worden verwacht en tegen welk risico. Naast de financiële situatie wordt er voor het bepalen van de risicoacceptatie aandacht besteed aan de emotionele kant van beleggen. Mijn jarenlange ervaring als Family Officer komt daarbij goed van pas. NLInvesteert biedt een breed palet aan investeringsmogelijkheden en zit altijd dichtbij de ondernemer. Juist dat biedt mij mogelijkheden om het vermogen en rendement op elkaar af te stemmen."
Peter Strabbing
directeur asset management
Ruilof van Putten, directeur bedrijfsfinancieringen
"Voor een ondernemer valt het niet altijd mee om een passende financiering te krijgen. Er zijn veel aanbieders, maar hoe krijg je de juiste partijen bij elkaar? NLInvesteert is dé regisseur voor de financiering van een goed ondernemingsplan. Maar dat niet alleen, NLInvesteert blijft betrokken. Niet alleen iets regelen, maar ook zorgen dat het goed geregeld blijft. Ook voor onze financiers maakt dat het onderscheid."
Ruilof van Putten
directeur bedrijfsfinancieringen
Raad van Commissarissen
Bob Tasche, commissaris
"Met mijn kennis, ervaring en netwerk help ik NLinvesteert met de professionalisering van de dienstverlening en om een blijvend onderscheidende positie in te nemen waarbij de toegevoegde waarde voor de MKB'er centraal staat."
Bob Tasche
commissaris
Adviesraad
Dirk Kuiken, Investeerder, voormalig DGA Hencon
"In het sterk veranderende financieringslandschap voor het MKB denk ik heel erg graag mee over hoe dit nu verder gestructureerd moet worden. NLInvesteert is een prachtig nieuw initiatief waar ik graag een bijdrage aan lever."
Dirk Kuiken
Investeerder, voormalig DGA Hencon
Frans Gazendam, Faga Beleggingen
.
Frans Gazendam
Faga Beleggingen
Gerrit Hoekman, Condor Carpets
.
Gerrit Hoekman
Condor Carpets
Jan Hoekman, Condor Carpets
.
Jan Hoekman
Condor Carpets
Michiel Koning, Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
"Investeren met NLInvesteert levert een mooi rendement op en de risico’s zijn aanvaardbaar, door de zorgvuldige intake en de goede begeleiding door professionals. Het financieringsaanbod is veel ruimer dan alleen crowdfunding, juist dat is zo aantrekkelijk voor investeerders. Gespreid risico en meer deskundigheid. Als lid van de adviesraad denk ik graag mee over het strategisch beleid en in voorkomende gevallen over investeringsmogelijkheden in de zakelijke dienstverlening."
Michiel Koning
Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
Ton Wortel, OpRadix Management
"NLInvesteert geeft op een vernieuwende wijze invulling aan de waardevolle ondersteuning van het MKB waarbij financieringsoplossingen worden gevonden met behulp van private investeerders. Mijn betrokkenheid bij NLInvesteert manifesteert zich zowel op de rol van mede-investeerder als participant in de Adviesraad. Met mijn ervaring in zowel de retailmarkt als franchise-organisaties, help ik NLInvesteert bij het maken van strategische keuzes en de inrichting van de organisatie."
Ton Wortel
OpRadix Management