Onze specialisten


Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. Je wordt volledig ontzorgd. Zo kan jouw bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage en ook onze investeerders staan voor je klaar. 

Regiodirecteuren
Carlos Verschueren, regiodirecteur Amsterdam
Regio Amsterdam
Carlos Verschueren
regiodirecteur Amsterdam
"Ik zoek de best mogelijke financieringsoplossing voor de onderneming. Ik help graag ondernemers door heldere oplossingen aan te bieden. Hierbij maak ik een duidelijke analyse van de vraag samen met mijn klant.
In vijftien jaar heb ik in diverse inhoudelijke en managementrollen voor een Nederlandse bank het financieringsvak geleerd. Omdat ik uit een ondernemersgezin kom help ik graag ondernemers en weet ik wat het belang is voor ondernemingen om toegang te behouden tot passende financiering."
Gertjan Sip, Regiodirecteur Drechtsteden
Regio Drechtsteden
Gertjan Sip
Regiodirecteur Drechtsteden
“De afgelopen jaren is het financieringslandschap voor ondernemers sterk veranderd. In dit veranderende landschap is het een uitdaging voor veel bedrijven om op de juiste manier gefinancierd te blijven.

Met 15 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in de verschillende fases van hun ondernemerschap, zet ik me graag in om de meest passende financiering voor uw plannen te organiseren. Ik organiseer niet alleen jouw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om jou te kunnen te ondersteunen en scherp te houden.

Ik heb mij in 2019 bij NLInvesteert aangesloten omdat NLInvesteert staat voor persoonlijke en betrokken begeleiding van ondernemers in financieringstrajecten. Daarbij onderscheidt NLInvesteert zich door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen en toont ook haar verantwoordelijkheid om ook na verstrekking van de financiering betrokken te blijven, voor zowel de ondernemer als voor de financier/investeerder.“
Robert van der Waal, regiodirecteur Drechtsteden
Regio Drechtsteden
Robert van der Waal
regiodirecteur Drechtsteden
"Vanuit mijn 22 jaar ervaring als arbeidsdeskundige en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen heb ik een enorm netwerk opgebouwd en diverse bedrijven mogen begeleiden. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap waarbij mijn insteek meestal gebaseerd was op re-integratie, heb ik bij veel bedrijven in de keuken kunnen kijken en vaak meegedacht aan structurele verbetertrajecten.

Een ondernemer is gebaad bij een financiering op maat. Mijn focus ligt op het ontzorgen van de ondernemer en hem daar bij de juiste financiële ruimte te bieden om zijn doel te bereiken.

Vanuit NLInvesteert werk ik als zelfstandig ondernemer binnen mijn eigen regio en netwerk met als back-up een landelijke organisatie om ondernemers te helpen bij het vinden van een passende financieringsoplossing."
Wilbur van der Bas, regiodirecteur Drechtsteden
Regio Drechtsteden
Wilbur van der Bas
regiodirecteur Drechtsteden
“Met bijna 20 jaar aan advieservaring in het bankwezen, van financieringen, fusies en overnames tot Bijzonder Beheer trajecten, heb ik ondernemers mogen begeleiden in allerlei stadia van de levencyclus van hun onderneming. Ik heb daarbij een schat aan ervaring opgedaan, die ik graag in wil zetten om het beste uit uw onderneming te halen.

Helaas heb ik bij Bijzonder Beheer te vaak meegemaakt dat de onderneming of niet goed was gefinancierd, of dat de ondernemer zelf onvoldoende (op tijd) in actie kwam om het tij te kunnen keren. Dat is voor mij één van de belangrijkste redenen geweest om voor mijzelf te starten als business coach. Ik wil ervoor zorgen dat ik op tijd aan tafel kom om dergelijke scenario’s te voorkomen. Bij NLInvesteert heb ik een organisatie gevonden, die staat voor kwaliteit en voor de lange termijn van de onderneming. Juist in een wereld waarin alles steeds gehaaster en korte termijn-gericht lijkt te zijn, is dat volgens mij de perfecte manier om je te onderscheiden.

‘De proof of the pudding is in the eating’, zeg ik altijd maar. Het gaat er niet om hoe mooi het taartje eruit ziet, maar om hoe het taartje smaakt. Ben jij op zoek naar een financiële sparring partner die jou kan challengen op jouw financiën, strategie en financieringsstructuur, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.”
Patrick Verdoold, regiodirecteur Groene Hart
Regio Groene Hart
Patrick Verdoold
regiodirecteur Groene Hart
"De financiering als kapstok om een ondernemer verder te helpen. Ik heb een brede ervaring op het gebied van financieringen, ondernemerschap en bedrijfskundige begeleiding. Dit zet ik graag in om ondernemers meer te laten ondernemen.

Mijn startpunt is om de ondernemer en de onderneming goed te leren kennen. Vanuit een vertrouwensrelatie aan het werk om de financieringsvraag op te lossen. De kracht van NLInvesteert is dat het dan niet op hoeft te houden. Ik blijf graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming.

Het is mij de uitdaging om uitdagende en complexe situaties met de nodige creativiteit aan te pakken en hierbij helpt het netwerk van NLInvesteert."
Thomas Frankhuizen, regiodirecteur Haaglanden e.o.
Regio Haaglanden
Thomas Frankhuizen
regiodirecteur Haaglanden e.o.
“Ondernemen is het mooiste wat er is! Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om daarbij goede mensen om je heen te verzamelen. Mensen met andere kwaliteiten en andere inzichten, maar vooral ook mensen die je kunt vertrouwen. Daarbij is de focus op de lange termijn voor mij erg belangrijk. Met NLInvesteert, haar strategie, partners en investeerders, kan ik dit bieden. Mijn ambitie is om jouw sparringpartner op het gebied van financieringen te zijn. Samen brengen wij jouw bedrijf verder.”
Anthony Hoogeveen, regiodirecteur Haarlem
Regio Haarlem
Anthony Hoogeveen
regiodirecteur Haarlem
"Met mijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van kansrijke ondernemingen. Het raakvlak van strategie en financiering is de invalshoek die ik hanteer. Als NLInvesteert bieden wij de noodzakelijke combinatie van gedegen advisering, financiering en begeleiding om ambities van ondernemers te realiseren, met een team dat streeft het beste uit anderen en zichzelf te halen."
Nicole Broersma, regiodirecteur Haarlem
Regio Haarlem
Nicole Broersma
regiodirecteur Haarlem
"Mensen en hun wensen centraal zetten, dat doe ik het liefste de hele dag. Om die wensen waar te maken is vaak een financiering nodig. Ik help ondernemers of professioneel vastgoedinvesteerders om hun financiële zaken op een rij te zetten, een goed dossier op te bouwen en zo de beste financiering op te halen die in de markt voorhanden is. De expertise die ik heb opgedaan in mijn banken carrière komt daarbij goed van pas. Betrouwbaarheid, lange termijn gericht zijn en een professionele en pragmatische aanpak staan bij mij voorop. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek."
Harold Dirks, regiodirecteur Limburg
Regio Limburg
Harold Dirks
regiodirecteur Limburg
"Het MKB is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. En al die ondernemers hebben hun eigen dromen, wensen en ambities. Ik help ze graag met de realisatie hiervan, door het geven van mijn oprechte en volle aandacht op de momenten die voor mijn klant van belang zijn. Hierdoor breng ik de echte vragen goed in beeld en kunnen de best passende financieringsoplossingen gezocht worden. Het contact met ondernemers inspireert mij en geeft mij energie.
In de regio Limburg doe ik dat op een professionele, enthousiaste wijze met een persoonlijke aanpak. Ook na de realisatie van de oplossing blijf ik graag betrokken bij de onderneming. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!"
Gijsbert Boer, regiodirecteur Midden
Regio Midden Nederland
Gijsbert Boer
regiodirecteur Midden
"Na een mooie carrière van ruim 20 jaar bij een van de grootbanken van Nederland, ben ik datgene blijven doen waar ik al die tijd al veel plezier aan beleefde. Namelijk ondernemers ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming. Ik ervaar de gesprekken met de ondernemer over alle facetten van zijn/haar onderneming altijd als zeer inspirerend. Als regiodirecteur Midden bij NLInvesteert zorg ik er met mijn kennis, creativiteit en gedrevenheid voor dat ondernemers op een passende manier gefinancierd worden. In mijn aanpak ben ik bovendien relatiegedreven. Ik blijf dan ook na de succesvolle transactie graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming."
Hans Tabbernal, regiodirecteur Midden
Regio Midden Nederland
Hans Tabbernal
regiodirecteur Midden
"Voor mij is er niets mooier dan het bedenken en vervolgens opzetten van een succesvolle financiering van een ondernemer die zijn toekomstdromen wil uitvoeren. Uitzoeken waarom het bedrijf iets wil, inschatten hoe de kansen liggen en hoe de concurrentie zal reageren en vervolgens alle belanghebbenden op 1 lijn krijgen zodat de financiering ook rond komt tegen goede voorwaarden."
Paul Tolboom , regiodirecteur Midden-Gelderland
Regio Midden-Gelderland
Paul Tolboom
regiodirecteur Midden-Gelderland
“Ondernemers ontzorgen op financieringsgebied. Daar ligt mijn ambitie. De laatste jaren is er in Nederland op financieringsgebied veel gebeurd. Naast banken zijn er enorm veel nieuwe aanbieders van financiering en/of kapitaal bijgekomen. Hierdoor is er steeds meer mogelijk, maar moet je wel de weg weten. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij verschillende banken heb ik de nodige kennis en ervaring op het gebied van financieren. Ik help graag ondernemers om tot een zo goed mogelijke financieringsoplossing te komen zodat ondernemers zich primair kunnen richten op de kernactiviteiten van de onderneming”.
Dave de Groot, regiodirecteur Noord Nederland
Regio Noord Nederland
Dave de Groot
regiodirecteur Noord Nederland
"Al bijna 25 jaar hou ik mij bezig met allerlei vormen van bedrijfsfinancieringen. Dit heb ik gedaan voor een aantal banken en de laatste 9 jaar voor een investeringsfonds. Bij NLInvesteert komen deze werelden samen en dit biedt een perfecte basis voor mij. Voor mij is er niets mooier dan ondernemers helpen bij hun financieringsvraag, met als doel om samen tot de best mogelijke oplossing te komen. Maatwerk is de standaard! Meer weten? Bel mij!"
Jos Blom, regiodirecteur Noord
Regio Noord Nederland
Jos Blom
regiodirecteur Noord
Gerrit van Yperen, regiodirecteur Noord
Regio Noord Nederland
Gerrit van Yperen
regiodirecteur Noord
"Waar anderen stoppen, realiseer ik dromen! In een snel veranderende financiële wereld breng ik overzicht voor ondernemers. In complexe situaties kom ik tot de kern. En als zich onverwachte situaties voordoen houd ik het hoofd koel en verzin ik oplossingen. Graag werk ik naar een doel toe en ben pas tevreden als er ook echt resultaten zijn bereikt. Als mens en ondernemer herken je mij in de 4 D’s: Dromen, Durven, Doen en Doorzetten."
Paul Rodenburg, regiodirecteur Noord
Regio Noord Nederland
Paul Rodenburg
regiodirecteur Noord
"Naast de ondernemer staan en hem verder helpen bij het realiseren van zijn ambities, dat is in het huidige financieringslandschap een steeds grotere uitdaging. Het geeft mij energie om deze uitdaging aan te gaan, ik stop niet voordat er een oplossing is gevonden. Deze vind ik door goed te luisteren naar de ondernemer en door zijn verdienmodel te doorgronden. Vervolgens reizen we door het steeds veranderende financieringslandschap. Onderweg sparren we over ambitie, visie en strategie. Ik breng hierbij 27 jaar ervaring in de bancaire sector, creativiteit en een groot netwerk van financieringspartners in. Met een mensgerichte aanpak en humor ben ik jouw reisleider."
Annette Bakker, regiodirecteur Noord-Holland
Regio Noord-Holland
Annette Bakker
regiodirecteur Noord-Holland
“Ondernemers financieren is mijn vak. Als dochter van een ondernemer en met meer dan twintig jaar ervaring in het vak bij een grootbank, ben ik per 1 januari 2020 gestart bij NLInvesteert als regiodirecteur Noord-Holland. Noord-Holland is mijn regio. Ik heb er altijd gewoond en gewerkt en spreek dezelfde taal als de ondernemers met dezelfde nuchtere en praktische mentaliteit.
Ben jij ondernemer en heb je een financieringsvraag? Ik ontmoet jou graag! Je krijgt van mij eerlijk en oprecht advies, je weet bij mij ten alle tijden waar u aan toe bent. Daarnaast weet ik hoe en waarop financieringsaanvragen worden beoordeeld zodat het proces effectief en efficiënt doorlopen kan worden en er geen onnodige tijd verloren gaat.”
Corné van het  Laar, regiodirecteur Oost Nederland
Regio Oost Nederland
Corné van het Laar
regiodirecteur Oost Nederland
Jan de Kleijne, regiodirecteur Oost-Brabant
Regio Oost-Brabant
Jan de Kleijne
regiodirecteur Oost-Brabant
"Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin jouw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden."
Albert Lammers, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Regio Rotterdam-Rijnmond
Albert Lammers
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen bij hun groeiplannen. Hen te begeleiden bij het scherpstellen van hun bedrijfsplan, om vervolgens de juiste financiering mogelijk te maken. Ik heb 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in het bankwezen. Ik heb gemerkt dat het voor een ondernemer soms lastig is om een passende financiering krijgen, ook door de vele aanbieders die er zijn. Wij brengen de partijen bij elkaar, als onafhankelijke partij kennen wij de weg in het complexe financieringslandschap."
Eric Rhijnsburger, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Regio Rotterdam-Rijnmond
Eric Rhijnsburger
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
“Uit eigen ervaring weet ik dat je als ondernemer naast eigen talenten en vaardigheden ook anderen nodig hebt om jouw ondernemersdromen te realiseren. Mijn jarenlange kennis en ervaring, opgedaan in het bankwezen en als ondernemer, zet ik graag in om de financiering van MKB ondernemingen mogelijk te maken. Daarbij kijk ik verder dan cijfers alleen; een goed plan en het kennen van de ondernemer en de onderneming zijn essentieel. Ik bouw graag aan een vitale relatie die niet alleen in de aanloop naar een financiering, maar ook daarna wederzijds gewaardeerd wordt. Met het team van NLInvesteert in de regio Rotterdam-Rijnmond zijn wij een creatieve en oplossingsgerichte verbinder tussen kapitaal en ondernemerschap.”
Martijn de Groot, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Regio Rotterdam-Rijnmond
Martijn de Groot
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Mijn persoonlijke ambitie is het om ondernemers echt vooruit te helpen met een maatwerk advies. Dit doe ik met een hoge mate van betrokkenheid, heel persoonlijk en natuurlijk professioneel. Servicegerichtheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn daarbij voor mij essentieel met als uiteindelijk doel een hopelijk zeer tevreden relatie! Opgeleid en verder ontwikkeld als zakelijk bankier in alle segmenten van het MKB ben ik met stevige financiële bagage, een brede marktkennis en veel praktijkervaring uitgegroeid tot een deskundige, praktische adviespartner met een goed gevoel voor de wensen en uitdagingen van de ondernemer."
Richard Verhoeff, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Regio Rotterdam-Rijnmond
Richard Verhoeff
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Als ondernemer heb je een goed idee waar je heen wil met jouw onderneming. De strategie is helder, de implementatie staat op de rol, maar in het huidige financieringslandschap is het zeer uitdagend om de passende financiering te vinden. Het oplossen van deze financieringspuzzel doe ik graag. Samen met jou kom ik tot de passende financiering bij de juiste aanbieder en met de juiste structuur, flexibiliteit en voorwaarden.”
Natale Valente, Regiodirecteur Veluwe-Stedendriehoek
Regio Veluwe
Natale Valente
Regiodirecteur Veluwe-Stedendriehoek
Sandra Schrauwen, regiodirecteur West-Brabant
Regio West-Brabant
Sandra Schrauwen
regiodirecteur West-Brabant
"Vanuit mijn jarenlange expertise als financieringsspecialist en corporate finance adviseur begeleid ik graag ondernemers om hun doel te bereiken. Als zelfstandig ondernemer en sparringpartner help ik ondernemers de strategie van hun bedrijf te wijzigen, hun bedrijf rendabeler en tevens financierbaar te maken. Daarnaast heb ik als regiodirecteur West-Brabant en cofinancier toegang tot een groot netwerk van financiers en investeerders. Met een professioneel team zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor u als ondernemer te realiseren. Graag blijf ik ook na de succesvolle financieringscampagne betrokken bij de toekomst van jouw bedrijf."
Kjeld van Dijk, regiodirecteur Zuid Gelderland
Regio Gelderland Zuid
Kjeld van Dijk
regiodirecteur Zuid Gelderland
“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Zuid-Gelderland (Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor jou te kunnen uitonderhandelen bij uw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen jouw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om je te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden”.
Sjoerd Scholte, regiodirecteur Zwolle
Regio Zwolle
Sjoerd Scholte
regiodirecteur Zwolle
"Samen het beste resultaat behalen. Hierbij gaat het niet om korte termijn gewin of winnen of verliezen; alle betrokken partijen winnen, nu en op de lange termijn. Hierbij verdiep ik me nadrukkelijk in jou, jouw bedrijf en branche om te weten wat er speelt en leeft. Ik snap jouw drijfveren en kan op deze wijze faciliteren om uw onderneming verder te helpen. Met 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en het netwerk van NLInvesteert met intermediairs, bankadviseurs, accountants, private equity partijen en particuliere investeerders, breng ik de markt van vraag en aanbod op het gebied van bedrijfsfinancieringen bij elkaar. Met het team van NLInvesteert bouwen we aan lange termijn relaties met passie voor ondernemerschap. Ik maak graag nader met jou kennis in een persoonlijk gesprek."
Landelijk team
Arne van Ophem, specialist bedrijfsfinanciering
Arne van Ophem
specialist bedrijfsfinanciering
"Door een strategische gesprekspartner voor de ondernemer te zijn probeer ik waardecreatie voor het bedrijf te realiseren. Ik geloof in het op een bewuste manier omgaan met mensen en middelen, om hier op langere termijn een optimaler resultaat uit te halen. Op deze manier werk ik voor NLInvesteert samen met de ondernemer aan het optimale businessplan voor zijn onderneming."
Corina Arkes, specialist marketing & service
Corina Arkes
specialist marketing & service
"NLInvesteert maakt financiering mogelijk die met alleen een traditionele financier in deze tijd niet meer mogelijk is. NLInvesteert ontzorgt ondernemers en brengt hen samen met een groot netwerk aan investeerders en financieringspartners. Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van NLInvesteert, een bedrijf dat net een stapje meer doet om de plannen van ondernemers te realiseren."
Dirkjan Takke, algemeen directeur
Dirkjan Takke
algemeen directeur
"NLInvesteert is de nummer 1 in cofinanciering. We beloven de hoogst haalbare kwaliteit in onze dienstverlening aan ondernemers, investeerders en samenwerkingspartners. In ons team zit een enorme gedrevenheid én is er een groot professioneel plezier in het waarmaken van die belofte, iedere dag weer. De spirit en het kritisch vermogen die daarbij horen geven mij de energie om de betekenis van onze organisatie in de Nederlandse economie verder uit te bouwen. Vanuit slimme schaalbaarheid voor alles wat we landelijk kunnen doen, tegelijkertijd persoonlijk en dichtbij door regionale aanwezigheid."
Erik Scholte, specialist bedrijfsfinanciering
Erik Scholte
specialist bedrijfsfinanciering
"Financieren is een vak, meer dan het invoeren van cijfertjes en daar is jouw antwoord. Financieren is het lezen van een plan, de ondernemer in de ogen kijken en het plan achter het plan te doorgronden. Het optimaal benutten van de mogelijkheden die er zijn, bij alle aanbieders en in alle vormen die het verschil kunnen maken voor het slagen van de onderneming. Dat vak, dat is mijn vak. Samen met de ondernemer en mijn collega’s zoeken naar die optimale oplossing. Natuurlijk met oog voor de cijfers, maar zeker ook met oog voor de ondernemer en zijn plan. Op die manier een solide basis creëren voor het succes van een onderneming. Voor die uitdaging ben ik graag beschikbaar."
Gretha Naberman-Holterman, specialist marketing & service
Gretha Naberman-Holterman
specialist marketing & service
"Na jaren in het bankwezen werkzaam te zijn geweest ben ik er trots op dat ik nu bij de nummer 1 op het gebied van cofinancieringen mag werken! Samen met mijn collega’s gaan we op zoek naar de beste financieringsoplossing, zodat de ondernemer zijn ambities kan waarmaken. NLInvesteert ontzorgt ondernemers en brengt hen samen met een groot netwerk aan investeerders en financieringspartners. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij."
Kees Nagelhout, specialist marketing & service
Kees Nagelhout
specialist marketing & service
Niels Doorenspleet, manager financieringen
Niels Doorenspleet
manager financieringen
“Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Sinds 2001 vormt dat het uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe de hazen lopen wanneer het om financiering gaat. Jouw voordeel? Ik ben jouw uitgesproken klankbord wanneer het gaat om bedrijfsplan, doelstellingen en realisatie. Nadat we samen het doel hebben bepaald, neem ik verantwoordelijkheid die doorloopt wanneer je over het geld beschikt. Klanten waarderen mijn inzet, met name bij situaties die een doeltreffend optreden vereisen zoals een incident of juist snelle groei.”
Pascal Emens, marketing & service coördinator
Pascal Emens
marketing & service coördinator
"In de 10 jaar die ik in het bankwezen actief ben geweest, heb ik ervaren dat er veel goede ondernemers zijn die hun groeiplannen niet gefinancierd krijgen. Kapitaal is er voldoende, maar vraag en aanbod bereiken elkaar maar moeizaam. NLInvesteert overbrugt beide werelden op een gezonde manier, met tevreden ondernemers én geldverstrekkers als gevolg. Als marketing & service coördinator draag ik hier met veel plezier aan bij."
Peter Strabbing, directeur investeringsmanagement
Peter Strabbing
directeur investeringsmanagement
"Persoonlijke aandacht en langetermijnrelaties staan voor mij op nummer 1. Altijd op zoek naar maatwerkoplossingen in vermogensbeheer, exclusief voor leden van de Coöperatie NLInvesteert UA. Nauwkeurig wordt in samenspraak bepaald welk rendement mag worden verwacht en tegen welk risico. Naast de financiële situatie wordt er voor het bepalen van de risicoacceptatie aandacht besteed aan de emotionele kant van beleggen. Mijn jarenlange ervaring als Family Officer komt daarbij goed van pas. NLInvesteert biedt een breed palet aan investeringsmogelijkheden en zit altijd dichtbij de ondernemer. Juist dat biedt mij mogelijkheden om het vermogen en rendement op elkaar af te stemmen."
Robbin Extra, specialist bedrijfsfinanciering
Robbin Extra
specialist bedrijfsfinanciering
"Een klein stukje mogen meehelpen aan de verwezenlijking van uw zakelijke ambities. Dat is waarvoor ik ga. Als specialist bedrijfsfinancieringen bij NLInvesteert ben ik verantwoordelijk voor de juiste risicoafweging van uw financieringsaanvraag. Door mijn uitgebreide bancaire ervaring op het gebied van bedrijfs- en overnamefinanciering, ben ik snel in staat de financiële haalbaarheid van uw plannen te toetsen en daarbij een juiste risicobeoordeling te maken. Daarnaast heb ik als directeur van een middelgrote MKB-onderneming met een private equity fonds als grootaandeelhouder ervaring opgedaan op het gebied van overnames. De combinatie van bancaire- en praktijkervaring zorgt ervoor dat ik in staat ben een passende financieringsoplossing uit te werken waarbij voldoende rekening wordt gehouden met zowel uw wensen als met de eisen van de potentiële kredietverstrekkers."
Ruilof van Putten, directeur bedrijfsfinancieringen
Ruilof van Putten
directeur bedrijfsfinancieringen
"Voor een ondernemer valt het niet altijd mee om een passende financiering te krijgen. Er zijn veel aanbieders, maar hoe krijg je de juiste partijen bij elkaar? NLInvesteert is dé regisseur voor de financiering van een goed ondernemingsplan. Maar dat niet alleen, NLInvesteert blijft betrokken. Niet alleen iets regelen, maar ook zorgen dat het goed geregeld blijft. Ook voor onze financiers maakt dat het onderscheid."
Sjerp-Jan Hofman, specialist marketing & service
Sjerp-Jan Hofman
specialist marketing & service
"NLInvesteert biedt een fraai financieringsplatform voor ondernemers en investeerders. Door ons grote netwerk in combinatie met lokale betrokkenheid weten we voor ondernemers de best passende financiering te organiseren. Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van een team dat ondernemers hierin volledig ontzorgt."
Raad van Commissarissen
Bob Tasche, commissaris
Bob Tasche
commissaris
"Met mijn kennis, ervaring en netwerk help ik NLinvesteert met de professionalisering van de dienstverlening en om een blijvend onderscheidende positie in te nemen waarbij de toegevoegde waarde voor de MKB'er centraal staat."
Adviesraad
Dirk Kuiken, Investeerder, voormalig DGA Hencon
Dirk Kuiken
Investeerder, voormalig DGA Hencon
"In het sterk veranderende financieringslandschap voor het MKB denk ik heel erg graag mee over hoe dit nu verder gestructureerd moet worden. NLInvesteert is een prachtig nieuw initiatief waar ik graag een bijdrage aan lever."
Gerrit Hoekman, Condor Carpets
Gerrit Hoekman
Condor Carpets
.
Jan Hoekman, Condor Carpets
Jan Hoekman
Condor Carpets
.
Michiel Koning, Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
Michiel Koning
Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
"Investeren met NLInvesteert levert een mooi rendement op en de risico’s zijn aanvaardbaar, door de zorgvuldige intake en de goede begeleiding door professionals. Het financieringsaanbod is veel ruimer dan alleen crowdfunding, juist dat is zo aantrekkelijk voor investeerders. Gespreid risico en meer deskundigheid. Als lid van de adviesraad denk ik graag mee over het strategisch beleid en in voorkomende gevallen over investeringsmogelijkheden in de zakelijke dienstverlening."
Ton Wortel, OpRadix Management
Ton Wortel
OpRadix Management
"NLInvesteert geeft op een vernieuwende wijze invulling aan de waardevolle ondersteuning van het MKB waarbij financieringsoplossingen worden gevonden met behulp van private investeerders. Mijn betrokkenheid bij NLInvesteert manifesteert zich zowel op de rol van mede-investeerder als participant in de Adviesraad. Met mijn ervaring in zowel de retailmarkt als franchise-organisaties, help ik NLInvesteert bij het maken van strategische keuzes en de inrichting van de organisatie."