klik voor contactgegevens op onze specialist in uw regio
Regiodirecteuren
Albert Lammers, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen bij hun groeiplannen. Hen te begeleiden bij het scherpstellen van hun bedrijfsplan, om vervolgens de juiste financiering mogelijk te maken. Ik heb 20 jaar kennis en ervaring opgedaan in het bankwezen. Ik heb gemerkt dat het voor een ondernemer soms lastig is om een passende financiering krijgen, ook door de vele aanbieders die er zijn. Wij brengen de partijen bij elkaar, als onafhankelijke partij kennen wij de weg in het complexe financieringslandschap."
Albert Lammers
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Alex Klein, regiodirecteur Zwolle
"Energie! Dat is wat ik krijg van het uiteindelijk vinden van de beste (co)financieringsoplossing voor de ondernemer. Het financieringslandschap verandert in rap tempo, waar traditionele partijen zich terugtrekken, treden nieuwe toe. Kapitaal is in principe voldoende beschikbaar, maar de juiste match zoeken vereist vakwerk, kennis en ervaring. Het is mijn uitdaging telkens die verbinding te maken. Daar gá ik voor."
Alex Klein
regiodirecteur Zwolle
Zwartewaterallee 48 - Zwolle
Anthony Hoogeveen, regiodirecteur Amsterdam
"Met mijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van kansrijke ondernemingen. Het raakvlak van strategie en financiering is de invalshoek die ik hanteer. Als NLInvesteert bieden wij de noodzakelijke combinatie van gedegen advisering, financiering en begeleiding om ambities van ondernemers te realiseren, met een team dat streeft het beste uit anderen en zichzelf te halen."
Anthony Hoogeveen
regiodirecteur Amsterdam
Carlos Verschueren, regiodirecteur Amsterdam
"Ik zoek de best mogelijke financieringsoplossing voor de onderneming. Ik help graag ondernemers door heldere oplossingen aan te bieden. Hierbij maak ik een duidelijke analyse van de vraag samen met mijn klant.
In vijftien jaar heb ik in diverse inhoudelijke en managementrollen voor een Nederlandse bank het financieringsvak geleerd. Omdat ik uit een ondernemersgezin kom help ik graag ondernemers en weet ik wat het belang is voor ondernemingen om toegang te behouden tot passende financiering."
Carlos Verschueren
regiodirecteur Amsterdam
Gerrit van Yperen, regiodirecteur Noord
"Waar anderen stoppen, realiseer ik dromen! In een snel veranderende financiële wereld breng ik overzicht voor ondernemers. In complexe situaties kom ik tot de kern. En als zich onverwachte situaties voordoen houd ik het hoofd koel en verzin ik oplossingen. Graag werk ik naar een doel toe en ben pas tevreden als er ook echt resultaten zijn bereikt. Als mens en ondernemer herkent u mij in de 4 D’s: Dromen, Durven, Doen en Doorzetten."
Gerrit van Yperen
regiodirecteur Noord
Gijsbert Boer, regiodirecteur Midden
"Na een mooie carrière van ruim 20 jaar bij een van de grootbanken van Nederland, ben ik datgene blijven doen waar ik al die tijd al veel plezier aan beleefde. Namelijk ondernemers ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming. Ik ervaar de gesprekken met de ondernemer over alle facetten van zijn/haar onderneming altijd als zeer inspirerend. Als regiodirecteur Midden bij NLInvesteert zorg ik er met mijn kennis, creativiteit en gedrevenheid voor dat ondernemers op een passende manier gefinancierd worden. In mijn aanpak ben ik bovendien relatiegedreven. Ik blijf dan ook na de succesvolle transactie graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming."
Gijsbert Boer
regiodirecteur Midden
Hans Tabbernal, regiodirecteur Midden
"Voor mij is er niets mooier dan het bedenken en vervolgens opzetten van een succesvolle financiering van een ondernemer die zijn toekomstdromen wil uitvoeren. Uitzoeken waarom het bedrijf iets wil, inschatten hoe de kansen liggen en hoe de concurrentie zal reageren en vervolgens alle belanghebbenden op 1 lijn krijgen zodat de financiering ook rond komt tegen goede voorwaarden."
Hans Tabbernal
regiodirecteur Midden
Henk-Paul Visser, regiodirecteur Oost
"Een landelijk netwerk van investeerders en financiers toegankelijk maken voor de regionale ondernemer en onderneming. Om vervolgens vanuit een (co) financiering oplossing anno nu de ambitie van de ondernemer kunnen waarmaken. Hierbij wil ik een financiële regisseur en sparringpartner voor de ondernemer zijn. En met de opbouw van een duurzame relatie met de ondernemer betrokken blijven bij de onderneming."
Henk-Paul Visser
regiodirecteur Oost
Jan de Kleijne, regiodirecteur Oost-Brabant
"Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden."
Jan de Kleijne
regiodirecteur Oost-Brabant
Jos van Daalen, regiodirecteur Zuid-Gelderland
"Een gezond en florerend midden- en kleinbedrijf in Nederland. Daar wil ik graag aan bijdragen. Juist omdat de ondernemers van het MKB bij 4,4 miljoen mensen in Nederland zorgen dat er brood op de plank komt. Omdat die ondernemers hun nek uitsteken en hun creativiteit benutten om te innoveren. Juist voor die MKB-ondernemers wil ik me inzetten. Het verkrijgen van een financiering voor investeringen is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden. Het financieringslandschap verandert nog voortdurend. In die veranderende omgeving van steeds meer aanbieders, op allerlei verschillende terreinen, ben ik graag de gids voor u als ondernemer. De gids die u door het woud van aanbieders leidt en die uw plannen kan vertalen naar de financieringspartners. Samen met u, zoek ik naar de best passende oplossing. En daarna is het niet voorbij! Ik blijf graag verder betrokken bij u en uw bedrijf om blijvend bij te dragen aan het gezond en florerend maken en houden van uw bedrijf."
Jos van Daalen
regiodirecteur Zuid-Gelderland
Kjeld van Dijk, regiodirecteur Zuid Gelderland
“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Zuid-Gelderland (Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor u te kunnen uitonderhandelen bij uw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden”.
Kjeld van Dijk
regiodirecteur Zuid Gelderland
Martijn de Groot, regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
"Mijn persoonlijke ambitie is het om ondernemers echt vooruit te helpen met een maatwerk advies. Dit doe ik met een hoge mate van betrokkenheid, heel persoonlijk en natuurlijk professioneel. Servicegerichtheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn daarbij voor mij essentieel met als uiteindelijk doel een hopelijk zeer tevreden relatie! Opgeleid en verder ontwikkeld als zakelijk bankier in alle segmenten van het MKB ben ik met stevige financiële bagage, een brede marktkennis en veel praktijkervaring uitgegroeid tot een deskundige, praktische adviespartner met een goed gevoel voor de wensen en uitdagingen van de ondernemer."
Martijn de Groot
regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond
Niels Doorenspleet, regiodirecteur Oost-Brabant
“Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Sinds 2001 vormt dat het uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe de hazen lopen wanneer het om financiering gaat. Uw voordeel? Ik ben uw uitgesproken klankbord wanneer het gaat om bedrijfsplan, doelstellingen en realisatie. Nadat we samen het doel hebben bepaald, neem ik verantwoordelijkheid die doorloopt wanneer u over het geld beschikt. Klanten waarderen mijn inzet, met name bij situaties die een doeltreffend optreden vereisen zoals een incident of juist snelle groei.”
Niels Doorenspleet
regiodirecteur Oost-Brabant
Paul Rodenburg, regiodirecteur Noord
"Naast de ondernemer staan en hem verder helpen bij het realiseren van zijn ambities, dat is in het huidige financieringslandschap een steeds grotere uitdaging. Het geeft mij energie om deze uitdaging aan te gaan, ik stop niet voordat er een oplossing is gevonden. Deze vind ik door goed te luisteren naar de ondernemer en door zijn verdienmodel te doorgronden. Vervolgens reizen we door het steeds veranderende financieringslandschap. Onderweg sparren we over ambitie, visie en strategie. Ik breng hierbij 27 jaar ervaring in de bancaire sector, creativiteit en een groot netwerk van financieringspartners in. Met een mensgerichte aanpak en humor ben ik uw reisleider."
Paul Rodenburg
regiodirecteur Noord
Paul Tolboom , regiodirecteur Midden-Gelderland
“Ondernemers ontzorgen op financieringsgebied. Daar ligt mijn ambitie. De laatste jaren is er in Nederland op financieringsgebied veel gebeurd. Naast banken zijn er enorm veel nieuwe aanbieders van financiering en/of kapitaal bijgekomen. Hierdoor is er steeds meer mogelijk, maar moet je wel de weg weten. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij verschillende banken heb ik de nodige kennis en ervaring op het gebied van financieren. Ik help graag ondernemers om tot een zo goed mogelijke financieringsoplossing te komen zodat ondernemers zich primair kunnen richten op de kernactiviteiten van de onderneming”.
Paul Tolboom
regiodirecteur Midden-Gelderland
Peter Strabbing, Asset Manager
"Persoonlijke aandacht en langetermijnrelaties staan voor mij op nummer 1. Altijd op zoek naar maatwerkoplossingen in vermogensbeheer, exclusief voor leden van de Coöperatie NLInvesteert UA. Nauwkeurig wordt in samenspraak bepaald welk rendement mag worden verwacht en tegen welk risico. Naast de financiële situatie wordt er voor het bepalen van de risicoacceptatie aandacht besteed aan de emotionele kant van beleggen. Mijn jarenlange ervaring als Family Officer komt daarbij goed van pas. NLInvesteert biedt een breed palet aan investeringsmogelijkheden en zit altijd dichtbij de ondernemer. Juist dat biedt mij mogelijkheden om het vermogen en rendement op elkaar af te stemmen."
Peter Strabbing
Asset Manager
René Bosgoed, regiodirecteur Zwolle
“Ik haal veel voldoening uit het helpen en verder brengen van ondernemers. Daarbij denk ik liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Bij NLInvesteert krijg ik de ruimte en de mogelijkheden om als regisseur de best passende financieringsoplossing te vinden voor de ondernemer. Vanuit ons zakelijk netwerk zoeken we steeds naar de beste match, ook na het verstrekken van de financiering blijven we betrokken bij de ondernemer. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. We zijn er voor de klant”.
René Bosgoed
regiodirecteur Zwolle
Zwartewaterallee 48 - Zwolle
Renzo Tomà, regiodirecteur Oost
"Als ondernemer in de mooiste regio (Oost Nederland; Zuid Salland, Twente en de Achterhoek) regisseer en realiseer ik optimale financiering. Hierbij start ik met een goed begrip van de ondernemer, de onderneming en de omgeving van de onderneming, om voor de lange termijn de optimale financiering te realiseren. Op doortastende, enthousiaste en betrouwbare wijze ben ik de strategische partner voor financiering en ontzorg ik de ondernemer."
Renzo Tomà
regiodirecteur Oost
Rien Zwart, regiodirecteur Zwolle
"Als beginnend accountmanager in de bancaire wereld las ik de slogan “zakendoen wordt bepaald door mensen”. In de afgelopen 40 jaar is dat mijn leidraad gebleven in de zakelijke bancaire dienstverlening. De tijd nemen en vertrouwen opbouwen zijn voor mij cruciale ingrediënten om daadwerkelijk als partners te kunnen samenwerken met je relatie. Ook na mijn actieve bancaire loopbaan breng ik dat in de praktijk voor NLInvesteert. Dus: zoekt u een gesprekspartner met kennis en ervaring binnen de zakelijke dienstverlening die de tijd voor u neemt? Bel gerust!"
Rien Zwart
regiodirecteur Zwolle
Zwartewaterallee 48 - Zwolle
Sandra Schrauwen, regiodirecteur West-Brabant
"Vanuit mijn jarenlange expertise als financieringsspecialist en corporate finance adviseur begeleid ik graag ondernemers om hun doel te bereiken. Als zelfstandig ondernemer en sparringpartner help ik ondernemers de strategie van hun bedrijf te wijzigen, hun bedrijf rendabeler en tevens financierbaar te maken. Daarnaast heb ik als regiodirecteur West-Brabant en cofinancier toegang tot een groot netwerk van financiers en investeerders. Met een professioneel team zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor u als ondernemer te realiseren. Graag blijf ik ook na de succesvolle financieringscampagne betrokken bij de toekomst van uw bedrijf."
Sandra Schrauwen
regiodirecteur West-Brabant
Landelijk team
Arne van Ophem, specialist bedrijfsfinanciering
"Door een strategische gesprekspartner voor de ondernemer te zijn probeer ik waardecreatie voor het bedrijf te realiseren. Ik geloof in het op een bewuste manier omgaan met mensen en middelen, om hier op langere termijn een optimaler resultaat uit te halen. Op deze manier werk ik voor NLInvesteert samen met de ondernemer aan het optimale businessplan voor zijn onderneming."
Arne van Ophem
specialist bedrijfsfinanciering
Corina Arkes,
"NLInvesteert maakt financiering mogelijk die met alleen een traditionele financier in deze tijd niet meer mogelijk is. NLInvesteert ontzorgt ondernemers en brengt hen samen met een groot netwerk aan investeerders en financieringspartners. Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van NLInvesteert, een bedrijf dat net een stapje meer doet om de plannen van ondernemers te realiseren."
Corina Arkes
Dirkjan Takke, algemeen directeur
"NLInvesteert is de nummer 1 in cofinanciering. We beloven de hoogst haalbare kwaliteit in onze dienstverlening aan ondernemers, investeerders en samenwerkingspartners. In ons team zit een enorme gedrevenheid én is er een groot professioneel plezier in het waarmaken van die belofte, iedere dag weer. De spirit en het kritisch vermogen die daarbij horen geven mij de energie om de betekenis van onze organisatie in de Nederlandse economie verder uit te bouwen. Vanuit slimme schaalbaarheid voor alles wat we landelijk kunnen doen, tegelijkertijd persoonlijk en dichtbij door regionale aanwezigheid."
Dirkjan Takke
algemeen directeur
Erik Scholte, specialist bedrijfsfinanciering
"Financieren is een vak, meer dan het invoeren van cijfertjes en daar is uw antwoord. Financieren is het lezen van een plan, de ondernemer in de ogen kijken en het plan achter het plan te doorgronden. Het optimaal benutten van de mogelijkheden die er zijn, bij alle aanbieders en in alle vormen die het verschil kunnen maken voor het slagen van de onderneming. Dat vak, dat is mijn vak. Samen met de ondernemer en mijn collega’s zoeken naar die optimale oplossing. Natuurlijk met oog voor de cijfers, maar zeker ook met oog voor de ondernemer en zijn plan. Op die manier een solide basis creëren voor het succes van een onderneming. Voor die uitdaging ben ik graag beschikbaar."
Erik Scholte
specialist bedrijfsfinanciering
Pascal Emens, marketing & service coördinator
"In de 10 jaar die ik in het bankwezen actief ben geweest, heb ik ervaren dat er veel goede ondernemers zijn die hun groeiplannen niet gefinancierd krijgen. Kapitaal is er voldoende, maar vraag en aanbod bereiken elkaar maar moeizaam. NLInvesteert overbrugt beide werelden op een gezonde manier, met tevreden ondernemers én geldverstrekkers als gevolg. Als marketing & service coördinator draag ik hier met veel plezier aan bij."
Pascal Emens
marketing & service coördinator
Peter Rijsdijk, specialist bedrijfsfinanciering
"Vanuit mijn ruime ervaring in de zakelijke kredietverlening help ik organisaties verder. De termen drive, passie en ‘hands on’ zijn kenmerkend voor mijn handelswijze. Door belangen goed af te wegen, door in kansen en oplossingen te denken én door actief samen te werken, organiseer ik de best passende oplossing bij iedere financieringsvraag. Het geeft mij een fantastisch gevoel om de ambities van ondernemers op strategisch en financieel gebied samen vorm te geven en te realiseren. Ik sta graag voor u klaar."
Peter Rijsdijk
specialist bedrijfsfinanciering
Ruilof van Putten, directeur bedrijfsfinancieringen
"Voor een ondernemer valt het niet altijd mee om een passende financiering te krijgen. Er zijn veel aanbieders, maar hoe krijg je de juiste partijen bij elkaar? NLInvesteert is dé regisseur voor de financiering van een goed ondernemingsplan. Maar dat niet alleen, NLInvesteert blijft betrokken. Niet alleen iets regelen, maar ook zorgen dat het goed geregeld blijft. Ook voor onze financiers maakt dat het onderscheid."
Ruilof van Putten
directeur bedrijfsfinancieringen
Raad van Commissarissen
Bob Tasche, commissaris
"Met mijn kennis, ervaring en netwerk help ik NLinvesteert met de professionalisering van de dienstverlening en om een blijvend onderscheidende positie in te nemen waarbij de toegevoegde waarde voor de MKB'er centraal staat."
Bob Tasche
commissaris
Carel van Eykelenburg, Adviseur raad van Commissarissen
.
Carel van Eykelenburg
Adviseur raad van Commissarissen
Adviesraad
Dirk Kuiken, Investeerder, voormalig DGA Hencon
"In het sterk veranderende financieringslandschap voor het MKB denk ik heel erg graag mee over hoe dit nu verder gestructureerd moet worden. NLInvesteert is een prachtig nieuw initiatief waar ik graag een bijdrage aan lever."
Dirk Kuiken
Investeerder, voormalig DGA Hencon
Frans Gazendam, Faga Beleggingen
.
Frans Gazendam
Faga Beleggingen
Gerrit Hoekman, Condor Carpets
.
Gerrit Hoekman
Condor Carpets
Jan Hoekman, Condor Carpets
.
Jan Hoekman
Condor Carpets
Martijn van de Spreng, Daizy Media
.
Martijn van de Spreng
Daizy Media
Michel Heideman, ASVB
"Het MKB is een belangrijke driver voor economische groei. Door mijn ervaring als adviseur en als ondernemer binnen een netwerk van (MKB) bouwbedrijven weet ik dat het op orde krijgen van de financiering soms best een lastig vraagstuk is. Graag gebruik ik mijn ervaring voor NLInvesteert om creatieve oplossingen voor deze vragen te vinden."
Michel Heideman
ASVB
Michiel Koning, Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
"Investeren met NLInvesteert levert een mooi rendement op en de risico’s zijn aanvaardbaar, door de zorgvuldige intake en de goede begeleiding door professionals. Het financieringsaanbod is veel ruimer dan alleen crowdfunding, juist dat is zo aantrekkelijk voor investeerders. Gespreid risico en meer deskundigheid. Als lid van de adviesraad denk ik graag mee over het strategisch beleid en in voorkomende gevallen over investeringsmogelijkheden in de zakelijke dienstverlening."
Michiel Koning
Investeerder, voormalig DGA P&O Partners
Richard Beers, Pitteloo Capital B.V.
.
Richard Beers
Pitteloo Capital B.V.
Ton Wortel, OpRadix Management
"NLInvesteert geeft op een vernieuwende wijze invulling aan de waardevolle ondersteuning van het MKB waarbij financieringsoplossingen worden gevonden met behulp van private investeerders. Mijn betrokkenheid bij NLInvesteert manifesteert zich zowel op de rol van mede-investeerder als participant in de Adviesraad. Met mijn ervaring in zowel de retailmarkt als franchise-organisaties, help ik NLInvesteert bij het maken van strategische keuzes en de inrichting van de organisatie."
Ton Wortel
OpRadix Management
Vincent Opschoor, Shatho Beheer
.
Vincent Opschoor
Shatho Beheer