Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Haarlem

Regiodirecteuren Anthony Hoogeveen & Nicole Broersma heten je welkom! 

Met de vestiging in Haarlem financiert NLInvesteert ondernemingen met groeiambities in de regio Haarlem en gemeenten Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Hoofddorp en Haarlemmermeer.

Slim financieren om plannen van goede ondernemers te realiseren. Daar lopen wij warm voor. Middels cofinanciering, in combinatie met onze eigen fondsen en achterban van investeerders, kunnen wij uitdagende financieringsvraagstukken aan.

Regiodirecteuren Anthony Hoogeveen en Nicole Broersma gaan graag het gesprek met je aan op onze vestiging in Haarlem.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Haarlem


Ben je ondernemer en heb je behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert je zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Haarlem zijn wij je contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat je contact gegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.       

     

         

Nicole BroersmaAnthony Hoogeveen   


nbroersma@nlinvesteert.nl  ahoogeveen@nlinvesteert.nl
+316 53831313+31 6 5117 1718

                  

Cofinanciering maakt meer mogelijk


Door ondernemers vooraf te helpen hun financieringsvraag zo goed mogelijk te structureren, realiseren we een kapitaalmix tegen de beste voorwaarden. Stelregel hierbij is: alles wat je bancair kan doen, moet je bancair doen. Alles wat extra nodig is organiseren we in de markt. Zodra de financiering is georganiseerd, laten we de ondernemer niet los. Dit doen we om de kans van slagen van de onderneming en het betreffende financieringsdoel te vergroten. Dat is goed voor de ondernemer en dat is goed voor de investeerders

Zakelijke financiering voor ondernemers in Haarlem

Een optimale financiering leidt tot betere resultaten van de onderneming. Graag kijken we dan ook met jou als ondernemer naar de beste financieringsoplossing. Dat kan een nieuwe financiering zijn maar ook herfinanciering of uitbreiding van bestaande leningen.

Klant aan het woord


NLInvesteert Haarlem heeft mij actief en kundig geholpen door het realiseren van een overbruggingskrediet en het aantrekken van aanvullende financiering voor mijn organisatie.

De regiodirecteur zorgt voor resultaat, heeft een goed netwerk, communiceert helder en geeft altijd thuis (ook tijdens zijn vakantie). Een fijne partij!"
Ruben Hoefnagels. Tandarts Today.

Het verhaal van Anthony Hoogeveen


"Met mijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van kansrijke ondernemingen. Het raakvlak van strategie en financiering is de invalshoek die ik hanteer. Als NLInvesteert bieden wij de noodzakelijke combinatie van gedegen advisering, financiering en begeleiding om ambities van ondernemers te realiseren, met een team dat streeft het beste uit anderen en zichzelf te halen."

Het verhaal van Nicole Broersma

"Mensen en hun wensen centraal zetten, dat doe ik het liefste de hele dag. Om die wensen waar te maken is vaak een financiering nodig. Ik help ondernemers of professioneel vastgoedinvesteerders om hun financiële zaken op een rij te zetten, een goed dossier op te bouwen en zo de beste financiering op te halen die in de markt voorhanden is. De expertise die ik heb opgedaan in mijn banken carrière komt daarbij goed van pas. Betrouwbaarheid, lange termijn gericht zijn en een
professionele en pragmatische aanpak staan bij mij voorop. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek."

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 
Wij staan voor je klaar in regio Haarlem!

Ben je ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.