Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Haarlem

Regiodirecteur Anthony Hoogeveen heet u welkom! 

Met de vestiging in Haarlem financiert NLInvesteert ondernemingen met groeiambities in de regio Haarlem en gemeenten Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Hoofddorp en Haarlemmermeer.

Slim financieren om plannen van goede ondernemers te realiseren. Daar lopen wij warm voor. Middels cofinanciering, in combinatie met onze eigen fondsen en achterban van investeerders, kunnen wij uitdagende financieringsvraagstukken aan.

Regiodirecteur Anthony Hoogeveen gaat graag het gesprek met u aan op zijn vestiging in Haarlem.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Haarlem


Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Haarlem ben ik uw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat uw contact gegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op. Geheel vrijblijvend.Anthony Hoogeveen
ahoogeveen@nlinvesteert.nl
+31 6 5117 1718
              

     

                           

Cofinanciering maakt meer mogelijk


Door ondernemers vooraf te helpen hun financieringsvraag zo goed mogelijk te structureren, realiseren we een kapitaalmix tegen de beste voorwaarden. Stelregel hierbij is: alles wat je bancair kan doen, moet je bancair doen. Alles wat extra nodig is organiseren we in de markt. Zodra de financiering is georganiseerd, laten we de ondernemer niet los. Dit doen we om de kans van slagen van de onderneming en het betreffende financieringsdoel te vergroten. Dat is goed voor de ondernemer en dat is goed voor de investeerders

Zakelijke financiering voor ondernemers in Haarlem

Een optimale financiering leidt tot betere resultaten van de onderneming. Graag kijken we dan ook met jou als ondernemer naar de beste financieringsoplossing. Dat kan een nieuwe financiering zijn maar ook herfinanciering of uitbreiding van bestaande leningen.

Klant aan het woord


NLInvesteert Amsterdam heeft mij actief en kundig geholpen door het realiseren van een overbruggingskrediet en het aantrekken van aanvullende financiering voor mijn organisatie.

De regiodirecteur zorgt voor resultaat, heeft een goed netwerk, communiceert helder en geeft altijd thuis (ook tijdens zijn vakantie). Een fijne partij!"
Ruben Hoefnagels. Tandarts Today.

Het verhaal van Anthony Hoogeveen


"Met mijn ervaring als ondernemer, investeerder en adviseur heb ik de ambitie bij te dragen aan de groei van kansrijke ondernemingen. Het raakvlak van strategie en financiering is de invalshoek die ik hanteer. Als NLInvesteert bieden wij de noodzakelijke combinatie van gedegen advisering, financiering en begeleiding om ambities van ondernemers te realiseren, met een team dat streeft het beste uit anderen en zichzelf te halen."

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 
Wij staan voor u klaar in regio Haarlem!

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.