Registreren hoe werkt het?

U kunt u bij NLInvesteert gratis registreren door het aanmaken van een profiel.
Op deze pagina ontdekt u de voordelen.

Uw voordelen

  • Persoonlijk account: als lid krijgt u een eigen account op het platform van NLInvesteert. Met dit account kunt u gemakkelijk inloggen en direct investeren. Alle details met betrekking tot uw investeringen vindt u vervolgens terug op uw dashboard in uw persoonlijke 'Mijn-omgeving'. Bekijkt u de video onderaan deze pagina voor meer informatie over het dashboard.  
  • Zorgvuldig geselecteerde aanvragen: wij voeren voor u een voorselectie uit op de financieringsaanvragen van ondernemers. Iedere geselecteerde aanvraag krijgt een NLI-score mee. Aan de hand van deze score en de bijbehorende uitleg, weet u precies waar u in investeert.​​​​​​​
  • In contact komen met andere investeerders & ondernemers: NLInvesteert biedt u vrijblijvend de mogelijkheid om twee keer per jaar, tijdens informele bijeenkomsten ondernemers, andere investeerders cq. gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens iedere bijeenkomst delen we met u het laatste ondernemersnieuws uit de regio en presenteren ondernemers hun financieringsaanvragen. 

Wat zijn de kosten van registratie bij NLInvesteert?

Registratie op het platform van NLInvesteert is gratis.

Wat krijg ik ervoor?

De voordelen van de registratie op ons platform vindt u op de pagina hoe werkt het?

Kan ik alleen investeren als ik geregistreerd ben?

Ja, u kunt alleen investeren als u een profiel heeft aangemaakt, dus geregistreerd bent.

Uitleganimatie voor investeerders

Uitleganimatie persoonlijk dashboard