Hoe werkt het 
​​​​​​​
registeren?

Registreren bij NLInvesteert


Je kunt je bij NLInvesteert gratis registreren door het aanmaken van een profiel. Op deze pagina ontdek je de voordelen.

Maak een persoonlijk account aan
Als lid krijg je een eigen account op het platform van NLInvesteert. Met dit account kun je gemakkelijk inloggen en direct investeren. Alle details met betrekking tot jouw investeringen vind je vervolgens terug op je dashboard in jouw persoonlijke 'Mijn-omgeving'. Bekijk de video onderaan deze pagina voor meer informatie over het dashboard. 

Wat zijn de kosten van registratie bij NLInvesteert?

Registratie op het platform van NLInvesteert is gratis.

Kan ik alleen investeren als ik geregistreerd ben?

Ja, je kunt alleen investeren als je een profiel hebt aangemaakt, dus als je geregistreerd bent.

Investeren via ons platform


  • Zorgvuldig geselecteerde aanvragen: Wij voeren voor jou een voorselectie uit op de financieringsaanvragen van ondernemers. Iedere geselecteerde aanvraag krijgt een NLI-score mee. Aan de hand van deze score en de bijbehorende uitleg, weet je precies waar je in investeert. Zo kun je zelf een keuze maken tussen projecten waar je wel of niet in wilt investeren.

  • In contact komen met andere investeerders & ondernemers: NLInvesteert biedt je vrijblijvend de mogelijkheid om twee keer per jaar, tijdens informele bijeenkomsten ondernemers, andere investeerders cq. gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens iedere bijeenkomst delen we met je het laatste ondernemersnieuws uit de regio en presenteren ondernemers hun financieringsaanvragen.

Investeren in onze fondsen


  • Investeren in leningenfondsen: NLInvesteert biedt verschillende fondsen (inleg min. €100.000) om in te beleggen. NLInvesteert selecteert de bedrijven/ondernemers waarin via een fonds wordt geïnvesteerd. Naast dat je op deze wijze een directe impuls geeft aan het Nederlandse bedrijfsleven, realiseer je ook een goed rendement op je investering. 

  • NLI Capital springt in een gat in de markt: Het traditionele private equity heeft een voorkeur voor bedrijven met een EBITDA vanaf €2.000.000. De fondsmanager van NLI Capital ziet juist kansen bij bedrijven met een EBITDA vanaf €500.000. NB: Wij investeren in goed geleide bedrijven die financieel in de grip zijn. Geen risicovolle investeringen zoals start-ups of turnarounds.
​​​​​​​
Via dit fonds kun je investeren in de motor van de Nederlandse economie, het MKB. Door het verstrekken van financieringen aan geselecteerde bedrijven, wordt de regionale economie gestimuleerd. Zo creëren we een win-win situatie, waarbij je bijdraagt aan de werkgelegenheid en welvaart in ons land. Het verwachte netto rendement ligt tussen de 7% tot 7,5% (realisatie huidige fondsen >8%).  
​​​​​​​
Dit investeringsfonds richt zich op verantwoorde vastgoedontwikkeling en gezonde vastgoedportefeuilles met zekerheden in zowel het eerste als tweede verband. Het fonds verstrekt financieringen voor vastgoed met bestaande huurstromen en/of vastgoed in transformatie of vastgoedontwikkeling. Draag bij aan de woningbouw en investeer tegen een goed rendement. Het verwachte rendement bedraagt >7%.
​​​​​​​
NLI Capital is een Nederlands private equity fonds dat gericht investeert in stabiele bedrijven in het hart van het Nederlandse MKB. Jouw investering wordt in ca. 5 jaar opgevraagd om in bedrijven te investeren en bij verkoop van onze bedrijven na enkele jaren worden er uitkeringen gedaan. Het equity fonds kent een totale looptijd van 8 - 10 jaar. Het verwachte rendement per jaar bedraagt >15% na aftrek van kosten.
Waarom bestaan wij?
Ondernemers werken aan hun droom werken, wij zorgen voor de financiering die daarbij past. Zodoende stimuleren wij regionale netwerken, waardoor lokale economieën worden versterkt. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van onze regionale economie leveren wij naast het financiële en maatschappelijk rendement. Publieke en private investeerders financieren en ontvangen een goed rendement.

Investeren in ons platform?
  • In vergelijking met overige investeringsmogelijkheden
  • Obligaties en liquiditeiten leveren een beperkt tot negatief rendement.
  • Beurs is volatiel.
  • Algemene betrokkenheid op beleggingen via traditionele aanbieders.

Uitleganimatie voor investeerders

Uitleganimatie persoonlijk dashboard