NLInvesteert Oost-Brabant

Regiodirecteur Jan de Kleijne heet u welkom! 


Financiering voor ondernemers in Oost-Brabant
Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan contact met mij op. 
Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt.
Voor Oost-Brabant ben ik vanuit Uden uw contactpersoon.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Kan ik u helpen bij een financieringsvraagstuk?
Vul dan bovenstaand contactformulier in of neem rechtstreeks contact op met mij.

Jan de Kleijne
jdekleijne@nlinvesteert.nl  

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

 

Uw gegevens

"Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden."