NLInvesteert Oost-Brabant

Regiodirecteuren Jan de Kleijne en Niels Doorenspleet heten u van harte welkom!


De zakelijke markt van de regio Oost-Brabant is groot en divers. Er zijn veel sectoren en werkgebieden met hun eigen karakteristiek. Denk bijvoorbeeld aan ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en de overige dorpen en steden met eigen identiteit. Of aan de agrarische sector, zakelijke dienstverlening en industrie. Vaak met grote innovatiekracht! Een mooie uitdaging om onze flexibiliteit steeds opnieuw in te zetten. We zijn regionaal georganiseerd: we wonen en werken in ons marktgebied. Daardoor begrijpen we onze relaties optimaal en hebben we al vele ondernemers mogen helpen in het organiseren van bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering Oost-Brabant


Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan zakelijke financiering? Als NLInvesteert organiseren wij vanaf € 250.000,- bedrijfsfinanciering. En dat doen we bij u in de buurt. Voor de regio Oost-Brabant zijn wij uw contactpersoon. Neem rechtstreeks contact met ons op per mail of telefoon. Of laat uw contactgegevens via onderstaande knop achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Beide gevallen zijn geheel vrijblijvend.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Jan de Kleijne

Regiodirecteur Oost-Brabant

+31 6 1255 6665

jdekleijne@nlinvesteert.nl


Niels Doorenspleet

Regiodirecteur Oost-Brabant

+31 6 1047 4982

ndoorenspleet@nlinvesteert.nl

MKB-financiering Oost-Brabant


Wij maken groeikapitaal voor ondernemers mogelijk door MKB-financiering bereikbaar te maken. Omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, zijn we regionaal georganiseerd. Zo staan we dichtbij financiers, ondernemers én investeerders. We spreken de taal van de ondernemer. Uw taal. Als regisseur van bedrijfsfinanciering staan kennis, oprechte aandacht en handelingssnelheid voor ons centraal. Als geen ander kennen we de financieringsmarkt in Oost-Brabant, welke we benaderen vanuit ons kantoor in Uden. We maken gebruik van alle mogelijkheden die de huidige markt in Oost-Brabant te bieden heeft. Van adviesbureaus tot lokale overheden en specialisten op fiscaal en juridisch gebied. Wij ontzorgen u volledig bij de organisatie van uw op maat gemaakte bedrijfsfinanciering. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past. Meer weten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Cofinanciering


Cofinanciering maakt meer mogelijk. We combineren verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossing. Ook wel bekend als stapelfinanciering of gestapeld financieren. Traditionele en alternatieve financiering worden gecombineerd in één bedrijfsfinanciering voor de totale financieringsbehoefte. We spreken samen uw behoefte door en waar nodig scherpen we de vraag aan. Vervolgens ontzorgen we u door een financieringsplan op te stellen. Na uw akkoord realiseren we de cofinanciering met de meest geschikte financier(s). We werken altijd naar een oplossing en kunnen dit waarmaken door de flexibiliteit waarmee we de benodigde financiering invullen. We blijven betrokken. Voor, tijdens en na de looptijd van de financiering. Hiermee zorgen we ervoor dat uw onderneming optimaal financierbaar blijft.

Uw belang is ons belang


Er is maar één belang, uw belang. Hier zetten we ons grote netwerk en expertise voor in. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
Snel schakelen. Resultaatgericht. Blijvend betrokken.


Vastgoedfinanciering

Banken hanteren een voorzichtig financieringsbeleid maken qua financiering van (commercieel) vastgoed. Alternatieve partijen kunnen hun funding niet zo voordelig ophalen als de reguliere banken. Met een hogere van rente als gevolg. Het is dan ook van belang te onderzoeken of er toch in de maximale financieringsbehoefte voorzien kan worden in samenwerking met de huisbankier, c.q. met een andere bank. En daar helpen we u graag bij. Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers én ons platform met private investeerders. Kortom: ook voor vastgoedfinanciering bent u bij ons aan het goede adres.


Projectfinanciering


Als u een rendabel onroerend goed project voorhanden heeft, kan bancaire financiering een lastige zaak zijn. Als landelijke organisatie met een regionale marktbenadering, kunnen we voor ondernemers veel betekenen in projectfinanciering. Met onze financieringskennis en netwerk van financieringspartijen in de markt, zijn wij u graag van dienst. Onderscheidend is ons platform met investeerders waarmee we voor u een maatwerk financiering kunnen organiseren. En daar vertellen we u heel graag meer over, dus neem gerust contact op.

Maak kennis met Jan

"Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden."Maak kennis met Niels

“Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Sinds 2001 vormt dat het uitgangspunt voor mijn dienstverlening. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies hoe de hazen lopen wanneer het om financiering gaat. Uw voordeel? Ik ben uw uitgesproken klankbord wanneer het gaat om bedrijfsplan, doelstellingen en realisatie. Nadat we samen het doel hebben bepaald, neem ik verantwoordelijkheid die doorloopt wanneer u over het geld beschikt. Klanten waarderen mijn inzet, met name bij situaties die een doeltreffend optreden vereisen zoals een incident of juist snelle groei.”​​​​​​​


Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Oost-Brabant


Heeft u een financieringsvraagstuk gerelateerd aan bedrijfsfinanciering, vastgoedfinanciering en/of projectfinanciering? Voor Oost-Brabant zijn wij vanuit Uden uw contactpersoon. Vanaf €250.000,- organiseren we op maat gemaakte zakelijke financiering. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Neem rechtstreeks contact met ons op of laat via onderstaande knop uw gegevens achter. Binnen 24 uur hoort u dan van ons. Geheel vrijblijvend.