NLInvesteert Rotterdam Rijnmond

Regiodirecteuren Albert Lammers en Martijn de Groot heten u welkom! 


De zakelijke markt van de regio Rotterdam Rijnmond is groot en groeit nog steeds. Er zijn veel deel- en werkgebieden rondom Rotterdam, en elk gebied heeft zo haar eigen dynamiek en werkwijze. Dit geeft ons extra uitdaging en past goed bij de manier waarop NLInvesteert werkt. We zijn regionaal georganiseerd. Als Rotterdammers kennen we de stad op straatniveau. Dat is belangrijk om een goede aansluiting te hebben bij onze relaties. Van industrie tot retail en van handel tot professionele dienstverlening hebben we al vele ondernemers mogen helpen. Rotterdammers staan bekend als: direct, zakelijk en no-nonsense. Zo zijn wij ook. 

Financiering voor ondernemers in Rotterdam-Rijnmond

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Rotterdam-Rijnmond zijn wij uw contactpersoon.


Cofinanciering maakt meer mogelijk 

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 


Kunnen wij u helpen bij een financieringsvraagstuk?

Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Albert Lammers                                 Martijn de Groot

alammers@nlinvesteert.nl             mdegroot@nlinvesteert.nl

+31 6 4921 2209                              +31 6 5156 2696

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

 

Uw gegevens

Na jarenlange ervaring in het bankwezen als zakelijk financier, heeft Albert Lammers zich in maart 2017 als eerste aangesloten bij NLInvesteert als regiodirecteur Rotterdam Rijnmond. Sinds eind 2018 vormt Albert een team met Martijn de Groot. Ook Martijn heeft een jarenlange achtergrond in de zakelijke tak van het bankwezen. Samen timmeren de mannen nu aan de weg in het Rotterdamse om de best passende bedrijfsfinancieringen te organiseren voor ondernemers. Wat drijft hen als team, wie zijn hun klanten en waar ligt de toegevoegde waarde voor ondernemers?