Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Rotterdam-Rijnmond

Regiodirecteuren Albert Lammers, Eric Rhijnsburger, Martijn de Groot en Richard Verhoeff heten je van harte welkom!


De zakelijke markt van de regio Rotterdam Rijnmond is groot en groeit nog steeds. Er zijn veel deel- en werkgebieden rondom Rotterdam, en elk gebied heeft zo haar eigen dynamiek en werkwijze. Dit geeft ons extra uitdaging en past goed bij de manier waarop NLInvesteert werkt. We zijn regionaal georganiseerd. Als Rotterdammers kennen we de stad op straatniveau. Dat is belangrijk om een goede aansluiting te hebben bij onze relaties. Van industrie tot retail en van handel tot professionele dienstverlening hebben we al vele ondernemers mogen helpen. Rotterdammers staan bekend als: direct, zakelijk en no-nonsense. Zo zijn wij ook. 


Bedrijfsfinanciering Rotterdam-Rijnmond


Ben je ondernemer en heb je behoefte aan financiering? Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,- bij jou in de buurt. Voor de regio Rotterdam-Rijnmond zijn wij jouw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat je contact gegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.

Martijn de GrootEric Rhijnsburger
mdegroot@nlinvesteert.nl   erhijnsburger@nlinvesteert.nl   
+31 6 5156 2696+31 6 2020 6903


Richard VerhoeffAlbert Lammers
rverhoeff@nlinvesteert.nlalammers@nlinvesteert.nl
+31 6 1058 2777+31 6 4921 2209


Cofinanciering maakt meer mogelijk


Wij maken groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringssmaak voldoet vandaag de dag niet meer. Daarom werken we samen met traditionele (banken, lease en factoring) én alternatieve financiers. Na een grondige analyse gaan we op zoek naar de best passende financieringsmix voor de ondernemer. Bancair als het kan en met alternatieve financiering als dat beter passend is. We hebben een uniek aanbod aan ondernemers. Naast onze ruim 70 financieringspartners, kunnen we ook ons eigen platform met private investeerders inzetten voor jouw bedrijfsfinanciering. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de zakelijke financiering die daarbij past.

Zakelijke financiering voor ondernemers in Rotterdam-Rijnmond


Bedrijfsfinanciering is maatwerk. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd in Rotterdam-Rijnmond. Hier kiezen we heel bewust voor. Want wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. Door persoonlijke betrokkenheid en een slimme werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Rotterdam bereikbaar. Traditionele en alternatieve financiering worden gecombineerd in één MKB lening voor de totale financieringsbehoefte. Als geen ander kennen wij de Rotterdamse financieringsmarkt en maken volop gebruik van wat er al is. Van overheid tot investeringsclubs en van accountants tot adviesbureaus. Het verbinden van partijen, gecombineerd met ons eigen platform maakt ons heel slagvaardig. Juist in de samenstelling van de optimale bedrijfsfinanciering zit onze toegevoegde waarde. Hoe we dat precies doen vertellen we je heel graag. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met lef. In begrijpelijke taal.


Wij begrijpen en spreken de taal van de ondernemer. Dat noemen we ook wel het financieringsgevoel. Als wij een goed gevoel hebben, steken we onze nek uit voor jou als ondernemer. Ook in situaties waar banken op basis van zekerheden of tekort aan vermogen niet volledig willen financieren. Snel duidelijkheid kunnen geven is voor de ondernemer belangrijk. Dus wij vinden dat ook belangrijk. 

Bedrijfsfinanciering is maatwerk


Elke ondernemer is uniek en vraagt een eigen financieringsoplossing. Vanuit NLInvesteert bieden we alles dat nodig is om tot financieringssucces te komen. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, stellen wij de juiste cofinanciering samen voor jou als ondernemer en jouw bedrijfssituatie. Met gestapeld financieren komen we tot op maat gemaakte bedrijfsfinanciering. Elke zakelijke financieringsaanvraag stellen we samen met een financieringsspecialist. Samen bundelen we onze financieringservaring en kennis van de markt. Wij leggen de contacten met de financieringspartijen in en/of rondom Rotterdam. Partijen waar je zelf niet aan denkt of misschien niet eens kent. 

Vastgoedfinanciering is ook steeds meer maatwerk


Ook voor vastgoedfinanciering kun je bij ons terecht. Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van jouw financieringsbehoefte. Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers en ons platform met private investeerders. Wij hebben geen voorkeur voor bepaalde aanbieders, opereren onafhankelijk en zoeken echt naar de beste match tussen vraag en aanbod. Het belang van de ondernemer staat bij ons voorop.

Het verhaal van Rotterdam Rijnmond

Vijf jaar geleden werd NLInvesteert Rotterdam-Rijnmond opgericht. Sindsdien zit de regionale vestiging in de lift en worden steeds meer ondernemers geholpen met een passende financiering om hun bedrijf te laten groeien. Sinds de jongste uitbreiding doen ze dat met z’n vieren. Richard Verhoeff is begin juni 2022 Albert LammersMartijn de Groot en Eric Rhijnsburger komen versterken. 

Ze hebben alle vier een vergelijkbare achtergrond en motivatie: na jaren bij een bank te hebben gewerkt voor de zakelijke markt, wilden ze ondernemers helpen hun bedrijf te laten ontwikkelen en groeien. Maar nu dichter bij die ondernemers, samen optrekkend. Gebruikmakend van hun kennis, ervaring en netwerk zorgen ze voor helder advies en passende financieringen. In hún Rotterdamse regio – daar wonen en werken ze zelf en weten ze wat er in het bedrijfsleven speelt. 

Actueel 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Rotterdam-Rijnmond? 

Wij staan voor je klaar in Rotterdam-Rijnmond!

Ben je ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.