Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

NLInvesteert Rotterdam-Rijnmond

Regiodirecteuren Albert Lammers, Eric Rhijnsburger en Martijn de Groot heten u welkom! 


De zakelijke markt van de regio Rotterdam Rijnmond is groot en groeit nog steeds. Er zijn veel deel- en werkgebieden rondom Rotterdam, en elk gebied heeft zo haar eigen dynamiek en werkwijze. Dit geeft ons extra uitdaging en past goed bij de manier waarop NLInvesteert werkt. We zijn regionaal georganiseerd. Als Rotterdammers kennen we de stad op straatniveau. Dat is belangrijk om een goede aansluiting te hebben bij onze relaties. Van industrie tot retail en van handel tot professionele dienstverlening hebben we al vele ondernemers mogen helpen. Rotterdammers staan bekend als: direct, zakelijk en no-nonsense. Zo zijn wij ook. 


Bedrijfsfinanciering Rotterdam-Rijnmond


Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,- bij u in de buurt. Voor de regio Rotterdam-Rijnmond zijn wij uw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat uw contact gegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Geheel vrijblijvend.

Albert Lammers
Martijn de GrootEric Rhijnsburger
alammers@nlinvesteert.nl  mdegroot@nlinvesteert.nl  
erhijnsburger@nlinvesteert.nl  
+31 6 4921 2209
+31 6 5156 2696+31 6 2020 6903

    

Cofinanciering maakt meer mogelijk


Wij maken groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringssmaak voldoet vandaag de dag niet meer. Daarom werken we samen met traditionele (banken, lease en factoring) én alternatieve financiers. Na een grondige analyse gaan we op zoek naar de best passende financieringsmix voor de ondernemer. Bancair als het kan en met alternatieve financiering als dat beter passend is. We hebben een uniek aanbod aan ondernemers. Naast onze ruim 70 financieringspartners, kunnen we ook ons eigen platform met private investeerders inzetten voor uw bedrijfsfinanciering. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de zakelijke financiering die daarbij past.

Zakelijke financiering voor ondernemers in Rotterdam-Rijnmond


Bedrijfsfinanciering is maatwerk. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd in Rotterdam-Rijnmond. Hier kiezen we heel bewust voor. Want wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. Door persoonlijke betrokkenheid en een slimme werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Rotterdam bereikbaar. Traditionele en alternatieve financiering worden gecombineerd in één MKB lening voor de totale financieringsbehoefte. Als geen ander kennen wij de Rotterdamse financieringsmarkt en maken volop gebruik van wat er al is. Van overheid tot investeringsclubs en van accountants tot adviesbureaus. Het verbinden van partijen, gecombineerd met ons eigen platform maakt ons heel slagvaardig. Juist in de samenstelling van de optimale bedrijfsfinanciering zit onze toegevoegde waarde. Hoe we dat precies doen vertellen we u heel graag. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met lef. In begrijpelijke taal.


Wij begrijpen en spreken de taal van de ondernemer. Dat noemen we ook wel het financieringsgevoel. Als wij een goed gevoel hebben, steken we onze nek uit voor u als ondernemer. Ook in situaties waar banken op basis van zekerheden of tekort aan vermogen niet volledig willen financieren. Snel duidelijkheid kunnen geven is voor de ondernemer belangrijk. Dus wij vinden dat ook belangrijk. 

Bedrijfsfinanciering is maatwerk


Elke ondernemer is uniek en vraagt een eigen financieringsoplossing. Vanuit NLInvesteert bieden we alles dat nodig is om tot financieringssucces te komen. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, stellen wij de juiste cofinanciering samen voor u als ondernemer en uw bedrijfssituatie. Met gestapeld financieren komen we tot op maat gemaakte bedrijfsfinanciering. Elke zakelijke financieringsaanvraag stellen we samen met een financieringsspecialist. Samen bundelen we onze financieringservaring en kennis van de markt. Wij leggen de contacten met de financieringspartijen in en/of rondom Rotterdam. Partijen waar u zelf niet aan denkt of misschien niet eens kent. 

​​​​​​​

Vastgoedfinanciering is ook steeds meer maatwerk


Ook voor vastgoedfinanciering kunt u bij ons terecht. Voor de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling, financieren wij tot 100% van uw financieringsbehoefte. Wij combineren de mogelijkheden van traditionele (bancaire) financiering met de kracht van ons netwerk van gespecialiseerde vastgoedfinanciers en ons platform met private investeerders. Wij hebben geen voorkeur voor bepaalde aanbieders, opereren onafhankelijk en zoeken echt naar de beste match tussen vraag en aanbod. Het belang van de ondernemer staat bij ons voorop.

Het verhaal van Albert en Martijn

Na jarenlange ervaring in het bankwezen als zakelijk financier, heeft Albert Lammers zich in maart 2017 als eerste aangesloten bij NLInvesteert als regiodirecteur Rotterdam Rijnmond. Sinds eind 2018 vormt Albert een team met Martijn de Groot. Ook Martijn heeft een jarenlange achtergrond in de zakelijke tak van het bankwezen. Samen timmeren de mannen nu aan de weg in het Rotterdamse om de best passende bedrijfsfinancieringen te organiseren voor ondernemers. Wat drijft hen als team, wie zijn hun klanten en waar ligt de toegevoegde waarde voor ondernemers?

Wij staan voor u klaar in Rotterdam-Rijnmond!


Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf?​​​​​​​ Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.