NLInvesteert Oost-Nederland

Regiodirecteur Corné van het Laar heet u welkom! 

NLInvesteert Oost Nederland financiert ondernemingen die willen groeien in Oost Nederland.

NLInvesteert Oost Nederland kenmerkt zich door een degelijke analyse van bedrijven en een goede inschatting van de financierbaarheid. Dit leidt tot een goede match met financiers. Daarnaast zijn wij blijvend betrokken nadat de financiering is verstrekt. Wij werken met veel plezier voor onze klanten en hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Corné van het Laar is een ervaren professional met expertise op een breed terrein van strategisch ondernemen binnen verschillende sectoren met name op het gebied van financiering en investeringen. Daarnaast houdt hij van eerlijke, open communicatie en werkt hij op een no-nonsense manier pragmatisch samen. Hij streeft naar een hoge kwaliteitsstandaard, een goede oplossing en een vlotte afhandeling.

Een zakelijke financiering vraagt om de juiste voorbereiding en een op maat gemaakte analyse om de aanvraag succesvol te laten verlopen. Het team van NLInvesteert Oost Nederland is kundig in dit proces en heeft met zijn grote netwerk al een breed scala aan gevarieerde ondernemers geholpen aan een bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Oost Nederland

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Als NLInvesteert Oost Nederland organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Oost Nederland ben ik jouw contactpersoon. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

                         Corné van het Laar

+31 6 5143 9146


cvanhetlaar@nlinvesteert.nl  


            

Cofinanciering maakt meer mogelijk


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij het beste past. Ook na verstrekking blijven wij actief betrokken voor de ondernemer, financier en investeerder.

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen je bij de organisatie van jouw financiering én helpen je onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie.

Het verhaal van Corné


"Een oplossing vinden voor het realiseren van jouw plannen!

Dat is mijn drijfveer om met jou een lange termijn relatie te ontwikkelen.
Met gezond verstand, op een betrokken en creatieve manier de beste financieringsoplossing vinden.

Voor Oost Nederland biedt het netwerk van NLInvesteert met haar investeerders en samenwerkingspartners een unieke kans om hiervan gebruik te maken."

Ik sta voor je klaar in Oost Nederland


Ben je ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met mij op, of laat je contactgegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.