NLInvesteert Twente & Achterhoek

Regiodirecteur Corné van het Laar heet jou van harte welkom! 


NLInvesteert Twente & Achterhoek financiert ondernemingen die willen groeien binnen hun regio.
Onze jarenlange ervaring in de financiële wereld komt van pas bij het vinden van de juiste financiers voor jouw bedrijf. Wij kenmerken ons doordat we een accurate analyse van jouw onderneming kunnen maken waardoor we in staat zijn om een goede inschatting van de financierbaarheid te maken. Zo lukt het ons om de juiste financiers bij een project te vinden. Dit doen wij met veel plezier voor onze klanten.

Onze diensten:

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

                         


       

Bedrijfslening

Ben jij ondernemer en heb je behoefte aan bedrijfsfinanciering? NLInvesteert organiseert jouw bedrijfsfinanciering vanaf € 250.000 bij jou in de buurt. Voor de regio Achterhoek & Twente ben ik jouw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Wij verzorgen financiering in o.a. de volgende gebieden:

  • Hengelo
  • Oldenzaal
  • Almelo
  • Enschede
  • Nijverdal
NB: Ook voor kleinere steden/dorpen in de regio Twente/Achterhoek ben je bij ons aan het juiste adres (Haaksbergen, Rijssen, Aalten, Lichtenvoorde, Winterswijk, Groenlo, etc.)

Zakelijke financiering


De rol van NLInvesteert gaat verder dan puur financieren. Of je nu werkkapitaal financiering nodig hebt of een zakelijke financiering voor een bedrijfsovername. Wij hebben een passie voor het oplossen en voorkomen van problemen. We zijn onafhankelijk; voor ons telt het belang van de ondernemer het zwaarst. We vervullen een cruciale rol die anderen een beetje hebben laten liggen; we bieden expertise, ondernemerschap en een open mind. We geven ondernemers toegang tot een breed scala aan investeringsinstrumenten en zijn niet gebonden aan specifieke financieringsproducten.

Cofinanciering Twente & Achterhoek


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringssmaak voldoet vandaag de dag niet meer. Daarom werken we samen met traditionele (banken, lease en factoring) én alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Twente & Achterhoek


Ben jij ondernemer en heb je behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Als NLInvesteert Oost Nederland organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Oost Nederland ben ik jouw contactpersoon. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.

Voordelen bedrijfsfinanciering via NLInvesteert: 
●    Lokale financiering
●    Deskundig advies
●    Persoonlijk contact


Regiodirecteur Corné van het Laar
Corné van het Laar is een ervaren professional met expertise op een breed terrein van strategisch ondernemen binnen verschillende sectoren.  Met name op het gebied van financieringen en investeringen. Daarnaast houdt hij van eerlijke, open communicatie en werkt hij op een no-nonsense manier pragmatisch samen. Hij streeft naar een hoge kwaliteitsstandaard, een goede oplossing en een vlotte afhandeling. 

Klant cases

Fairwater - Werkkapitaal financiering

Fairwater, een toonaangevende groothandel en logistieke partner gespecialiseerd in de in- en verkoop van partijgoederen met zowel B2B als B2C activiteiten, benaderde NLInvesteert Twente & Achterhoek voor een financiering van € 750.000 om verdere groei mogelijk te maken. Het NLI Bedrijfsleningenfonds II heeft € 150.000 bijgedragen, terwijl investeerders de gelegenheid kregen om € 600.000 te verstrekken. Deze financiering heeft Fairwater in staat gesteld om zijn groeiambities te verwezenlijken en zijn positie in de markt te versterken, waardoor het zijn leidende rol als groothandel kan behouden en uitbreiden.

Fairwater | Werkkapitaal financiering 


Gruba Autobanden BV - Vastgoedfinanciering

Gruba Autobanden BV, onder leiding van ondernemer Sjoerd Gruppelaar, heeft bij NLInvesteert financiering aangevraagd voor de aankoop van het pand van de buurman. Hierdoor kon een huurlocatie worden afgestoten en kon de interne routing en eficientie enorm worden verbeterd. Onze financiële experts hebben een gedetailleerd financieringsplan opgesteld. Dankzij de verkregen financiering kon Gruba Autobanden BV het beoogde bedrijfspand verwerven, wat resulteerde in aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en versterkte de realisatie van hun missie als milieuvriendelijke autobanden inzamelaar.

Gruba Autobanden BV | Bedrijfspand Financiering Enschede

Corne en Arne zijn top!

"Ik kom zeker terug, ik was zeer tevreden over het proces. Corné is 1 heel bekwaam, hij heeft veel kennis. En daarnaast zijn zijn adviezen eerlijk en oprecht, heel fijn. En het hele traject verliep heel soepeltjes en precies zoals was afgesproken. Wij gaan zeker terugkomen!"

Niels Rietman | Ondernemer | Eibergen

Ervaringen van ondernemers 

NLInvesteert is voor ons een zeer prettige partner gebleken

" Het contact was zeer prettig. Ons contactpersoon was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De aandacht en snelheid van werken was ook top. Een echte aanrader voor ondernemers die er met de bank niet uitkwamen."

Marcel Schorn | Ondernemer | Almelo