Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

NLInvesteert Zeeland

Regiodirecteuren Krijn Tiggelman en Gertjan Sip heten u welkom! 

Als je met een economische blik naar Zeeland kijkt, zie je hoe centraal deze provincie ligt. Strategisch gelegen tussen Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent en de Noordzee richting het Verenigd Koninkrijk, biedt Zeeland dan ook volop mogelijkheden voor zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven.

Naast de havens van Terneuzen en Vlissingen, waarin ook grote bedrijven van naam zijn gevestigd, zijn sectoren als landbouw, food, offshore, chemie, logistiek en zorg ruim vertegenwoordigd.
De visserij, aquacultuur en de schaal- en schelpdierenteelt profiteren hierbij volop van de ligging in het water en de rijke voedingsbodem. Daarnaast staat Zeeland bol van de bedrijven die in hun marktgebied innoveren en nationaal of internationaal aan de weg timmeren.  

Doordat Zeeland ook qua cultuur en natuur uniek is, biedt dit vanzelfsprekend ook de toerisme-sector, de horeca en de vrijetijdsector veel mogelijkheden gezien de hoeveelheid toeristen die Zeeland jaarlijks bezoekt; al dan niet in combinatie met een overnachting.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Zeeland


NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Zeeland zijn wij uw contactpersoon. Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.Krijn Tiggelman

Gertjan Sip

                                   

Cofinanciering maakt meer mogelijk

NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Hoe werkt NLInvesteert?


NLInvesteert Zeeland is onafhankelijk regisseur voor bedrijfsfinancieringen met toegang tot een groot aantal financiers, zowel reguliere banken als ook non-bancaire financiers. Daarnaast beschikken we over een eigen crowdfunding platform en hebben we toegang tot een groot aantal particuliere kapitaal investeerders. Alles is in huis om uw bedrijfsfinanciering tot een succes te maken voor alle partijen!

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie.

Zakelijke financiering voor ondernemers in Zeeland


Zeeland biedt letterlijk en figuurlijk een rijke voedingsbodem voor bedrijven door de unieke ligging, de goede verbindingen met het Europese achterland, de relatief lage kosten voor bedrijven, de vele synergiën die hier worden gecreëerd en de gunstige leef- en werkomstandigheden. Daarbij komt dat er tal van initiatieven worden ontwikkeld om dit ook op allerlei fronten te onder-steunen. Ook NLInvesteert Zeeland wil hier graag haar steentje aan bijdragen. 

Onafhankelijk financieel regisseur 


Wij staan graag dichtbij ondernemers én investeerders. Door persoonlijke betrokkenheid en een slimme werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Zeeland bereikbaar. Als geen ander kennen wij de regionale financieringsmarkt en maken volop gebruik van wat in de regio beschikbaar is. Van overheid tot investeringsclubs en van accountants tot adviesbureaus. Het verbinden van partijen, gecombineerd met ons eigen platform maakt ons slagvaardig. Juist in de samenstelling van de optimale bedrijfsfinanciering, zit onze toegevoegde waarde.

Kunnen wij u helpen met een financieringsvraagstuk?


Vul dan bovenstaand contactformulier in of laat hieronder uw contactgegevens achter. In beide gevallen ontvangt u binnen 24 uur een reactie van een van ons. Geheel vrijblijvend.

Het verhaal van Krijn Tiggelman

“Juist in deze tijd, waarin de vele veranderingen elkaar ook nog eens snel opvolgen en ondernemers daarbij steeds weer voor nieuwe uitdagingen komen te staan, is het van belang om niet alleen mee te denken over passende oplossingen, maar deze vervolgens ook te realiseren. Het vinden van een (toekomstbestendige) maatwerkfinanciering, in een tijd waarbij de banken hun dienstverlening steeds verder aanpassen, is één van deze uitdagingen.

Met ruim 25 jaar ervaring binnen de MKB-tak van één van de grootbanken in de regio Zuidwest Nederland, aangevuld met mijn ervaring als zelfstandig bedrijfskundig adviseur, voel ik me senang in mijn rol als financieringsregisseur bij NLInvesteert. Met name de combinatie van datgene waar ik de meeste voldoening uit haal, namelijk het sparren met ondernemers en het ondersteunen bij het uitbouwen of versterken van hun onderneming op zowel financieel als bedrijfskundig gebied, maken dat ik me daarbij als een vis in het water voel.

Ik ervaar de gesprekken met MKB-ondernemers over alle facetten van zijn of haar bedrijf en datgene wat een ondernemer écht bezighoudt, altijd als inspirerend en motiverend. Als Regiodirecteur Zeeland bij NLInvesteert zorg ik er hierbij met mijn kennis, creativiteit en persoonlijke inbreng onder meer voor dat bedrijven op een passende en toekomstbestendige manier worden gefinancierd.

In mijn aanpak hecht ik vanzelfsprekend veel waarde aan een goede relatie en blijf dan ook na een succesvol financieringstraject graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming. De persoonlijke en betrokkene aanpak, zoals NLInvesteert die in de afgelopen jaren in de praktijk heeft laten zien, past daar wat mij betreft perfect bij. Daarbij onderscheidt NLInvesteert zich ook nog eens door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen.

Kortom: maatwerk, kwaliteit en betrokkenheid."'

 Het verhaal van Gertjan Sip

“De afgelopen jaren is het financieringslandschap voor ondernemers sterk veranderd. In dit veranderende landschap is het een uitdaging voor veel bedrijven om op de juiste manier gefinancierd te blijven.

Met 15 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in de verschillende fases van hun ondernemerschap zet ik me graag in om de meest passende financiering voor uw plannen te realiseren.  Daarnaast regisseer ik niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen te ondersteunen en scherp te houden.

Vanuit mijn kennis en ervaring heb ik veel ondernemers mogen bijstaan. Soms in tijden van groei en uitbouw van de bedrijfsactiviteiten,  maar ook heb ik vanuit de afdeling Bijzonder Beheer ondernemers mogen begeleiden door moeilijke tijden in de bedrijfsvoering. Financieren is vooral een zaak van vertrouwen over- en-weer. Als ondernemer wil je op je financier kunnen bouwen en als financier wil je erop vertrouwen dat een financiering wordt terugbetaald. Op dit snijvlak van vertrouwen opereer ik graag en help ik graag ondernemers om op een vertrouwde manier zaken te doen met financiers.

Ik heb mij in 2019 bij NLInvesteert aangesloten om dat NLInvesteert staat voor persoonlijke en betrokken begeleiding van ondernemers in financieringstrajecten. Daarbij onderscheid NLInvesteert zich door haar hoge kwaliteit van financieringsaanvragen en toont ook haar verantwoordelijkheid om ook na verstrekking van de financiering betrokken te blijven voor zowel de ondernemer als voor de financier/investeerder. “


Wij staan voor u klaar in Zeeland!

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.