Word partner
​​​​​​​van NLInvesteert
​​​​​​​

Word partner van NLInvesteert


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers in de regio mogelijk. Dat doen we door verschillende financieringsvormen te combineren tot een cofinanciering. Daarvoor werken we samen met banken, overheden, kredietunies, ontwikkelingsmaatschappijen en crowdfunders.  Wilt u ook partner worden van NLInvesteert en kunt u ons netwerk versterken, neem dan contact met ons op.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Accountants

NLInvesteert werkt graag nauw samen met de accountant van de ondernemer. We sluiten aan bij wat u al heeft gedaan voor de ondernemer (geen dubbelwerk, geen dubbele kosten). U blijft zelf in lead. Samen helpen we de ondernemer van A-Z. Vooraf maken we afspraken over wie wat doet. Download hier de samenwerkingsbrochure of neem direct contact met ons op.

Crowdfunders

Wilt u meer interessante financieringsvragen voorleggen aan uw investeerders? Wij zetten crowdfunding in als onderdeel van cofinanciering. Het publiek maakt het kapitaal mogelijk, wij verzorgen de kredietbeoordeling en de doorlopende monitoring inclusief rapportage.

Adviseurs

NLInvesteert werkt graag nauw samen met de adviseur van de ondernemer. We sluiten aan  bij wat u al heeft gedaan voor de ondernemer (geen dubbelwerk, geen dubbele kosten). U blijft zelf in lead. Samen helpen we de ondernemer van A-Z. Vooraf maken we afspraken over wie wat doet. Download hier de samenwerkingsbrochure of neem direct contact met ons op.

Banken

Heeft u kansrijke financieringsprojecten, maar is er onvoldoende eigen vermogen aanwezig? Laat dat niet de reden zijn om een project af te wijzen. Wij maken een combinatie van bancair en achtergesteld kapitaal mogelijk middels cofinanciering. Zo kunt u meer financieringsaanvragen honoreren en worden meer ondernemers geholpen.

Regionale overheid en ontwikkelingsmaatschappijen

Wilt u de lokale economie versterken? Wij presenteren u graag interessante financieringsaanvragen uit uw regio. Samen met u maken we groeikapitaal voor ondernemers in uw regio mogelijk. Wij verzorgen de kredietbeoordeling vooraf en gedurende de looptijd van de financiering en de doorlopende monitoring inclusief rapportage. 

Kredietunies

Wilt u het aantal financieringsaanvragen verhogen, zonder uw bestuur te belasten? Wij werken samen met diverse kredietunies. Daarbij verstrekken zij het geld en verzorgen wij de kredietbeoordeling zodat u tot een overwogen besluit kan komen. Na de financiering, gedurende de looptijd, verzorgen wij de doorlopende monitoring van de onderneming inclusief bijbehorende rapportages.