NLInvesteert Midden

Regiodirecteuren Gijsbert Boer, Hans Tabbernal en Stefan Alink heten u welkom! 


Financiering voor ondernemers in Midden Nederland

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als NLInvesteert organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Midden zijn wij uw contactpersoon.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Direct contact? 
Hieronder vindt u onze contactgegevens. Of vraag uw financiering direct aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

 

Uw gegevens


Regiodirecteuren Gijsbert Boer en Hans Tabbernal hebben hun samenwerking sinds het begin van 2019 in juni vastgelegd in een maatschap.
Gijsbert Boer
"Na een mooie carrière van ruim 20 jaar bij een van de grootbanken van Nederland, ben ik datgene blijven doen waar ik al die tijd al veel plezier aan beleefde. Namelijk ondernemers ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming. Ik ervaar de gesprekken met de ondernemer over alle facetten van zijn/haar onderneming altijd als zeer inspirerend. Als regiodirecteur Midden bij NLInvesteert zorg ik er met mijn kennis, creativiteit en gedrevenheid voor dat ondernemers op een passende manier gefinancierd worden. In mijn aanpak ben ik bovendien relatiegedreven. Ik blijf dan ook na de succesvolle transactie graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming."


Hans Tabbernal 
"Voor mij is er niets mooier dan het bedenken en vervolgens opzetten van een succesvolle financiering van een ondernemer die zijn toekomstdromen wil uitvoeren. Uitzoeken waarom het bedrijf iets wil, inschatten hoe de kansen liggen en hoe de concurrentie zal reageren en vervolgens alle belanghebbenden op 1 lijn krijgen zodat de financiering ook rond komt tegen goede voorwaarden."Hans Tabbernal


Stefan Alink
Mijn passie ligt in het oplossen van financieringsvraagstukken. Door het inzetten van mijn creativiteit, kennis, ervaring en netwerk weet ik complexe zaken te vertalen naar concrete oplossingen en de juiste partijen met elkaar te verbinden. Samen met het team van NLInvesteert zet ik mij in om ondernemers in de regio Midden te ondersteunen in de uitbouw van hun onderneming en de dromen en doelen te verwezenlijken. Na realisatie van een transactie blijf ik als sparringpartner uiteraard graag betrokken bij de onderneming."
Stefan Alink