Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert Midden

Regiodirecteuren Gijsbert Boer, Hans Tabbernal en Stefan Alink heten je van harte welkom! 

NLInvesteert Midden kenmerkt zich door een scherpe analyse van bedrijven en een goede inschatting van de financierbaarheid. Dit leidt tot een goede match met financiers. Daarnaast blijven zijn wij blijvend betrokkenheid nadat de financiering is verstrekt. Wij werken met veel plezier voor onze klanten en hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Midden Nederland


Ben jij ondernemer en heb jij behoefte aan financiering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als NLInvesteert Midden organiseren wij zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij jou in de buurt. Voor de regio Utrecht en omstreken zijn wij jouw contactpersoon. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Geheel vrijblijvend.


Gijsbert Boer
Hans Tabbernal


­+31 6 2336 2152
+31 6 5130 0876
Stefan Alink
+31 6 2204 2079

Cofinanciering maakt meer mogelijk


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. Dat noemen we cofinanciering, of ook wel stapelfinanciering of gestapeld financieren. Want één financieringssmaak voldoet vandaag de dag niet meer. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Je werkt aan jouw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

BMKB-C krediet aanvragen in Midden Nederland


Ondernemers met problemen door de coronacrisis, kunnen nu ook bij NLInvesteert regio Utrecht terecht voor een zogenaamde BMKB-C lening.

De overheid staat daarbij borg voor 75% van de financiering. Financiers mogen deze leningen op basis van de Borgstellingsregeling Midden en Kleinbedrijf-Corona (BMKB-C) niet zomaar verstrekken. NLInvesteert is door de rijksoverheid goedgekeurd om overbruggingsleningen te verstrekken aan deze speciale doelgroep.

Klant aan het woord

"Gijsbert en Hans hebben het ontzettend snel voor elkaar gekregen
om te bemiddelen voor ons bij onze huisbankier. Dit had onze
voorkeur in verband met lopende rekeningen. Maar in minder dan een
maand tijd hadden ze alles voor elkaar en was alles in kannen en
kruiken. Petje af! Super gehandeld."

Jan-Willem Overeem, Baarn
"Prima partij om mee samen te werken. Zij denken met je mee,
adviseren je met de keuze die belangrijk is voor de organisatie
en zorgen ervoor dat er een partij en/of partijen is/zijn die de
uitdaging (in geld) met je willen aangaan. M.a.w. zeer aan te bevelen."

John, Den Haag

Het verhaal van Gijsbert Boer

"Na een mooie carrière van ruim 20 jaar bij een van de grootbanken van Nederland, ben ik datgene blijven doen waar ik al die tijd al veel plezier aan beleefde. Namelijk ondernemers ondersteunen bij het uitbouwen van hun onderneming. Ik ervaar de gesprekken met de ondernemer over alle facetten van zijn/haar onderneming altijd als zeer inspirerend. Als regiodirecteur Midden bij NLInvesteert zorg ik er met mijn kennis, creativiteit en gedrevenheid voor dat ondernemers op een passende manier gefinancierd worden. In mijn aanpak ben ik bovendien relatiegedreven. Ik blijf dan ook na de succesvolle transactie graag betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming."

Blog Gijsbert Boer: Wat nou recessie?  ➝


Het verhaal van Hans Tabbernal

"Voor mij is er niets mooier dan het bedenken en vervolgens opzetten van een succesvolle financiering van een ondernemer die zijn toekomstdromen wil uitvoeren. Uitzoeken waarom het bedrijf iets wil, inschatten hoe de kansen liggen en hoe de concurrentie zal reageren en vervolgens alle belanghebbenden op 1 lijn krijgen zodat de financiering ook rond komt tegen goede voorwaarden."

Het verhaal van Stefan Alink

"Mijn passie ligt in het oplossen van financieringsvraagstukken. Door het inzetten van mijn creativiteit, kennis, ervaring en netwerk weet ik complexe zaken te vertalen naar concrete oplossingen en de juiste partijen met elkaar te verbinden. Samen met het team van NLInvesteert zet ik mij in om ondernemers in de regio Midden te ondersteunen in de uitbouw van hun onderneming en de dromen en doelen te verwezenlijken. Na realisatie van een transactie blijf ik als sparringpartner uiteraard graag betrokken bij de onderneming."

Blijf op de hoogte!

Naast het werk dat regiodirecteuren verzetten voor hun klanten, schrijven ze regelmatig interessante artikelen over actualiteiten. Benieuwd naar de artikelen? Bekijk ze hieronder:

Wij staan voor jou klaar in Midden Nederland!

Ben jij ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.