Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

NLInvesteert regio Haaglanden e.o.

Regiodirecteuren Thomas Frankhuizen heet je welkom!

De regio Haaglanden e.o. kenmerkt zich door een sterke en innovatieve economie waarin kleine en middelgrote bedrijven goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn veel sectoren en werkgebieden met hun eigen karakteristiek. Denk aan de tuinders in de gemeente Westland, de Veiligheidssector in de regio Den Haag en Yes!Delft als de motor van innovatie in Delft.

Met een vestiging in Den Haag kennen wij de regio Haaglanden e.o. als geen ander. Het succesvol aantrekken van financiering vraagt om een goede voorbereiding en gedegen analyse van jouw onderneming. NLInvesteert is gespecialiseerd in dit proces en heeft toegang tot een groot netwerk van geldverstrekkers en investeerders.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Haaglanden e.o.


NLInvesteert organiseert jouw zakelijke financiering vanaf € 250.000,=. Voor de regio Haaglanden e.o. zijn wij jouw contactpersonen. Ben je ondernemer en heb je behoefte aan financiering of wil je een check op jouw lopende financieringen? Vul dan bovenstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Thomas Frankhuizen
+316 129 757 15

            


          


Cofinanciering maakt meer mogelijk


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor jouw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. Jij werkt aan je droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij het beste past. Ook na verstrekking blijven wij actief betrokken voor de ondernemer, financier en investeerder.

MKB-financiering in Haaglanden


De MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. helpen om hun dromen waar te maken. Dat is waar wij naar streven. Waar wij energie van krijgen. En omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, zijn wij regionaal georiënteerd. Op deze wijze staan wij dichtbij de ondernemers en investeerders. Elk bedrijf kent zijn eigen levenscyclus met bijbehorende financieringsbehoefte. Wij zijn specialist in het in kaart brengen van de financieringsbehoefte en het combineren van verschillende financieringsoplossingen. Het geeft iedere keer weer enorm veel voldoening wanneer er een mooie transactie tot stand is gekomen. Hoe we dat precies doen, daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek.
Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van ondernemers. Wij ontzorgen je bij de organisatie van jouw financiering én helpen
jouw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de
duurzame relatie.Het verhaal van Thomas


“Ondernemen is het mooiste wat er is! Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om daarbij goede mensen om je heen te verzamelen. Mensen met andere kwaliteiten en andere inzichten, maar vooral ook mensen die je kunt vertrouwen. Daarbij is de focus op de lange termijn voor mij erg belangrijk. Met NLInvesteert, haar strategie, partners en investeerders, kan ik dit bieden. Mijn ambitie is om jouw sparringpartner op het gebied van financieringen te zijn. Samen brengen wij jouw bedrijf verder.

Wil jij van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden die NLInvesteert biedt? Neem gerust contact op. Graag kom ik bij je langs om jou en je onderneming te leren kennen."

Wij staan voor je klaar in Haaglanden e.o.

Ben je ondernemer en heb je zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat je contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.