Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

NLInvesteert regio Haaglanden e.o.

Regiodirecteur Greg Thorburn heet u welkom


De regio Haaglanden e.o. kenmerkt zich door een sterke en innovatieve economie waarin kleine en middelgrote bedrijven goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn veel sectoren en werkgebieden met hun eigen karakteristiek. Denk aan de tuinders in de gemeente Westland, de Veiligheidssector in de regio Den Haag en Yes!Delft als de motor van innovatie in Delft.


Met een vestiging in Den Haag kennen wij de regio Haaglanden e.o. als geen ander. Het succesvol aantrekken van financiering vraagt om een goede voorbereiding en gedegen analyse van uw onderneming. NLInvesteert is gespecialiseerd in dit proces en heeft toegang tot een groot netwerk van geldverstrekkers en investeerders.


Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Haaglanden e.o.


NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering vanaf EUR 250.000,=. Voor de regio Haaglanden e.o. ben ik uw contactpersoon. Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering of wilt u een check op uw lopende financieringen? Vul dan bovenstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met u op.

Greg Thorburn

+31 6 506 975 24

gthorburn@nlinvesteert.nl


               

Cofinanciering maakt meer mogelijk


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij het beste past. Ook na verstrekking blijven wij actief betrokken voor de ondernemer, financier en investeerder.

MKB-financiering in Haaglanden


De MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. helpen om hun dromen waar te maken. Dat is waar ik naar streef. Waar ik energie van krijg. En omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, zijn wij regionaal georiënteerd. Op deze wijze sta ik dichtbij de ondernemers en investeerders. Elk bedrijf kent zijn eigen levenscyclus met bijbehorende financieringsbehoefte. Ik ben specialist in het in kaart brengen van de financieringsbehoefte en het combineren van verschillende financieringsoplossingen. Het geeft iedere keer weer enorm veel voldoening wanneer er een mooie transactie tot stand is gekomen. Hoe we dat precies doen, daar vertel ik je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen

uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de

duurzame relatie.Het verhaal van Greg


Ondernemend

"Impact door verbinding! Als zelfstandig ondernemer binnen NLInvesteert maak ik graag de verbinding tussen ondernemer, financier en investeerder om groeiplannen voor het MKB mogelijk te maken. Dit doe ik samen met een team van gedreven professionals die iedere dag bezig zijn om onze klantbeloftes waar te maken.


Lange termijn relatie

Door gebruik te maken van mijn netwerk en ervaring word ik blij als ik voor MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. de beste financieringsoplossing kan regelen. Ook na de verstrekking van de financiering blijf ik betrokken voor zowel de ondernemer, investeerder en financier. Ik bouw graag aan vitale lange termijn relaties.


Wilt u van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden die NLInvesteert biedt? Neem gerust contact met mij op. Graag kom ik bij u langs om u en uw onderneming te leren kennen.​​​​​​​"

Ik sta voor u klaar in Haaglanden e.o.

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf?​​​​​​​ Neem direct vrijblijvend contact met mij op, of laat uw contactgegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.