Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

NLInvesteert regio Haaglanden e.o.

Regiodirecteuren Greg en Thomas heten u welkom!


De regio Haaglanden e.o. kenmerkt zich door een sterke en innovatieve economie waarin kleine en middelgrote bedrijven goed vertegenwoordigd zijn. Er zijn veel sectoren en werkgebieden met hun eigen karakteristiek. Denk aan de tuinders in de gemeente Westland, de Veiligheidssector in de regio Den Haag en Yes!Delft als de motor van innovatie in Delft.


Met een vestiging in Den Haag kennen wij de regio Haaglanden e.o. als geen ander. Het succesvol aantrekken van financiering vraagt om een goede voorbereiding en gedegen analyse van uw onderneming. NLInvesteert is gespecialiseerd in dit proces en heeft toegang tot een groot netwerk van geldverstrekkers en investeerders.


Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de regio Haaglanden e.o.


NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering vanaf EUR 250.000,=. Voor de regio Haaglanden e.o. zijn wij uw contactpersonen. Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering of wilt u een check op uw lopende financieringen? Vul dan bovenstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


Greg Thorburn Thomas Frankhuizen

+31 6 506 975 24   +31 612 975 715

gthorburn@nlinvesteert.nl   tfrankhuizen@nlinvesteert.nl


            Cofinanciering maakt meer mogelijk


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij het beste past. Ook na verstrekking blijven wij actief betrokken voor de ondernemer, financier en investeerder.

MKB-financiering in Haaglanden


De MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. helpen om hun dromen waar te maken. Dat is waar wij naar streven. Waar wij energie van krijgen. En omdat bedrijfsfinanciering maatwerk is, zijn wij regionaal georiënteerd. Op deze wijze staan wij dichtbij de ondernemers en investeerders. Elk bedrijf kent zijn eigen levenscyclus met bijbehorende financieringsbehoefte. Wij zijn specialist in het in kaart brengen van de financieringsbehoefte en het combineren van verschillende financieringsoplossingen. Het geeft iedere keer weer enorm veel voldoening wanneer er een mooie transactie tot stand is gekomen. Hoe we dat precies doen, daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen

uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de

duurzame relatie.Het verhaal van Greg


Ondernemend

"Impact door verbinding! Als zelfstandig ondernemer binnen NLInvesteert maak ik graag de verbinding tussen ondernemer, financier en investeerder om groeiplannen voor het MKB mogelijk te maken. Dit doe ik samen met een team van gedreven professionals die iedere dag bezig zijn om onze klantbeloftes waar te maken.


Lange termijn relatie

Door gebruik te maken van mijn netwerk en ervaring word ik blij als ik voor MKB ondernemers in de regio Haaglanden e.o. de beste financieringsoplossing kan regelen. Ook na de verstrekking van de financiering blijf ik betrokken voor zowel de ondernemer, investeerder en financier. Ik bouw graag aan vitale lange termijn relaties."


Het verhaal van Thomas


“Ondernemen is het mooiste wat er is! Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om daarbij goede mensen om je heen te verzamelen. Mensen met andere kwaliteiten en andere inzichten, maar vooral ook mensen die je kunt vertrouwen. Daarbij is de focus op de lange termijn voor mij erg belangrijk. Met NLInvesteert, haar strategie, partners en investeerders, kan ik dit bieden. Mijn ambitie is om jouw sparringpartner op het gebied van financieringen te zijn. Samen brengen wij jouw bedrijf verder.


Wilt u van gedachten wisselen over de vele mogelijkheden die NLInvesteert biedt? Neem gerust contact met ons op. Graag komen wij bij u langs om u en uw onderneming te leren kennen.​​​​​​​"

Wij staan voor u klaar in Haaglanden e.o.

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf?​​​​​​​ Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.