NLInvesteert Almere

Regiodirecteur Siomara de Getrouwe-Spalburg heet u van harte welkom!

Almere is een jonge, dynamische stad dat bruist van ondernemerschap. Er wordt volop geïnvesteerd, geïnnoveerd en ontwikkeld. Verschillende ondernemers met uiteenlopende financieringsbehoeften. Als NLI Almere zijn wij gespecialiseerd in het combineren van financieringsoplossingen voor bedrijfsfinanciering. Wij maken groei bij ondernemers mogelijk.

Bedrijfsfinanciering Almere


U bent ondernemer en u heeft behoefte aan bedrijfsfinanciering? Wij organiseren zakelijke financiering bij u in de buurt, vanaf € 250.000,-. Voor de regio Almere ben ik uw contactpersoon. U kunt uw contactgegevens achterlaten of direct contact met mij opnemen. In beide gevallen geheel vrijblijvend.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Siomara de Getrouwe- Spalburg
+31 6 1208 9490

Zakelijke financiering in Almere


Bedrijfsfinanciering is maatwerk. En die financiering moet bereikbaar zijn voor ondernemers, vinden wij. Mede daarom zijn we regionaal georganiseerd. Zo ook in Almere. Op deze manier staan we dichtbij ondernemers, accountants én investeerders. We kennen de financieringsmarkt tot in de puntjes en maken hier optimaal gebruik van. Door nauwe samenwerking met bestaande adviseurs en accountants van ondernemers, komen we tot de beste financieringsoplossingen. Met persoonlijke betrokkenheid en een slimme werkwijze maken we bedrijfsfinanciering voor het MKB in Almere en omgeving bereikbaar. Hier vertellen we u heel graag meer over. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Cofinanciering is de sleutel


Tegenwoordig lopen financieringsmogelijkheden ontzettend uiteen. En dat is maar goed ook, want één financieringssmaak volstaat niet meer. Het combineren van verschillende kapitaalsoorten noemen we cofinanciering. Met onze financieringspartners maken wij iedere vorm van (gecombineerde) financiering mogelijk. Wij bieden ondernemers één loket voor meer dan vijftig financieringsmogelijkheden. Groeikaptiaal en vastgoedfinanciering vormen de kern van onze activiteiten. Na een grondige analyse gaan we op zoek naar de best passende financieringsmix voor u als ondernemer.
Bereikbare bedrijfsfinanciering

Wij geloven in bereikbare bedrijfsfinanciering voor ondernemers. We opereren landelijk, maar hebben een regionale en persoonlijke aanpak. Ga met ons in gesprek en we geven je een eerlijk en onafhankelijk advies.

Snel, flexibel en transparant financieren


De financieringsmarkt ontwikkelt zich in een razend tempo. Investeringen in FinTech bedrijven werpen hun vruchten af. Met als resultaat: snelle, flexibele en transparante bedrijfsfinancieringen. Als ondernemer hoort u op basis van transactiegegevens binnen een paar minuten of u in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat financieren weer wordt waar het voor is bedoeld: ondernemen. En van die ontwikkelingen maken wij als financieringsspecialisten optimaal gebruik - voor iedere groeiambitie een passende financiering.

We staan voor u klaar in Almere


Ondernemers die zich al een paar jaar bewezen hebben en een financieringsbehoefte hebben van meer dan EUR 250.000 willen wij financieren. Via onze partners, via ons eigen platform of een combinatie ervan. Bent u ondernemer in Almere of omgeving, wilt u groeien en heeft u zakelijke financiering nodig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, of laat uw contactgegevens achter. Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op.


Het verhaal van Siomara
"Als adviseur kwam ik het te vaak tegen, ondernemers die groei binnen de onderneming willen realiseren maar niet weten op welke wijze zij hun plannen het beste kunnen financieren. Welke financieringsvorm past het beste bij de onderneming? Waar haal ik mijn financiering vandaan? En hoe krijg ik echt een onafhankelijk advies? NLI gaat verder dan alleen het bemiddelen bij een bedrijfsfinanciering. Wij bieden ondernemers een volledig traject. Van voorbereiden van de financiering (Fit voor Finance) tot aan advisering gedurende de looptijd van de financiering (Regie & Advies). Zo worden duurzame relaties opgebouwd!"