Fundfestival 2020: OPNIEUW OP KOERS


Maximum aantal deelnemers bereikt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.


Het Fundfestival 2020 krijgt een bijzonder karakter. Nlgroeit en NLInvesteert slaan de handen ineen en organiseren voor u een programma vol inspiratie, ontmoeting én ontspanning.


Het thema

Het niet over de impact van corona hebben, is bijna onmogelijk. Dan zouden we de lastige werkelijkheid van vandaag negeren. Maar we richten ons tijdens het Fundfestival 2020 vooral op de toekomst. Wat vraagt ondernemen anno nu? En vooral: wat is er vandaag nodig om van mórgen een succes te maken?


Datum en locatie

Het Fundfestival 2020 vindt op 9 september plaats. Het wordt anders dan anders. Vanwege corona kunnen we fysiek maar een beperkt aantal ondernemers ontvangen. Daarom hebben we dit jaar een hybride variant bedacht, met een combinatie van (een beperkt aantal) gasten op locatie in Amersfoort en via online streaming / video conferencing. U kunt uw voorkeur bij aanmelding aangeven.


Het programma (alle onderdelen zijn zowel online als op locatie bij te wonen)

We gaan in gesprek met inspirerende key note speakers Bas van der Veldt (CEO AFAS. Hij wist zijn bedrijf met meer dan 700% te laten groeien) en Monique Ansink (eigenaar Jumbo Cargo Products. Zij zette als internationale zakenvrouw midden in de coronacrisis een nieuwe productlijn op). Na deze keynotes gaan we met elkaar in gesprek, tijdens rondetafelgesprekken. Na de uitsmijter van onze mystery guest sluiten we het event af op het netwerkplein.


  • 14:30 uur ontvangst;
  • 15:00 uur plenair programma met keynote sprekers;
  • 16:00 uur rondetafelgesprekken;
  • 17.00 uur slotstuk met Mark Tuitert;
  • 17:30 uur netwerken op netwerkplein.


Met dank aan onze partners:

Bekijk de aftermovies van de laatste 2 edities van het Fundfestival hieronder

​​​​​​​