Regiodirecteur uitgelicht: Paul Tolboom

Regiodirecteur NLInvesteert Midden-Gelderland


Sinds mei 2019 is Paul Tolboom aangesloten bij NLInvesteert als regiodirecteur Midden-Gelderland. Hieronder stelt hij zich kort voor.

Mijn naam is Paul Tolboom. Ik ben 56 jaar en woon in Zevenaar. Ik heb mij sinds mei vorig jaar aangesloten bij NLInvesteert. In de periode daarvoor heb ik ruim 30 jaar bij verschillende banken gewerkt in de zakelijke markt. Ondernemers helpen op het gebied van financiering vond ik een van de leukste onderdelen van mijn werk. Mijn bedrijfskundige achtergrond was hierbij een voordeel. Hierdoor gaan gesprekken veelal niet alleen over financiële diensten, maar ook over andere thema’s waar ondernemers tegenaan lopen, zoals het veroveren van nieuwe markten, duurzaamheid, personeelsproblematiek, enzovoort. Begin vorig jaar heb ik besloten om de bakens te verzetten.

Nadat ik verschillende mogelijkheden heb onderzocht, kwam ik in contact met NLInvesteert, een nog relatief jonge organisatie met ambitie. Dat sprak mij aan. Belangrijk voor mij was om mij aan te sluiten bij een organisatie die kwaliteit nastreeft en waar ik daarnaast de mogelijkheid heb om met collega’s te  sparren om tot het beste resultaat te komen. Deze aspecten heb ik gevonden bij NLInvesteert en inmiddels kan ik bevestigen dat het de juiste keuze was. Verder biedt de combinatie van het vervullen van de regisseursrol op het gebied van bedrijfsfinanciering en een eigen investeerdersplatform een unieke mogelijkheid om ondernemers te helpen die een tekort aan risicodragend kapitaal hebben. Een belangrijk unique selling point van NLInvesteert. Ondernemers uit de regio Midden-Gelderland met een goed plan help ik graag met het organiseren van een passende financiering.

Ben je ondernemer in Midden-Gelderland en heb je behoefte aan bedrijfsfinanciering? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. 


Direct contact? Bel mij op
06 53 332 242 of mail naar ptolboom@nlinvesteert.nl.