Hoe weet NLInvesteert zich te onderscheiden?

Lex van Teeffelen over NLInvesteert in AEX factor

Op 7 mei jongstleden stond het thema crowdfunding centraal in de AEX factor, een wekelijks radioprogramma van BNR over beleggen en vermogen opbouwen. In de uitzending 'Investeren in crowdfunding: alternatief voor beleggen en sparen?' was Lex van Teeffelen, lector mkb-financiering aan de Hogeschool Utrecht, te gast om te praten over de risico's en de kansen die crowdfunding biedt voor investeerders en ondernemers.

In de uitzending van BNR geeft Van Teeffelen aan zelf ook een crowdfunding portfolio te bezitten op veel platforms, om zodoende van binnenuit te bekijken wat er gebeurt. Op de vraag welke platforms Van Teeffelen goed vindt, noemt hij October en NLInvesteert. 

Over NLInvesteert zegt van Teeffelen:

"En een andere die ik heel goed vind, is NLInvesteert. Die geeft een hele goede risicoanalyse. Je ziet aan alles dat dit professionals zijn. En ze blijven de ondernemer volgen. En het gaat niet alleen om geld vaak. Het gaat ook om een deel smartfunding. Je moet ook intelligentie inbrengen en begeleiding geven aan die ondernemer. Zelfs ondernemers die doorgroeien. Want het is allemaal nieuw voor ze. Dus het is niet alleen geld, het is vaak ook kennis, ervaring, en dat doen zij. En daardoor weet het platform een gemiddeld rendement van 8,5% te halen, en dat is niet verkeerd.”

Bij NLInvesteert zien we risicobeoordeling en -beheersing als het hart van onze dienstverlening. Blijvende betrokkenheid is daar een onderdeel van. Niet alleen richting onze investeerders maar ook in onze verantwoordelijkheid naar de ondernemers die we financieren en onze financieringspartners die optreden als (co)financier. We zijn de heer Van Teeffelen zeer erkentelijk voor de manier waarop hij onze dienstverlening onder woorden heeft gebracht.

Zelf de uitzending van de AEX Factor terugluisteren? Dit kan via de website van BNR of via Spotify.

Meer informatie over onze portefeuilledetails.
Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl