NLInvesteert ontvangt Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB


11-06-2021, Den Haag. Gisteren ontvingen de eerste adviseurs uit handen van staatssecretaris Mona Keijzer het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB voor ondernemers. NLInvesteert behoort tot de kopgroep en Niels Doorenspleet had de eer om als eerste NLI-collega persoonlijk zijn registratie te ontvangen.


Het keurmerk omvat een gedragscode waarin afspraken zijn vastgelegd over transparantie van tarieven, vertrouwelijkheid en het dienstverleningsproces door financieringsadviseurs. Ook is in samenwerking met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) een onafhankelijk Klachtenloket voor organisaties met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB opgezet.


Voor NLInvesteert is het een bevestiging van de integriteit en professionaliteit die de organisatie nastreeft. “Ondernemers die ons vragen hun financiering te regelen, kunnen dit zien als een extra garantie van de zorgvuldigheid waarmee we werken”, zegt Dirkjan Takke van NLInvesteert. “Eerder ontvingen we al het keurmerk Erkend Financier MKB, voor de inzet van ons investeerdersplatform als onderdeel van de financieringsoplossingen die we onze klanten bieden. Voor ons is dit nieuwe keurmerk opnieuw een bevestiging dat we onze dienstverlening deugdelijk hebben ingericht.”


Een adviesorganisatie met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB, zorgt dat haar klanten volledig worden geïnformeerd over het aanvraagproces, de duur en de kosten. Zij zorgt ook dat de klant op de hoogte is van alle details van de gekozen oplossing en de aanbieder(s). Een organisatie met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB wijst de klant op risico’s verbonden aan de verstrekte adviezen en verkochte of geadviseerde producten en diensten.


De Stichting MKB Financiering is de initiator van het keurmerk. Lees het persbericht over de lancering van het Keurmerk hier.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl