Erkenningen financieringsmarkt


NLInvesteert ontving over 2019 een drietal erkenningen vanuit de markt voor onze dienstverlening. En daar zijn we trots op! We zien deze onderscheidingen als een aanmoediging om onze focus op kwaliteit (‘quality before speed’) ook in 2020 en volgende onverminderd vast te houden.

IEX


Van de beleggerswebsite IEX ontvingen we de onderscheiding “beste keuze” voor ons platform www.nlinvesteert.nl. Wat houdt dat in? Dat we werken aan verbetering van onze dienstverlening. Daarbij wordt gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, begrijpelijkheid en value for money. De IEX Gouden Stier Beste Keuze komt tot stand op basis van verschillende criteria: 

"Bij de beoordeling kijken we naar de omvang van het aanbod, spreiding over sectoren, kwaliteit van het aanbod, kosten, zekerheden, informatie over de investeringen en transparantie over risico's en rendementen."

Crowdfundingcijfers.nl


De website crowdfundingcijfers.nl rapporteerde de prestaties over 2019 van alle platformen die in Nederland actief zijn en geregistreerd zijn bij de Autoriteit Financiële Markten. Samen met de notering van het hoogste netto rendement, ontvingen we als NLInvesteert de awards “snelle groeier” en “transparante portefeuille”.


Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl