Inschrijven voor de investeerdersbijeenkomst op 17 mei 2023 is helaas niet meer mogelijk.


Mocht u naar aanleiding van de nog te publiceren investeringskansen Europe Cycle Company B.V. en Basecamp eco-resorts B.V. graag kennis willen maken met de ondernemers, dan kunt u mailen naar info@nlinvesteert.nl.

Europe Cycle Company B.V.
Europe Cycle Company B.V. (ECC) bestaat sinds 2007 en is gespecialiseerd producent van e-bikes en e-bakfietsen met de merknamen Vogue Bike, Troy en Diablo. De verkoop verloopt via een uitgebreid netwerk van erkende dealers (meer dan 650 “branded” dealers in Nederland, Duitsland en België), altijd dicht bij de klant in de buurt. Kwaliteit, gemak, uitstraling en betaalbaarheid, is waar ECC voor staat. De succesvolle onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke groei van de omzet laten zien en voor 2023 en de volgende jaren wordt op verdere groei van de omzet ingezet. Enerzijds door toename van de omzet binnen Nederland, maar ook door uitbreiding van de aanwezigheid in het buitenland (Europa). De marktpotentie is meer dan toereikend om deze groeiambities te kunnen realiseren. U krijgt als investeerder de mogelijkheid om een achtergestelde lening te verstrekken. Klik hier voor meer informatie over Vogue Bike. 

Basecamp eco-resorts B.V. 
Basecamp eco-resorts is ontwikkelaar en exploitant van duurzame vakantieparken op unieke locaties wereldwijd. Basecamp laat zien dat (eco)toerisme zowel klimaatpositief als winstgevend kan zijn. Basecamp eco-resorts begon twee jaar geleden in IJmuiden, waar een ongebruikte parkeerplaats aan zee werd omgetoverd in een uniek vakantiepark, waar men inmiddels 15.000 gasten per jaar ontvangt. Op dit moment hebben ze concreet een viertal locaties in bezit om ook hier unieke vakantieparken te bouwen conform wat ontwikkeld is in IJmuiden. De 4 locaties bevinden zich in Sardinië, Bali, Tanzania: één resort aan de kust vlakbij Dar es Salaam en één op Mafia Island (ook wel ‘het ongerepte zusje van Zanzibar’ genoemd). De locaties zijn allemaal uniek en bevinden zich in een schitterende omgeving. De markt voor eco-tourisme groeit en Basecamp heeft een unieke aanpak en bewezen track record. Dat maakt dit een interessante mogelijkheid voor u als investeerder om te participeren. Klik hier en hier voor meer informatie over Basecamp.