Welkom Conceptbenefits relatie!

Als ondernemer werkt u aan een droom en wij helpen u aan de juiste bedrijfsfinanciering

Om groeiambities en doelstellingen te behalen, is het van belang tijdig een financieringsspecialist te betrekken bij aankomende investeringsplannen. Wij, bij NLInvesteert, ontzorgen u tijdens het gehele financieringsproces. Een zorgvuldige voorbereiding met de juiste professionals zal leiden tot een succesvolle financiering. De samenwerking tussen NLInvesteert en Conceptbenefits brengt een aantal voordelen voor u als MKB ondernemer met zich mee.

De voordelen van de samenwerking tussen NLInvesteert en Conceptbenefits

  • Een uitgebreide intake (gratis). U bepaalt een eventueel vervolg
  • Analyse op strategisch en financieel vlak uitgevoerd door professionals
  • Gereduceerde tarieven als klant van Conceptbenefits
  • De beste financieringsoplossing wordt nagejaagd
  • Partner voor de lange termijn met doorlopende betrokkenheid

Wij zijn gecertificeerd door de onafhankelijke stichting MKB Financiering.

Bedrijfsfinanciering nodig?

Bent u MKB ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Wij, Greg en Thomas, zijn uw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Geheel vrijblijvend.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.


Greg Thorburn Thomas Frankhuizen

gthorburn@nlinvesteert.nl  tfrankhuizen@nlinvesteert.nl

+31 6 506 975 24  +31 612 975 715                Over NLInvesteert

NLInvesteert gelooft in het belang van bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseren wij zakelijke financiering bij ondernemers in de buurt. Ondernemers maken hun dromen waar en een breed spectrum van financiers levert haar bijdrage. Daarnaast ontvangen private investeerders (equity/achtergestelde leningen) een goed rendement op hun vermogen. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit proces, zodat u zich kunt richten op de verdere ontwikkeling van uw bedrijf.

Over Conceptbenefits

Conceptbenefits is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB-bedrijven. Conceptbenefits ondersteunt bedrijven op alle vlakken rondom (verzekerde) arbeidsvoorwaardenregelingen. Dit bedrijf is nog vrij nieuw, maar hun team bestaat uit zeer ervaren medewerkers met brede expertise. Door onze ervaring en ons zeer uitgebreide Söderberg & Partners Netwerk is het mogelijk om onze dienstverlening volledig te laten aansluiten op uw wensen.

Samenwerking NLInvesteert en Conceptbenefits

Conceptbenefits en NLInvesteert strijden samen voor het ontzorgen en helpen van de MKB-ondernemers. Doordat Conceptbenefits de juiste financieringsbehoefte invullen niet eenvoudig vindt is de samenwerking met NLInvesteert ontstaan. Wij zijn een partij die de markt goed kent. Wij kunnen u professioneel adviseren en begeleiden bij uw financieringsvraagstukken.

Als ondernemer komt u in aanmerking wanneer u:

  • een MKB-bedrijf met groeiambities bent;
  • een MKB- bedrijf met een positief bedrijfsresultaat bent;
  • een minimale financierinsbehoefte van €250.000,= heeft;
  • de financiering van zakelijk vastgoed voor eigen gebruik, commercieel vastgoed en projectontwikkeling nodig heeft. Tot zelfs 100% van uw financieringsbehoefte. Dit is uniek in de Nederlandse markt.

Blijvend betrokken

Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie.