Een bedrijfslening als groeifinanciering

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Bedrijfslening


Een bedrijfslening voor de groei van uw bedrijf

Als uw onderneming groeit, kan het zo zijn dat u een bedrijfslening nodig hebt voor de financiering van uw werkkapitaal. Alternatieven voor de traditionele bankfinanciering, zoals informele investeerders, participaties of een achtergestelde lening, worden steeds belangrijker. In het geval van cofinanciering, worden traditionele en alternatieve financiering gecombineerd in één bedrijfslening voor uw totale financieringsbehoefte. 


Wij staan naast u als ondernemer

In deze tijden is een zakelijke lening aanvragen een specialisme. De onderhandelingen met de bank over een zakelijk krediet en het combineren van financieringsvormen vergt expertise en ervaring. De specialisten van NLInvesteert behartigen de belangen van u als ondernemer en wij ontzorgen u volledig in het aanvragen van een zakelijke lening. 


Bij het aanvragen van een lening kunt u een hoge mate van betrokkenheid verwachten van NLInvesteert. Het is onze taak om kritisch met u mee te kijken. Zodat u uw ondernemersdromen waar kunt maken en tegelijkertijd met ontspanning aan de rente- en aflossingsverplichtingen kan voldoen.


De verschillende financieringsvormen voor uw bedrijfslening

Hoewel de traditionele banklening en lease nog altijd de populairste financieringsvormen zijn, winnen alternatieve financieringsvormen steeds meer terrein. In onderstaand model (Financieringsmonitor 2018, CBS) zien we dat de achtergestelde lening en het betrekken van informele investeerders een groter aandeel krijgen in de financieringsmix van bedrijfsleningen. Het stapelen van deze vormen van financiering noemen we cofinanciering. NLInvesteert is gespecialiseerd in cofinanciering. Als regisseur van bedrijfsleningen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing voor de ontwikkeling van uw bedrijf.


Bron: Financieringsmonitor 2018, CBS. 

NLInvesteert als regisseur van uw bedrijfslening

NLInvesteert B.V. heeft zich met een team van 30 professionals gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsleningen en kapitaal voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Als regisseur van bedrijfsleningen combineert NLInvesteert B.V. vanuit een zorgvuldige risicobeoordeling, verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossing. U wordt volledig ontzorgd. Zo kan uw bedrijf zich blijven ontwikkelen, een grote groep van financiers levert haar bijdrage en ook onze investeerders staan voor u klaar.

Vraag hier uw bedrijfslening aan!

Ga naar het aanvraagformulier en vul uw gegevens in. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op.