SNAP Fitness

Financiering nieuwe vestiging (Den Haag).

LogoIn het kort

Kredietnemers:

FEB Holding B.V., FEB 247 B.V., FEB 247 Participatie 1 B.V. (investeerder bekend bij NLInvesteert), FEB 247 Den Haag B.V. 

Doel:Financiering werkkapitaal (opstart nieuwe vestiging) en verbouwing/aanpassing huurpand 
Locatie:Den Haag
Ondernemers:

Theo Vermeeren en Han Walet

Financieringsbehoefte:

EUR 660.000,=, waarvan EUR 275.000,= via investeerders NLInvesteert

Ticketgrootte:EUR 1.000,=
Risico:4 op een schaal van 5 
Financieringsvorm:Lening
Vergoeding

10% rente per jaar  

Betaling rente:Per maand 
Looptijd:60 maanden
Aflossingsschema:Annuïtair, de aflossingen starten na 6 maanden
Financieringspartner:

Geldvoorelkaar, leasemaatschappij en Co-investeerder

Deze financiering wordt als cofinanciering verstrekt, in samenwerking met partnerplatform Geldvoorelkaar. De voorwaarden van de lening en de uitgangspunten op de website van NLInvesteert en Geldvoorelkaar zijn hetzelfde. Dat geldt ook voor de geboden zekerheden. Dit is middels een intercreditor-overeenkomst vastgelegd.

Wat vindt NLInvesteert?

SNAP Fitness beoogt een goed gestructureerde en continue financieringsoplossing voor de financiering van haar uitbreidingsplannen in de Benelux. Het doel is namelijk om te groeien van 10 vestigingen nu naar 50 vestigingen in 2021. NLInvesteert is gevraagd om invulling te geven aan de bijbehorende financieringsstructuur. Onderstaand voorstel betreft de financiering van een nieuw te openen vestiging in Den Haag.

Van elke nieuwe vestiging is een 5-jaars prognose beschikbaar en is op voorhand bekend dat 60% van de financieringsbehoefte wordt ingevuld met aandelenkapitaal en lease. Het restant (EUR 275.000,= voor de nieuwe vestiging in Den Haag) wordt ingevuld met een lening van investeerders, via het platform van NLInvesteert. Deze lening is voor circa 60% gedekt middels zekerheden.

Een mooie kans om te investeren in een jong en snelgroeiend bedrijf, dat inmiddels een positieve EBITDA realiseert en waarvan de winstgevendheid verder toeneemt. 

Wilt u meer weten over dit project?

Bent u benieuwd naar de achtergronden en de uitgebreide analyse van dit project? Log dan nu in.