Renovita Realty B.V. II

Financiering aankoop en verbouwing van pand in Den Haag. Eerste hypotheek.

In het kort

Kredietnemer:

Renovita Realty B.V.

Doel:

Financiering aankoop en verbouwing appartement

Ondernemer:

Erik Akhabekyan en Aren Galstian

Financieringsbehoefte:

EUR 400.000,=, waarvan EUR 343.000,= via investeerders NLInvesteert 

Ticketgrootte:

EUR 1.000,=

Risico:

3 op een schaal van 5 

Financieringsvorm:

Lening

Vergoeding

7,25% rente per jaar

Betaling rente:

Per maand 

Looptijd:

9 maanden

Aflossingsschema:

De lening wordt in zijn geheel op einddatum afgelost

Wat vindt NLInvesteert?

De twee ervaren ondernemers van Renovita Realty hebben een stevig trackrecord. Inmiddels is een 30-tal vastgoedprojecten gerealiseerd. Vrijwel alle projecten zijn weer verkocht met een goed rendement.

De ondernemers willen ook de komende jaren 5 á 6 projecten per jaar realiseren, waarbij hun focus vooral op en rond Rotterdam en Den Haag ligt.

Als NLInvesteert hebben we al jaren goede ervaringen met deze twee ondernemers. Er zijn sinds medio 2017 met financiering via NLInvesteert 6 panden succesvol aangekocht, verbouwd en weer verkocht. Wij hebben in deze periode een goede indruk van de ondernemers gekregen; gemaakte afspraken zijn steeds correct nagekomen. 

Voor de aankoop en verbouwing van een appartement in Den Haag vraagt men nu een financiering van EUR 343.000,=. Voor investeerders via NLInvesteert biedt dit de kans om een goed rendement te realiseren op een lening die volledig is gedekt met een eerste hypotheek. Loan-to-value circa 76% o.b.v. verwachte verkoopwaarde na verbouwing. Looptijd is 9 maanden.

Impact Corona
De ondernemers geven aan dat de oververhitting van de markt van voor Corona iets is afgezwakt. De stijging van de marktprijzen is iets minder, maar nog steeds groeiend. Ook voor de komende tijd verwacht men deze trend. Dit wordt onderschreven door de ons bekende makelaars.

Wilt u meer weten over dit project?

Bent u benieuwd naar de achtergronden en de uitgebreide analyse van dit project? Log dan nu in.