CorthoGreen B.V.

Aankoop groter bedrijfspand

In het kort

Logo

Geldnemer:

Huntink Holding B.V., CorthoGreen B.V. en Hupackso B.V.

Doel:Aankoop groter bedrijfspand
Locatie:Gaanderen
Ondernemers:

de heren Theo Huntink, Corné Huntink en Thomas Huntink

Financieringsbehoefte:EUR 750.000,=, waarvan EUR 150.000,= middels private investeerders en EUR 600.000,= bancair
Ticketgrootte:EUR 1.000,=
Risico:3 op een schaal van 5 
Financieringsvorm:Lening
Rente op lening8% per jaar
Betaling rente:Per maand 
Looptijd:8 jaar 
Aflossingschema:Annuïtair, aflossingen starten per 01-01-2018 

Wat vindt NLInvesteert?

CorthoGreen timmert al jaren aan de weg op het gebied van groene reclame- en promotieartikelen. Bedrijven kunnen in hun communicatie, met de producten van CorthoGreen duurzaamheid uitstralen om zodoende hun omzet effectief te verbeteren. CorthoGreen ziet haar afzet dan ook gestaag doorgroeien. Theo Huntink kent de markt van bloem- en plantzaden als geen ander en zijn zoons zijn van jongs af aan hierin meegenomen.

Om ruimte te creëren voor de verdere uitrol van hun activiteiten is de onderneming toe aan een ruimere huisvesting; plannen die ook worden ondersteund door de huisbank van de onderneming. Om de aankoop van een ruimer bedrijfspand mogelijk te maken vraagt men naast een bancaire financiering een lening van investeerders.

De combinatie van een goed trackrecord en financiële performance, ervaring in de markt en een bedrijfsnaam die in de Europese markt goed bekend staat, maakt dat wij deze investering ondersteunen. Voor investeerders een mooie mogelijkheid om te investeren in een solide MKB-onderneming met een goed risicoprofiel tegen een mooi rendement. De kritische prestatie indicatoren waarin NLInvesteert de onderneming zal blijven volgen zijn de brutowinstmarge en de omzetontwikkeling.

Wilt u meer weten over dit project?

Bent u benieuwd naar de achtergronden en de uitgebreide analyse van dit project? Log dan nu in.