"Dankzij NLInvesteert was de financiering in een kwartier rond"


Ondernemers met een goed plan of een visie willen vooruit. Om dat te kunnen doen, zijn financiers die ook geloven in het plan onontbeerlijk. Helaas ontbreekt het daar wel eens aan. NLInvesteert zorgt ervoor dat plannen wél verwezenlijkt worden.


NLInvesteert is landelijk actief en heeft een vestiging in Uden, NLInvesteert Oost-Brabant. Regiodirecteur Jan de Kleijne helpt ondernemers bij hun financieringsvraagstukken. “Anno 2018 ga je als ondernemer niet alleen naar de huisbank, maar kijk je verder om je visie te realiseren. Ik maak mee dat een bank ‘nee’ zegt tegen een plan, maar zodra wij helpen wordt het vaak een ‘ja’. NLInvesteert zorgt dat het plan wordt opgesteld met informatie die de investeerder wil weten. Zo zien investeerders de kansen van het plan en krijgt de ondernemer de benodigde financiering.”


Van nee naar ja

Jan weet wat de ondernemer én de investeerder belangrijk vinden. Hij heeft bijvoorbeeld veel ervaring opgedaan bij Rabobank Nederland, waar hij lokale Rabobanken begeleidde bij de analyse en uitwerking van complexe financieringsaanvragen. Ook als eigenaar van De Kleijne & Janssen in Uden boog hij zich over de meest uiteenlopende financieringsvraagstukken. Dat zorgt ervoor dat Jan meedenkt met de ondernemer en investeerders een zorgvuldige afweging van risico en rendement biedt. Jan: “Daarnaast heeft NLInvesteert een groot netwerk van investeerders en combineren wij financieringsvormen. Dus de ondernemer is niet afhankelijk van één huisbankier.”


Zij gingen u voor

NLInvesteert heeft al diverse noemenswaardige investeringen begeleidt. Jan noemt de nieuwe laser-snijmachine voor Metaal Techniek Uden en verzelfstandiging van de onderneming, die kon worden gerealiseerd dankzij een uitbreidingsfinanciering van NLInvesteert, in samenwerking met de Rabobank. Een ander voorbeeld betreft Astro Spatial Audio uit Odiliapeel, dat professionele audiosystemen voor onder andere musicalproducties levert. “Dankzij NLInvesteert was de financiering in een kwartier rond, ongelooflijk snel”, blikt Jan tevreden terug. “De investeerders geloven rotsvast in deze ondernemingen!”


Ook mooie plannen en gevestigd in Oost-Brabant?

Bel Jan de Kleijne: 0413-78 210 8

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl