BARNEVELD / ZEIST - Triodos Bank en platform voor cofinanciering NLInvesteert gaan samenwerken bij het financieren van het midden- en kleinbedrijf.

Met de samenwerking kunnen beide partners meer ondernemers ondersteuning bieden bij de realisering van hun investeringsplannen. NLInvesteert is trots te kunnen melden dat Triodos Bank kiest voor NLInvesteert als een van haar partners bij cofinanciering: “Samen gaan we nog meer MKB-ondernemers helpen bij hun plannen.”

Samenwerking
"We waarderen de werkwijze van NLInvesteert", zegt directeur Zakelijke Relaties Daniël Povel van Triodos Bank. "We zien in de praktijk met hoeveel persoonlijke inzet de mensen van NLInvesteert hun werk doen. Belangrijk daarbij is dat NLInvesteert blijvend betrokken is bij haar klanten. Ook na een financiering laten ze de ondernemers niet los. Ze volgen de ondernemingen en hebben regelmatig contact. Voor ons is dat een belangrijke basishouding voor een goede samenwerking."

Duurzame sectoren
In de samenwerking met Triodos Bank concentreert NLInvesteert zich voornamelijk op de volgende duurzame sectoren: natuur & milieu, cultuur & welzijn en sociale economie. Triodos Bank is met haar jarenlange ervaring in deze sectoren een belangrijke partner voor NLInvesteert.

Triodos signing kopie

V.l.n.r.: Dirkjan Takke (algemeen directeur NLInvesteert), Judith Bastiaans (Relatiemanager Zorg & Welzijn Triodos Bank), Daniël Povel (Director Business Banking Triodos Bank), Arne van Ophem (financieringsspecialist NLInvesteert).