"NLInvesteert kan ik van harte aanbevelen als financieringsregisseur. Mijn ervaring: adequate intake, goed advies, flexibel en meedenkend, duidelijke voorwaarden, goede begeleiding."
Nick Nieuwenhuis | ondernemer
Nieuwenhuis Bouw B.V.
"NLInvesteert biedt mooie investeringskansen en creëert ook de mogelijkheid om met de ondernemers kennis te maken. Het heldere platform en de gedegen analyses zijn voor mij mede reden om te blijven investeren via NLInvesteert. Ga zo door!"
Sake van den Berg | investeerder
Valuation BaseValue B.V.
"Zonder ondernemers is er geen bestaan mogelijk. NLInvesteert heeft de selectie gedaan van potentiële ondernemers met goede plannen. Als dan blijkt dat geld de enige belemmering is voor een ondernemer om zijn initiatief te ontplooien, dan investeer ik graag mee."
Nina Beswerda | investeerder
Faktoo
"NLInvesteert maakt voor ons bedrijf mogelijk wat met alleen een traditionele financier niet mogelijk was. De samenwerking met NLInvesteert is erg prettig verlopen. Het persoonlijke contact maakt het toegankelijk."
Henk de Graaf | ondernemer
Driestroomhuis De Bosk B.V.
"NLInvesteert maakt waar wat anderen beloven. De medewerker van NLInvesteert is een echte financieel expert die snel een helder beeld heeft van de situatie en heldere adviezen geeft. Geen loze beloftes, maar heldere analyses in begrijpelijke taal."
Klaas Jan de Vries | ondernemer
Drenthe Tours B.V.