Ondernemers, investeerders en
financiers komen samen bij
NLInvesteert.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Overnamefinanciering


Voor de overname van een bedrijf is er naast eigen kapitaalinbreng, doorgaans behoefte aan een externe financiering, een zogenaamde overnamefinanciering. Wij organiseren een overnamefinanciering tegen de beste voorwaarden. Als financieel regisseur combineren we verschillende kapitaalsoorten tot een optimale financieringsmix, waarmee uw bedrijfsovername gerealiseerd kan worden.  

Het financieren van een bedrijfsovername is een specialisme. De onderhandeling met de bank en het combineren van verschillende financieringsvormen vereist expertise, ervaring en netwerk. In het financieringsproces begeleiden we u en wordt u volledig ontzorgd.

Wilt u weten wat voor u als ondernemer de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Verschillende kapitaalsoorten

Wij zijn gespecialiseerd in het stapelen van financieringsvormen. Hierbij kan gedacht worden aan een bancaire financiering aangevuld met een achtergestelde lening. NLInvesteert beschikt over een online platform met private investeerders. Ook de verkopende partij kan - door middel van een achtergestelde lening - een gedeelte van de financieringsbehoefte invullen. Elke bedrijfsovername is maatwerk. Samen met u kijken we naar de beste financieringsmix en voorwaarden.

Lokaal netwerk met landelijke slagkracht

NLInvesteert bestaat uit een landelijk netwerk met financieel specialisten die regionaal opereren. Op die manier combineren we de kennis van de lokale markt met een landelijk netwerk van financieringspartners. Ook na de totstandkoming van de overnamefinanciering blijft onze financieel specialist naast u als ondernemer staan. Wij achten het van groot belang dat u de financieringslasten met ontspanning kunt voldoen. Op die manier krijgt uw plan de kans die het verdient.

Waarom NLInvesteert inschakelen?


Er is een drietal redenen om NLInvesteert in te schakelen bij uw overnamefinanciering:
 

  1. NLInvesteert is een betrokken, ervaren en onafhankelijk financieel specialist;

  2. Wij beschikken over een groot netwerk financieringspartners. Denk hierbij aan banken, particuliere investeerders, overheden, kredietunies en ontwikkelingsmaatschappijen;

  3. U wordt volledig ontzorgd.


Vraag nu uw overnamefinanciering aan!

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw bedrijfsovername? Laat dan via onderstaande knop uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op, geheel vrijblijvend.