Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Overnamefinanciering

Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert.

Een bedrijf overnemen is een intensief proces. Indien u als ondernemer een bedrijf wilt overnemen is het raadzaam om specialisten in te schakelen. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw specialisme; ondernemen. Voor de overname van een bedrijf is er naast eigen kapitaalinbreng doorgaans behoefte aan een externe financiering, een zogenaamde overnamefinanciering.

NLInvesteert, specialist in MKB kredieten, heeft vele ondernemers bijgestaan bij de overname van een bedrijf. Vanuit een gedegen plan is een bedrijfsovername financieren goed mogelijk, waarbij middels Cofinanciering verschillende kapitaalsoorten gecombineerd worden. Denk hierbij aan banken en particuliere investeerders op ons platform.

Ontzorging financiering bedrijfsovername

Wij organiseren een overnamefinanciering tegen de beste voorwaarden. Als financieel regisseur combineren we verschillende kapitaalsoorten tot een optimale financieringsmix waarmee uw bedrijfsovername gerealiseerd kan worden. 

Het financieren van een bedrijfsovername is een specialisme. De onderhandeling met de bank, de mogelijkheid van een earn out regeling en het combineren van alternatieve financieringsvormen vereist expertise, ervaring en een groot netwerk. In het financieringsproces begeleiden we u van A tot Z en wordt u volledig ontzorgd. Ook na de totstandkoming van de financiering staan we u als ondernemer bij met raad en daad.

Wilt u weten wat voor u als ondernemer de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Verschillende kapitaalsoorten

Wij zijn gespecialiseerd in het stapelen van financieringsvormen en aantrekken van vreemd vermogen. Hierbij kan gedacht worden aan een bancaire financiering aangevuld met een achtergestelde lening. NLInvesteert beschikt over een online platform met private investeerders. Ook de verkopende partij kan - door middel van een achtergestelde lening - een gedeelte van de financieringsbehoefte invullen. Elke bedrijfsovername is maatwerk. Samen met u kijken we naar de beste zakelijke lening en voorwaarden.

Lokaal netwerk met landelijke slagkracht

NLInvesteert bestaat uit een landelijk netwerk met financieel specialisten die regionaal opereren. Op die manier combineren we de kennis van de lokale markt met een landelijk netwerk van financieringspartners. Ook na de totstandkoming van de overnamefinanciering blijft onze financieel specialist naast u als ondernemer staan. Wij achten het van groot belang dat u de financieringslasten met ontspanning kunt voldoen. Op die manier krijgt uw plan de kans die het verdient.

Waarom NLInvesteert inschakelen?


Er is een drietal redenen om NLInvesteert in te schakelen bij uw overnamefinanciering:
 
  1. NLInvesteert is een betrokken, ervaren en onafhankelijk financieel specialist;
  2. Wij beschikken over een groot netwerk financieringspartners. Denk hierbij aan banken, particuliere investeerders, overheden, kredietunies en ontwikkelingsmaatschappijen;
  3. U wordt volledig ontzorgd.


Bedrijfsovername Matrixian 


Per 1 januari 2021 is Drimble.nl overgenomen door Matrixian Group. Om de overname te realiseren ontstond een financieringsbehoefte van 1,2 miljoen euro. NLInvesteert heeft Matrixian Group begeleidt bij het organiseren van de zakelijke lening, onder anderen door de inzet van het eigen platform met particuliere investeerders.

Luke Liplijn, Founder en CEO van Matrixian Group: “NLInvesteert heeft ons ontzorgd en het hele traject kundig begeleidt. En tegelijkertijd hebben ze een groot netwerk van investeerders achter zich staan die hebben geholpen de investering mogelijk te maken. Daar zijn we enorm blij mee.”

In onderstaande video is te zien hoe NLInvesteert Matrixian Group heeft geholpen met de bedrijfsovername financiering.


Vraag nu uw overnamefinanciering aan!


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw bedrijfsovername? Laat dan via onderstaande knop uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op, geheel vrijblijvend.