Groeiversneller

Bereik een doorbraak met uw bedrijf


Deze bijzondere periode vraagt om bezinning. Juist bij ondernemers. Corona raakt maatschappij en economie in de volle breedte en maakt onze toekomst ongewis.


Als de onzekerheid groot is, is ondernemerschap het antwoord. Zeker. Een cruciaal element van ondernemerschap gaat echter makkelijk verloren in de waan van de dag. Dat is jezelf als ondernemer slimme tijd gunnen om bewust stil te staan bij de toekomst.


Groeiversneller - hét ondernemersprogramma


Groeiversneller is hét ondernemersprogramma dat u helpt om samen met andere ondernemers stil te staan bij uw toekomst en daar gericht aan te werken. In 8 praktische modules (halve dagen) kijkt u samen met andere ondernemers, op een verfrissende manier naar uzelf en naar uw onderneming. U doet nieuwe inzichten op en zet met een strategisch groeiplan ideeën om in een concreet actieplan.


Centraal Beheer en Port4Growth zijn de initiatiefnemers van dit succesvolle programma. Als NLInvesteert hebben we ons als partner bij dit initiatief aangesloten en verzorgen we de module “Financiering”.


Ook aan de slag met uw toekomst? Wij ontmoeten u graag bij Groeiversneller!


Meld u aan voor de Groeiversneller! De eerstvolgende groep start op 

23 maart 2022. 

Centraal beheer en Port 4 growth

Kapitaal én kennis – ze zijn allebei nodig


Als NLInvesteert helpen we iedere dag ondernemers aan een passende financiering. Zij werken aan hun droom, wij zorgen voor de financiering die daarbij past. Financiering / kapitaal is een cruciaal element om ondernemersplannen waar te maken. Het is fijn om op dat vlak volledig ontzorgd te worden. Bij ondernemers aan tafel merken we dat naast kapitaal de ondernemersbehoeften breder liggen. Naast geld is er behoefte aan kennis en nieuwe inzichten om eigen ondernemerschap en bedrijfsvoering in de volle breedte op een ‘next level’ te krijgen en aan te passen aan nieuwe omstandigheden.Voorwaarden deelname


De ervaring leert dat een collega-ondernemer uw beste adviseur is. En dat is precies het uitgangspunt van Groeiversneller. Daarom stellen we de volgende voorwaarden aan deelname:

  • U bent eigenaar/directeur/(groot)aandeelhouder
  • U heeft een groeiambitie
  • Uw bedrijf bestaat minimaal 3 jaar
  • U bent mkb-ondernemer met minimaal 5 medewerkers
  • Uw omzet is minimaal € 500.000,-

Heeft u een compagnon? Dan kan hij of zij natuurlijk ook deelnemen aan Groeiversneller.

Partners


NLInvesteert is zowel officieel partner als financieel expert van de Groeiversneller. Één van de dagen heeft als thema "Financiering". De invulling van deze dag wordt verzorgd door NLInvesteert!

Kick-off en strategische & persoonlijke fotoWat onderscheidt succesvolle groeiers? U legt uw ondernemers-droom voor de komende 3 tot 5 jaar vast in een strategische en persoonlijke foto.


Trends en ontwikkelingenHoe realistisch is mijn ondernemersdroom? U toetst uw toekomstbeeld (strategische foto) op wat vandaag mogelijk is en morgen kan.


Businessmodel canvasHoe ziet mijn nieuwe businessmodel eruit? Met het businessmodel canvas werkt u dat concreet uit.


BedrijfscontinuïteitHoe stevig is mijn nieuwe businessmodel? Verken de risico’s en stel vast hoe u in bedrijf blijft.


Groeistrategie en actieplanWat is de beste strategie en welke acties ga ik ondernemen? Stel uw groeistrategie vast en maak uw actieplan van nu naar de toekomst.


Leiderschap en teamWelk leiderschap past bij mij en hoe organiseer ik mijn team? U maakt uw eigen rol duidelijk en u ontdekt met welke teamsamenstelling u uw groeiplan realiseert.


Digital Marketing & SalesWat is voor mijn bedrijf de beste commerciële aanpak? Zo zet u (digitale) marketing en verkoop in om uw ondernemersdroom waar te maken.


​​​​​​​FinancieringHoe financier ik mijn groeiplan? NLInvesteert neemt u mee in verschillende financieringsmogelijkheden. En kijkt waar gewenst samen met u welke opties het beste aansluiten bij uw financieringsbehoefte.

Voordelen van Groeiversneller


  • Bewezen succesvol programma, nu in verkorte vorm.

  • Een praktische vertaling naar uw eigen situatie met een concreet actieplan.

  • Ervaringen van collega-ondernemers helpen u verder en andersom.