Groeiversneller

Bereik een doorbraak met jouw bedrijf


Ben jij ondernemer en wil je (meer) AAN in plaats van IN je bedrijf werken? Met Groeiversneller ga je samen met andere ondernemers aan de slag met de groei van jouw onderneming.

Groeiversneller - hét ondernemersprogramma

Groeiversneller is hét ondernemersprogramma dat jou helpt om samen met andere ondernemers stil te staan bij jouw toekomst en daar gericht aan te werken. In 8 praktische modules (halve dagen) kijk je samen met andere ondernemers, op een verfrissende manier naar jezelf en naar jouw onderneming. Je doet nieuwe inzichten op en zet met een strategisch groeiplan ideeën om in een concreet actieplan.

Centraal Beheer en Port4Growth zijn de initiatiefnemers van dit succesvolle programma. Als NLInvesteert hebben we ons als partner bij dit initiatief aangesloten en verzorgen we de module “Kapitaal en Rendement”.

Ook aan de slag met je toekomst? Wij ontmoeten je graag bij Groeiversneller!

Meld je aan voor de Groeiversneller! 
​​​​​​​
Centraal beheer en Port 4 growth

Kapitaal én kennis – ze zijn allebei nodig


Als NLInvesteert helpen we iedere dag ondernemers aan een passende financiering. Zij werken aan hun droom, wij zorgen voor de financiering die daarbij past. Financiering / kapitaal is een cruciaal element om ondernemersplannen waar te maken. Het is fijn om op dat vlak volledig ontzorgd te worden. Bij ondernemers aan tafel merken we dat naast kapitaal de ondernemersbehoeften breder liggen. Naast geld is er behoefte aan kennis en nieuwe inzichten om eigen ondernemerschap en bedrijfsvoering in de volle breedte op een ‘next level’ te krijgen en aan te passen aan nieuwe omstandigheden.

Voorwaarden deelname


De ervaring leert dat een collega-ondernemer jouw beste adviseur is. En dat is precies het uitgangspunt van Groeiversneller. Daarom stellen we de volgende voorwaarden aan deelname:

  • Je bent eigenaar/directeur/(groot)aandeelhouder
  • Je hebt een groeiambitie
  • Je bedrijf bestaat minimaal 3 jaar
  • Je bent mkb-ondernemer met minimaal 5 medewerkers
  • Je omzet is minimaal € 500.000,-

Heb je een compagnon? Dan kan hij of zij natuurlijk ook deelnemen aan Groeiversneller.

Partners

NLInvesteert is zowel officieel partner als financieel expert van de Groeiversneller. Één van de dagen heeft als thema "Kapitaal en Rendement". De invulling van deze dag wordt verzorgd door NLInvesteert!
​​​​​​​


Kick-off en strategische & persoonlijke foto


Wat onderscheidt succesvolle groeiers? U legt uw ondernemers-droom voor de komende 3 tot 5 jaar vast in een strategische en persoonlijke foto.


Trends en ontwikkelingen


Hoe realistisch is mijn ondernemersdroom? U toetst uw toekomstbeeld (strategische foto) op wat vandaag mogelijk is en morgen kan.Businessmodel canvas


Hoe ziet mijn nieuwe businessmodel eruit? Met het businessmodel canvas werkt u dat concreet uit.Bedrijfscontinuïteit


Hoe stevig is mijn nieuwe businessmodel? Verken de risico’s en stel vast hoe u in bedrijf blijft.Groeistrategie en actieplan


Wat is de beste strategie en welke acties ga ik ondernemen? Stel uw groeistrategie vast en maak uw actieplan van nu naar de toekomst.Leiderschap en team


Welk leiderschap past bij mij en hoe organiseer ik mijn team? U maakt uw eigen rol duidelijk en u ontdekt met welke teamsamenstelling u uw groeiplan realiseert.Digital Marketing & Sales


Wat is voor mijn bedrijf de beste commerciële aanpak? Zo zet u (digitale) marketing en verkoop in om uw ondernemersdroom waar te maken.Kapitaal en Rendement


Hoe financier ik mijn groeiplan? NLInvesteert neemt u mee in verschillende financieringsmogelijkheden. En kijkt waar gewenst samen met u welke opties het beste aansluiten bij uw financieringsbehoefte.

Voordelen van Groeiversneller


  • Bewezen succesvol programma, nu in verkorte vorm.

  • Een praktische vertaling naar uw eigen situatie met een concreet actieplan.

  • Ervaringen van collega-ondernemers helpen u verder en andersom.
    ​​​​​​​