NLInvesteert account

Maak gratis uw eigen NLInvesteert account aan. Vul hiervoor onderstaand formulier volledig in en registreer u direct.

RegistratiewijzeBedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Adresgegevens

Identiteitsbewijs

Sleep een afbeelding of pdf-document van uw ID-kaart, rijbewijs of paspoort hiernaartoe. Indien u uw identiteitsbewijs niet bij de hand hebt, kunt u deze ook per mail (info@nlinvesteert.nl) of per post nazenden.
Selecteer afbeelding of pdf-document
Ondersteunde bestandsformaten: jpg/jpeg, png, gif, pdf

Ervaring

Vanuit onze zorgplicht, vragen wij u naar uw ervaring met het doen van investeringen / beleggingen.

Leningen aan en participaties in MKB bedrijven zijn niet zonder risico. Het risico dat u het geïnvesteerde geld niet terug krijgt is reëel. Het is daarom verstandig om niet meer te investeren dan u zich aan verliezen kan permitteren.

Heeft u behoefte aan overleg voordat uw investeert, dan kunt u contact opnemen met de servicecoördinatie van NLInvesteert onder telefoonnummer 085-4108705 of stuur een email aan info@nlinvesteert.nl

Logingegevensregisteren

NLInvesteert maakt voor ons bedrijf mogelijk wat met alleen een traditionele financierder niet mogelijk was. De samenwerking met NLInvesteert is erg prettig verlopen. Het persoonlijke contact maakt het toegankelijk. Ook nu kijken we weer aan tegen een investering en de wetenschap dat NLInvesteert met je meedenkt maakt het voor ons als ondernemers mogelijk, in de aanloopfase van dit project, om in kansen in plaats van onmogelijkheden te denken.

Henk de Graaf, Driestroomhuis De Bosk B.V.