NLInvesteert Zuid-Gelderland

Regiodirecteur Kjeld van Dijk heet u welkom! 

NLInvesteert Zuid Gelderland kenmerkt zich door een scherpe analyse van bedrijven en een goede inschatting van de financierbaarheid. Dit leidt tot een goede match met financiers. Daarnaast blijven zijn wij blijvend betrokkenheid nadat de financiering is verstrekt. Wij werken met veel plezier voor onze klanten en hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld.

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in Zuid-Gelderland

Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Zuid-Gelderland ben ik uw contactpersoon. Neem direct contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Geheel vrijblijvend.

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

Uw gegevens

Cofinanciering maakt meer mogelijk 


NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken


Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Het verhaal van Kjeld van Dijk


“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Zuid-Gelderland (Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor u te kunnen uitonderhandelen bij uw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden”.


Wij staan voor u klaar in Midden Nederland!

Bent u ondernemer en heeft u zakelijke financiering nodig voor uw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op, of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.