NLInvesteert Zuid-Gelderland

Regiodirecteuren Jos van Daalen en Kjeld van Dijk heten u welkom! 


Financiering voor ondernemers in Zuid-Gelderland
Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan financiering? NLInvesteert organiseert uw zakelijke financiering, vanaf € 250.000,-, bij u in de buurt. Voor de regio Zuid-Gelderland zijn wij uw contactpersoon.

Cofinanciering maakt meer mogelijk 
NLInvesteert maakt groeikapitaal voor ondernemers mogelijk. Dat doen we door verschillende kapitaalsoorten te combineren tot de best passende financieringsoplossing. We werken samen met traditionele (banken, lease en factoring) en alternatieve financiers. Daarnaast kunnen wij voor uw financiering ons eigen platform met private investeerders inzetten. U werkt aan uw droom en wij zorgen voor de financiering die daarbij past.

Blijvend betrokken
Wij spreken de taal van u als ondernemer. Wij ontzorgen u bij de organisatie van uw financiering én helpen uw onderneming om ook in de toekomst financierbaar te blijven. Wij gaan voor de samenwerking, voor de duurzame relatie. 

Kunnen wij u helpen bij een financieringsvraagstuk?
Vul dan bovenstaand contactformulier in of vraag hieronder direct uw financiering aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Bel mij terug

Laat hier uw gegevens achter en één van de deskundigen van NLInvesteert belt u dezelfde werkdag nog terug.

 

Uw gegevens

Kjeld van Dijk

“De ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsfinanciering gaan enorm snel en er zijn de afgelopen jaren veel nieuwe aanbieders op de markt gekomen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsfinanciering coördineer ik al vele jaren als zelfstandig adviseur de bedrijfsfinanciering voor MKB-ondernemers. In 2018 heb ik mij aangesloten bij NLInvesteert voor de regio Zuid-Gelderland (Rivierenland, Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk). Met NLInvesteert kan ik ondernemers een platform bieden, waarbij de toegang tot de beste financieringsaanbieders in de markt gewaarborgd is en ben ik in staat om de beste financieringscondities voor u te kunnen uitonderhandelen bij uw (huis)bank en/of alternatieve financier/investeerder. Daarnaast regisseer ik niet alleen uw bedrijfsfinanciering, ook daarna blijf ik graag betrokken om u te kunnen blijven ondersteunen en scherp te houden.”
Jos van Daalen

"Een gezond en florerend midden- en kleinbedrijf in Nederland. Daar wil ik graag aan bijdragen. Juist omdat de ondernemers van het MKB bij 4,4 miljoen mensen in Nederland zorgen dat er brood op de plank komt. Omdat die ondernemers hun nek uitsteken en hun creativiteit benutten om te innoveren. Juist voor die MKB-ondernemers wil ik me inzetten. Het verkrijgen van een financiering voor investeringen is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden. Het financieringslandschap verandert nog voortdurend. In die veranderende omgeving van steeds meer aanbieders, op allerlei verschillende terreinen, ben ik graag de gids voor u als ondernemer. De gids die u door het woud van aanbieders leidt en die uw plannen kan vertalen naar de financieringspartners. Samen met u, zoek ik naar de best passende oplossing. En daarna is het niet voorbij! Ik blijf graag verder betrokken bij u en uw bedrijf om blijvend bij te dragen aan het gezond en florerend maken en houden van uw bedrijf."