Farmers Funding & Advies


Farmers Funding & Advies, met vestigingen in Breda en Dronten, heeft per 1 oktober 2022 haar dienstverlening verder uitgebreid door samenwerking met NLInvesteert. In 2016 is Farmers Funding & Advies begonnen als bedrijfskundig en financieel advieskantoor, met als specialisatie het realiseren van financieringen voor agrarische bedrijven. NLInvesteert brengt ondernemers, investeerders en financiers samen. Farmers Funding & Advies maakt gebruik van de technische infrastructuur van NLInvesteert. Zodoende is Farmers Funding & Advies in staat om op professionele wijze zelf investeerders en ondernemers met elkaar te verbinden.

Farmers Funding & Advies heeft afgelopen jaren gezien dat er een toenemende behoefte is aan begeleiding, in het aantrekken van kapitaal. Reguliere banken leggen de lat voor financiering nog steeds hoger en de kapitaalbehoefte bij toekomstgerichte bedrijven stijgt. Om die reden kijkt Farmers Funding & Advies verder dan banken; zij zoekt ook andere oplossingen. Met name door het gepast combineren van bancaire financieringen met private investeerders, kan de agrarische sector zich blijven ontwikkelen.

Door de samenwerking met NLInvesteert worden de mogelijkheden om private investeerders te betrekken, als onderdeel van de dienstverlening vele malen groter en aantrekkelijker.