NLInvesteert zorgt ervoor dat
bedrijven, financiers en
investeerders samenkomen.

Doe je aanvraag.

Ben je ondernemer en heb je financiering nodig voor je bedrijf? Dien direct je aanvraag in.

Zakelijk krediet aanvragen vanaf €250.000,-

Zakelijk krediet voor ondernemers


Met een zakelijk krediet kun je jouw ondernemersdromen realiseren. De financieringsspecialisten van NLInvesteert begeleiden je bij het verkrijgen van een passend zakelijk krediet, tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. In dit traject begeleiden we je van A tot Z. Zo kun jij je blijven concentreren op je onderneming en richten wij ons op de best mogelijke financieringsmix.

Verschillende kapitaalsoorten gecombineerd
NLInvesteert combineert verschillende kapitaalsoorten, om de volledige financieringsbehoefte in te vullen. Hierbij kan gedacht worden aan bancair krediet, aangevuld met kapitaal van particuliere investeerders. Door kapitaalsoorten te combineren, is het vaak mogelijk om tot 100% van de financieringsbehoefte te financieren.

Wat kost een zakelijk krediet?

Voor een zakelijke financiering betaal je maandelijks rente en aflossing. De hoogte van de rente is afhankelijk van het risicoprofiel van de financiering en de kapitaalmix.

De voordeligste financieringsvorm is een lening van de bank, waarbij je kunt rekenen op een rente van 3% a 4%. Vaak wordt een bancaire financiering gecombineerd met achtergesteld kapitaal, tegen een rente van 5% a 9%. De combinatie van beide financieringsvormen (bancair en achtergesteld) bepalen uiteindelijk het rentepercentage van het gehele zakelijke krediet.

Voorwaarden voor een zakelijk krediet

NLInvesteert begeleidt ondernemers met een financieringsbehoefte vanaf EUR 250.000. Wij richten ons op ondernemingen met een bewezen track record en een gezonde solvabiliteit, liquiditeit en rentabiliteit. De financieringsspecialist van NLInvesteert brengt de kredietwaardigheid van jouw onderneming zorgvuldig in kaart. Dit bespoedigt de financieringsaanvraag, bijvoorbeeld bij banken, en minimaliseert het risico van investeerders.

NLInvesteert is regionaal georganiseerd

Na het aanvragen van een zakelijk krediet word je in contact gebracht met de financieringsspecialist in jouw regio. Hij of zij kent de regio waarin je onderneming actief is en heeft lijntjes met lokale financieringspartners, zoals particulier investeerders en lokale kredietunies. De regiodirecteur van NLInvesteert staat je bij met raad en daad, ook na de totstandkoming van de financiering.

Toepassing zakelijk krediet

We begeleiden ondernemingen die een zakelijke krediet willen inzetten voor;

  • Werkkapitaal om groei te financieren;
  • Aankoop bedrijfspand;
  • Bedrijfsovername;
  • Aankoop en herontwikkeling vastgoed;
  • Herfinanciering.

Wil je een zakelijk krediet aanvragen?

Een zakelijk krediet kun je eenvoudig aanvragen via dit formulier. Heb je vragen of wil je eerst nader kennismaken met NLInvesteert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 4018 705.