NLInvesteert zorgt ervoor dat
bedrijven, financiers en
investeerders samenkomen.

Bent u ondernemer en heeft u financiering nodig voor uw bedrijf? Dien direct uw aanvraag in.

Zakelijk krediet aanvragen vanaf €250.000,-

Zakelijk krediet voor ondernemers


Met een zakelijk krediet kunt u uw ondernemersdromen realiseren. De financieringsspecialisten van NLInvesteert begeleiden u bij het verkrijgen van een passend zakelijk krediet, tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. In dit traject begeleiden we u van A tot Z. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw onderneming en richten wij ons op de best mogelijke financieringsmix.

Verschillende kapitaalsoorten gecombineerd
NLInvesteert combineert verschillende kapitaalsoorten, om de volledige financieringsbehoefte in te vullen. Hierbij kan gedacht worden aan bancair krediet, aangevuld met kapitaal van particuliere investeerders. Door kapitaalsoorten te combineren, is het vaak mogelijk om tot 100% van de financieringsbehoefte te financieren.

Wat kost een zakelijk krediet?

Voor een zakelijke financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing. De hoogte van de rente is afhankelijk van het risicoprofiel van de financiering en de kapitaalmix.

De voordeligste financieringsvorm is een lening van de bank, waarbij u kunt rekenen op een rente van 3% a 4%. Vaak wordt een bancaire financiering gecombineerd met achtergesteld kapitaal, tegen een rente van 5% a 9%. De combinatie van beide financieringsvormen (bancair en achtergesteld) bepalen uiteindelijk het rentepercentage van het gehele zakelijke krediet.

Voorwaarden voor een zakelijk krediet

NLInvesteert begeleidt ondernemers met een financieringsbehoefte vanaf EUR 250.000. Wij richten ons op ondernemingen met een bewezen track record en een gezonde solvabiliteit, liquiditeit en rentabiliteit. De financieringsspecialist van NLInvesteert brengt de kredietwaardigheid van uw onderneming zorgvuldig in kaart. Dit bespoedigt de financieringsaanvraag, bijvoorbeeld bij banken, en minimaliseert het risico van investeerders.

NLInvesteert is regionaal georganiseerd

Na het aanvragen van een zakelijk krediet wordt u in contact gebracht met de financieringsspecialist in uw regio. Hij of zij kent de regio waarin uw onderneming actief is en heeft lijntjes met lokale financieringspartners, zoals particulier investeerders en lokale kredietunies. De regiodirecteur van NLInvesteert staat u bij met raad en daad, ook na de totstandkoming van de financiering.

Toepassing zakelijk krediet

We begeleiden ondernemingen die een zakelijke krediet willen inzetten voor;

  • Werkkapitaal om groei te financieren;
  • Aankoop bedrijfspand;
  • Bedrijfsovername;
  • Aankoop en herontwikkeling vastgoed;
  • Herfinanciering.

Wilt u een zakelijk krediet aanvragen?

Een zakelijk krediet kunt u eenvoudig aanvragen via dit formulier. Heeft u vragen of wilt u eerst nader kennismaken met NLInvesteert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 4018 705.