Duurzaam investeren


Investeren in duurzame beleggingen biedt investeerders de mogelijkheid een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mens en milieu. Daarnaast biedt een gespreide portefeuille van zorgvuldig geselecteerde duurzame investeringen een goed financieel rendement variërend van 6 tot 10%.

In alle duurzame projecten die nog niet op 100% staan kunt u investeren. Lees het verhaal van de ondernemer en de onderneming en investeer direct online. Nieuw bij NLInvesteert? Maak via deze link een account aan en blijf op de hoogte van alle duurzame investeringskansen. 
Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl

Meedoen vanaf EUR 100.000,-? Klik dan hier:  
Bekijk hier onze portefeuilledetails

Duurzame investeringskansen

Ook investeren in Nederlandse bedrijven? Registreer als investeerder en blijf op de hoogte van alle investeringskansen.

Portretten van NLInvesteertVergroot uw impact
Duurzaam beleggen is vandaag de dag geen niche. Steeds meer beleggers zetten hun vermogen bewust in om een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld.

NLInvesteert zet haar platform in om duurzame bedrijven en bewuste investeerders bij elkaar te brengen. We kijken daarmee verder dan enkel financieel rendement. De positieve bijdrage op mens, milieu en maatschappij sluit aan bij onze ambitie om waarde toe te voegen aan de samenleving.

Starten met duurzaam investeren

Hierboven ziet u alle duurzame projecten op ons platform. In alle projecten die nog niet op 100% staan kunt u investeren. Lees het verhaal van de ondernemer en de onderneming en investeer direct! Wilt u eerst nog wat meer informatie over hoe het werkt, ga dan hier naar de pagina Investeren: hoe werkt het?

Duurzaam investeren crowdfunding

 Het platform van NLInvesteert biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in duurzame bedrijven doormiddel van crowdfunding. NLInvesteert onderscheidt zich van 'traditionele' crowdfunding platforms. Ten eerste begeleidt onze regiodirecteur de ondernemer zowel voor als na de financieringsaanvraag. Daarnaast is NLInvesteert specialist in cofinanciering; het combineren van verschillende financieringsvormen. Een bancaire financiering wordt bijvoorbeeld aangevuld met crowdfunding via ons platform om in de totale financieringsbehoefte van de ondernemer te voorzien.

Rendement op duurzaam investeren

Het duurzaam investeren van vermogen heeft toekomst. De vraag naar duurzame producten van bedrijven met een duurzame missie groeit al jaren. En dat zien we terug in het rendement voor investeerders. Als investeerder van NLInvesteert kunt u rekenen op een jaarlijks rendement variërend van 6 tot 10%. NLInvesteert heeft al vele duurzame bedrijven geholpen met het invullen van hun financieringsbehoefte. En daar blijven we ons de komende jaren met veel toewijding voor inspannen. De duurzame projecten op onze website bieden investeerders de kans om hun vermogen in te zetten voor een mooiere wereld.

Voordelen van duurzaam investeren bij NLInvesteert

Een spaarrekening bij de bank biedt al jaren nauwelijks tot geen rente. Door de jaarlijkse inflatie wordt uw opgebouwde spaargeld elk jaar minder waard. Door uw vermogen te investeren in duurzame bedrijven zet u uw vermogen aan het werk. Zowel voor vermogensbehoud als groei. Door in duurzame bedrijven te investeren levert u daarnaast aan positieve bijdrage aan mens, milieu en maatschappij. Investeren in een bedrijf is mogelijk vanaf 1.000 euro.

Bij NLInvesteert kunt u online een investeerders-account aanmaken. In dit account vindt u per investeringskans een uitgebreide analyse van het bedrijf, de ondernemer en de financiële situatie en prognoses. Daarnaast krijgt u duidelijk inzicht in de zekerheden voor u als investeerder. Met uw account kunt u investeren in de bedrijven waarvan de investeringsbehoefte nog niet voor 100% is ingevuld. Zodra u geïnvesteerd heeft in een duurzame onderneming ontvangt u een betalingsschema. Dit schema laat zien welke rente en aflossing u maandelijks ontvangt. Het dashboard in uw account biedt inzicht in uw volledige investeringsportefeuille.

Investeren in bedrijven

​​​​​​​NLInvesteert biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in MKB bedrijven. Benieuwd naar de investeringskansen van NLInvesteert? 

Veelgestelde vragen over duurzaam investeren

+-Wat is duurzaam investeren bij NLInvesteert?
Investeerders kunnen bij NLInvesteert investeren in bedrijven en instellingen die een positieve bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Het gaat bijvoorbeeld om de financiering van zonnepanelen, de ontwikkeling van elektrische fietsen of de aankoop van een zorgboerderij.
+-Wat is het rendement van duurzaam investeren bij NLInvesteert?
Investeerders wordt de mogelijkheid geboden om een lening te verstrekken aan duurzame bedrijven of instellingen. De jaarlijkse rentevergoeding varieert van 6 tot 10 procent.
+-Hoe kan ik investeren in duurzame bedrijven?
Bent u nieuw bij NLInvesteert? Dan kunt u via de registratiebutton in het hoofdmenu een account aanmaken. Met dit account kunt u investeren in duurzame bedrijven en instellingen vanaf €1.000. In het online dashboard vindt u een overzicht met al uw investeringen, het rendement van uw portefeuille en de betaalschema's.
+-Waarom kiezen investeerders voor duurzaam investeren?
Bij NLInvesteert ervaren wij dat investeerders hun vermogen gedeeltelijk of geheel willen inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. NLInvesteert zet haar expertise en platform graag in om duurzame bedrijven en bewuste investeerders bij elkaar te brengen.
+-Welke risico's kent duurzaam investeren?
Het financieren van ondernemers levert een mooi rendement op maar u loopt het risico uw geld kwijt te raken. NLInvesteert probeert wanbetaling zoveel mogelijk uit te sluiten en te voorkomen. Dat doen wij zowel voor de start van een financiering als tijdens de looptijd van een financiering. NLInvesteert beoordeelt iedere financieringsaanvraag zorgvuldig en laat de ondernemer niet los tijdens de looptijd van de financiering. Op deze pagina vindt u alle informatie over de risicobeoordeling van NLInvesteert.