Duurzaam investeren

Investeren in duurzame beleggingen biedt investeerders de mogelijkheid een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mens en milieu. Daarnaast biedt een gespreide portefeuille van zorgvuldig geselecteerde duurzame investeringen een goed financieel rendement.


Vergroot uw impact

Duurzaam beleggen is vandaag de dag geen niche. Steeds meer beleggers zetten hun vermogen bewust in om een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld.


NLInvesteert zet haar platform in om duurzame bedrijven en bewuste investeerders bij elkaar te brengen. We kijken daarmee verder dan enkel financieel rendement. De positieve bijdrage op mens, milieu en maatschappij sluit aan bij onze ambitie om waarde toe te voegen aan de samenleving.


Starten met duurzaam investeren

Hieronder ziet u alle duurzame projecten op ons platform. In alle projecten die nog niet op 100% staan kunt u investeren. Lees het verhaal van de ondernemer en de onderneming en investeer direct! Wilt u eerst nog wat meer informatie over hoe het werkt, ga dan hier naar de pagina Investeren: hoe werkt het?

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl