Bereikbare projectfinanciering!


Nieuwe plannen of aankoop van vastgoed?
Wij organiseren uw (co-)financiering met een goed onderbouwde aanvraag. 
Indien uw huisbank niet of maar deels wilt financieren kunnen wij u vaak toch verder helpen. NLInvesteert werkt graag samen met banken om gezamelijk de beste passende financieringsmix samen te stellen. Het behoort ook tot de mogelijkheid om een dergelijke financiering geheel zelfstandig voor u te organiseren. Heeft u een rendabel onroerend goed project voorhanden zoals een woningbouwproject of kunt u panden kopen en doorverkopen? Dan is een bancaire financiering over het algemeen een lastige zaak. Met een gedegen plan, lukt het bij NLInvesteert wel.

Van belang is om de risico’s goed in beeld te brengen. Bij projectfinanciering onderkennen we verschillende risico’s zoals onder andere het bestemmingsrisico, het realisatierisico en het afzetrisico.  Zijn deze risico’s goed afgewogen en acceptabel? Dan zijn er mogelijkheden voor projectfinanciering. NLInvesteert heeft een netwerk aan investeerders die voor u de financieringsbehoefte kunnen invullen. Zelfs bij een hogere risicograad zijn investeerders bereid te financieren, uiteraard tegen een passend rendement. Delen in de projectwinst is hier onderdeel van.

Onze ervaring leert dat de doorlooptijden voor de organisatie van een financiering, afhankelijk van het project, variëren van drie tot zes maanden. Als landelijke organisatie kunnen we voor ondernemers veel betekenen Met onze financieringskennis en netwerk van financieringspartijen in de markt, zijn wij u graag van dienst. Onderscheidend is ons platform met investeerders waarmee we voor u een maatwerk financiering kunnen organiseren.

Heeft u ook een financieringsvraag?
U bent van harte welkom. 
Neem vrijblijvend contact op:

drs. J.P.M. de Kleijne
Regiodirecteur Oost-Brabant
Mail: jdekleijne@nlinvesteert.nl


Of bezoek onze website voor de specialist in uw regio: www.nlinvesteert.nl 

Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl