Arjan Bons treedt toe tot directie van NLInvesteert

Persbericht februari 2023

NLInvesteert heeft de directie per 1 februari uitgebreid met Arjan Bons.

NLInvesteert is marktleider in hybride financieringen en heeft afgelopen jaar een vergunning van de AFM verkregen voor haar investeerdersplatform. De snelle groei van NLInvesteert en de kansen die worden gezien voor verdere expansie zijn de redenen voor de uitbreiding van de directie.

Als nieuw directielid zal Bons zich met name richten op de doorontwikkeling van de onderneming met focus op de regiobedrijven. Bons: “De groei van NLInvesteert is gebaseerd op de succesvolle financiering van MKB-bedrijven. Het is mooi te zien hoe bedrijven dankzij NLInvesteert, waarbij beleggers samen met een bank of andere kredietverstrekker de financiering verstrekken, hun groeiplannen kunnen verwezenlijken. Ik verheug me er op om bij NLInvesteert hieraan bij te kunnen dragen.”

Algemeen directeur Dirkjan Takke noemt de komst van Bons “zeer welkom”. “We groeien hard en zien kansen om onze betekenis voor het MKB verder uit te bouwen. Daar willen we werk van maken. Met de komst van Arjan kunnen we dat ook gaan doen. Arjan brengt de ervaring om onze organisatie op te schalen en verder te professionaliseren.”

Bons heeft eerder onder meer gewerkt bij ABN Amro en de Blauwtrust Groep (Quion, De Hypotheker). Hij heeft veel affiniteit en ervaring met organisatieontwikkeling, franchise, financiering en funding.

Voor meer informatie over NLInvesteert kunt u contact opnemen met:


Manno van den Berg
Pers- en mediarelaties

Over NLInvesteert


NLInvesteert gelooft in het belang van bereikbare financiering voor het MKB. Daarom organiseren wij zakelijke financiering bij ondernemers in de buurt. Ondernemers maken hun dromen waar en een breed spectrum van financiers levert haar bijdrage. Daarnaast ontvangen private investeerders (equity/achtergestelde leningen) een goed rendement op hun vermogen.
Direct contact? Bel ons op
085 4018 705 of mail naar info@nlinvesteert.nl